To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot -B- Rattie's Love-DRUGIE URODZINY

Nakasha - Wto Lip 01, 2008 21:23

Wspaniałe kluseczki! Śliczności! :serducho: :serducho: :serducho: :serducho:

Mohanah, z tego co wiem, o imionach większości hipciów zdecydują przyszli opiekunowie ;) .

Justka1 - Wto Lip 01, 2008 21:42

wuwuna-nie wiedzialam :o :D .

Tak imionka jeszcze nadane nie sa,bo jest o wiele za wczesnie.WYbor takze nie jest dokonany,radze byc jeszcze cierpliwym chociaz do otwarcia oczek u maluchow :) .
Po tym czasie bedzie mozna wybierac podlug kolejnosci zgloszen na liscie ;) .
Imionka podam na pw badz na gg ,tez bedzie mozna sobie jakies dla siebie wybrac,chyba,ze juz wczesniej zostaly przez potensjalnych chetnych wymyslone ;) .

Tulip - Wto Lip 01, 2008 21:51

pieeeekne maluszki! :serducho: :serducho: :serducho: az sie GMR we mnie odezwalo :roll:
nezu - Wto Lip 01, 2008 23:14

"Babcia" chrzestna się zgłasza, może i z opóźnieniem, ale się zgłasza. Temat podczytuję, choć ostatnio raczej nie piszę za dużo..

Proszę wymiziać Biafrę i powiedzieć, że ma śliczne dzieci.
I tyle kopii tatusia.. :serducho:

Justka1 - Wto Lip 01, 2008 23:27

nezu napisał/a:
"Babcia" chrzestna się zgłasza, może i z opóźnieniem, ale się zgłasza. Temat podczytuję, choć ostatnio raczej nie piszę za dużo..

Proszę wymiziać Biafrę i powiedzieć, że ma śliczne dzieci.
I tyle kopii tatusia.. :serducho:

Wybaczam babci chrzestnej,ktora Biafruni nadala imie :przytul: .
Mamusia wymiziana i szepniete do uszka ;) . Oj kopii to sie okaze,czyjej wiecej.Mordki waskie zapowiadaja sie na mamusie :) .
A mamusia coraz wiecej odpoczywa odkad wczoraj jej powiesilam hamaczek,wysoko nad kuweta,bo nisko zawieszony probowala "zaniesc" do dzieci :) .Jaka kochana mamunia,no :P .
Dzieci naprawde szybko rosna,niesamowicie szybko.Mam nadzieje,ze nie ma juz dla nich zagrozenia,ze juz minelo...
Biafra to baaardzo dobra mama,lecz musialam od wczoraj zapodac jej troche energii w postaci lodow,takich smietankowo-kakaowych.Dzis tez dostala,na wzmocnienie,bo opadala juz z sił stad byly problemy z kilkoma maluchami,z ktorych jedno mialo wyjatkowego pecha.No ale wazne,ze juz dobrze i musi byc dobrze,bo dzieci kochane i coraz cichsze.

Savash - Śro Lip 02, 2008 00:46

:kciuki: za maluszki! Są takie słodkie... Justka ja się rozpływam przed monitorem komputera... jak ty dajesz radę mając takie kruszynki na żywo?
Nakasha - Śro Lip 02, 2008 07:12

Oczka otworzą dopiero za jakieś 6 dni, trzeba czekać cierpliwie :P

A Biafra dobra mamusia, trzeba przecież małym budować gniazdo... i budować gniazdo... i budować jeszcze większe gniazdo! :lol:

Gdy małe zaczną już jeść stały pokarm (wiem wiem, jeszcze trochę czasu do tego zostało :P ), pewnie będzie znosić im wszystko co dostanie ;P

Wielkie :kciuki: dla maluchów i :serducho: dla mamusi!

Anonymous - Śro Lip 02, 2008 07:54

Kciukam żeby wszystko było dobrze :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Natalia - Śro Lip 02, 2008 10:02

Boskie maluchy!!! I oczywiście trzymam kciuki!

:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Justka1 - Śro Lip 02, 2008 10:59

(*)..dla jednej dziewczynkowej kruszynki,jaka nie byla.. ;( ...zasnelam..nie dopilnowalam.
babyduck - Śro Lip 02, 2008 11:07

[']

Justka, zdarza się, nie możesz przecież siedzieć nad nimi 24/7 :przytul:

Savash - Śro Lip 02, 2008 11:32

[*] dla maleńkiej... tak mi przykro...
Anonymous - Śro Lip 02, 2008 13:58

O nie.... :cry: Bardzo mi przykro... Dla malutkiej [*] Trzymaj się Justyna :glaszcze:
Bulletproof - Śro Lip 02, 2008 14:17

szkoda bardzo ;( bardzo mi przykro Justka :( , trzymaj się :glaszcze:

Dla kruszynki [*]

I mocno kciukam, żeby pozostałe maluchy rosły zdrowo :kciuki: :kciuki:

wuwuna - Śro Lip 02, 2008 14:43

Justka trzymaj się :glaszcze:
[']dla panienki
Co się stało...dlaczego... ;( ;( ;(