Mioty urodzone - rok 2008 - O-pisklaki - 30 miesięcy!
Nisia - Pią Sty 04, 2008 14:46
Cytat: | Zaczął ssać! Zaczął ssać!! |
Kciukam, aby więcej nie robił zbyt długich przerw. Bo babcię o zawał przyprawi.
Oli - Pią Sty 04, 2008 14:57
Viss napisał/a: | Jest standardowy, choć dumbo. Jest na pewno black.
toż to najpiękniejsze co może być, wystarczy popatrzeć na mojego Fraglesa, czy Olimpiowego Rysiula. |
Tak, zgadzam się i dlatego nie skomentowałam jak nezu to napisała, bo komentarz byłby jeden "ja go chce!!"...
nezu - Pią Sty 04, 2008 15:00
Dodam, że ten czarnuszek jest
a) największy w miocie (przynajmniej na razie)
b) najgrubszy w miocie
c) najsilniejszy
d) ma najszerszą czaszkę i najgrubszy kościec z wśród rodzeństwa, podobna jest tylko jedna z jego fuzzowych sióstr, ale z racji płci drobniejsza.
I na chwilę obecną mocno się zastanawiam czy wypuszczę go z rąk...
Oli - Pią Sty 04, 2008 15:01
nezu napisał/a: | Dodam, że ten czarnuszek jest
b) najgrubszy w miocie
c) najsilniejszy
d) ma najszerszą czaszkę i najgrubszy kościec z wśród rodzeństwa, podobna jest tylko jedna z jego fuzzowych sióstr, ale z racji płci drobniejsza. |
Tylko jedno -
nezu napisał/a: | I na chwilę obecną mocno się zastanawiam czy wypuszczę go z rąk... |
Nie zastanawiaj się, tylko zostawiaj - BŁAGAM!
Nisia - Pią Sty 04, 2008 15:24
nezu napisał/a: | I na chwilę obecną mocno się zastanawiam czy wypuszczę go z rąk. |
Hmmm.... wygląda, że będzie piękny. Zostaw sobie i nie dręcz innych
babyduck - Pią Sty 04, 2008 16:07
Być może moje zdziwienie wyda się innym (doświadczonym) dziwne, ale: naprawdę widać im mleko w brzuszkach? O jaa... ale to musi być fajne
nezu - Pią Sty 04, 2008 16:09
Ich skórka jest bardzo cienka i pełny, rozciągnięty żołądek przez nią prześwituje...
A że sam żołądek u takiego maluszka sam jest cieniutki, to jeśli w brzusiu jest mleko, zabarwia się na białożółtawy kolor i tworzy taką widoczną banieczkę pod skórą...
AngelsDream - Pią Sty 04, 2008 16:11
sachma - Pią Sty 04, 2008 16:24
samar - Pią Sty 04, 2008 17:09
ja tez trzymam kciuki - tak na wszelki wypadek
Justka1 - Pią Sty 04, 2008 17:19
Jezeli moge,pokaze lepiej widoczna fotke z miotu N
http://img507.imageshack....hopibabagl3.jpg
Trzymam kciuki nadal mocno
Izabela - Pią Sty 04, 2008 21:09
Wielkie gratulacje dla rodziców i babci I wielkie kciuki, by wszystko poszło dobrze
L. - Pią Sty 04, 2008 21:13
kciuuukam za śyckich, i za pana olbrzyma tyż
Andzia - Pią Sty 04, 2008 22:30
Dumbulkowy czarnuszek to cudo wiem co mówie
Trzymam mocno kciuki za cały miot i mam nadzieje że babcia będzie miała stadko ślicznych i silnych maluchów Ja to już patrzeć nie moge bo ślinotoku dostaje....wiem już teraz co to znaczy prawdziwe GMR a szczególnie jak takie cudne mioty przychodzą na świat ehhhh...
Anonymous - Pią Sty 04, 2008 22:50
Olimpia napisał/a: | bo komentarz byłby jeden "ja go chce!!"... | nic nie mów Oli... to jest cieżka choroba psychiczna, to GMR, ja też ni mogę przestać o nim myśleć, zwłaszcza, że: nezu napisał/a: | Dodam, że ten czarnuszek jest
b) najgrubszy w miocie
c) najsilniejszy
d) ma najszerszą czaszkę i najgrubszy kościec z wśród rodzeństwa, podobna jest tylko jedna z jego fuzzowych sióstr, ale z racji płci drobniejsza. | czyli identyko jak mój Fragli!!!
|
|
|