Mioty adoptowane - [Warszawa+] 4 młode dziczki NIE szukają już domów
Agik - Wto Sie 11, 2015 13:03
Ten właśnie skradł mi serducho. Na pierwszych zdjęciach miał coś takiego jak miał mój ukochany szczur Jasio <3 I nie ważne jaki by nie był ten wzrok jego... Ojojojojojjjjj no coś szczególnego jak dla mnie. Jasio aniolkiem nie był więc od Kajtka też tego nie wymagam. Ale te oczyska
Edit:
Nie chciałam pisać post pod postem udało mi się sklecić mały album z pobytu Kajtka u mnie to już miesiąc i mały rośnie jak na drożdżach starałam się zdjęcia wrzucać w miarę hronologicznie ale nie wiem czy tak do końca wyszło
Przedstawiając Kajtka łatwo rozpoznać
Szary damboszek to Skaucik przedszkolanka
Łysopałanka to Lana
Haszczak to Luna- blondynka i alfa
Himalajan (chodź chyba nie ma jej na zdjęciach) to nestor Bajka
Brązowy kaptur -Robin
Czarny Kaptur- Finka pierwszy Łobuz
Dambo rexik - Łacia 7 nieszczęść
Zapraszamy do oglądania
http://www.fotosik.pl/u/agikowa/album/2232481
Ps: zrobienie zdjęć na wybiegu graniczy z cudem więc głównie zdjęcia z klatki niestety
Pyl - Czw Sie 27, 2015 13:19
Agik, co tak tajniacko?!? Chwalić się dzikiem!
Ci co nie wiedzą o co chodzi niech podziwiają foty wstawione w poprzednim poście.
A to to fotomontaż!
Agik - Czw Sie 27, 2015 13:30
Żaden fotomontaż dopiero poznawał co to aparat/telefon ale te jego oka <3
Specjalnie dla niego wyłączyłam dźwięk migawki który reszcie nie przeszkadza
A no tajniacko bo nie chciałam dostać po głowie że 2 posty pod rząd żeby nie było że zasmiecam
A jak z resztą rodzeństwa?
Ps: zniszczeń nadal 0, dziabnietych palców-3... Pod moją tygodniową nieobecność nieco zadziczal ale nadrobić
Cegriiz - Pią Sie 28, 2015 21:01
A my w komplecie
Po 3 tyg. w szpitalu South wróciła do siostry. W przychodni tragedia, bo i mnie na dzień dobry pogryzła- ale nie do krwi, ale w domu to prawie ta sama South, co przed szpitalem. Ma problem tylko z braniem, ale w klatce nie gryzie i wącha moje paluszki. Z dnia na dzień powinno być lepiej.
Dziewczynki nie od razu się dogadały, ale po wymianie ściółki już jest w miarę normalnie
Vanilka na pewno w tym pomaga, bo ona kocha wszystko i wszystkich, więc jej wszystko zwisa. Nawet jeśli South kocha ją od pierwszego wejrzenia i iska w dziwnych miejscach... np. po oku.
Pyl - Śro Wrz 02, 2015 15:46
Może ktoś jednak pokocha dziczka?
Musiałam przerwać łączenie ze względu na chorobę Krzysi i Kropek (czyli North) znów siedzi samotny
Cegriiz - Pią Wrz 04, 2015 13:03
South i West.
Agik - Pią Wrz 04, 2015 13:42
Aż się chce kolejnego przygarnąć <33 BZIKI
A pomyśleć że początkowo chciałam dziewuszkę
Kajtuś
Pyl - Pią Wrz 04, 2015 13:48
A ja dziś łysonogą myszę głaskałam
Cegriiz - Pią Wrz 04, 2015 13:49
Agik, zawsze Kropka możesz dokoptować
Braciszkowie będą razem
Agik - Pią Wrz 04, 2015 13:59
Myślę że 2 dziki to mega dużo a że to moje pierwsze doświadczenie z dzikimi to nie chce przedobrzyć (ale na tymczas do przedszkola "pod Skutem" może przyjechać ))
Już prędzej jakiegoś Pana Kastracika dokoptuje z czasem do moich 2 panów i 5 pań
Kilka zdjęć z dzisiejszego."leżakowania" w myśl zasady "im więcej tym lepiej
Cegriiz - Pią Wrz 04, 2015 23:03
Agik, oj tam, oj tam. Ja mam 4
Albireo - Sob Wrz 05, 2015 20:58
Off-Topic: | Agik, a ja myślałam, że jak moje dwie samiczki wlezą do sputnika, to mają ciasno... |
Agik - Nie Wrz 06, 2015 13:09
Albiero to Ty jeszcze mali wiesz o szczurzych możliwościach.
Siedze sobie na kanapie. Szczury śpią ale słyszę nagły pisk. Do sputnika (jeden mam z "powiększonymi" wejściami po poprzednich właścicielce-jej szczurki gryzły wszelkie plastiki podobno) ładuje się Luna. Ale ale... Jakoś mało.szczurów w tej klatce. Okazuje się że w spotkaniu były już 4 szczury i Luna na chama pchają się na 5!
Oto jej wysiłki:
Zbyt długo tam nie zabawiła i nastała błogość... (za sputnikiem Luna)
No ale... Alfa robi co chce. I jak Alfa chce wejść to WEJDZIE!! Ot co. Więc próba nr2
I tak już śpią pół godziny a i do tego mega ściska i Fina chciała się dołączyć
Mam wrażenie że te szczury zaginają przestrzeń.
Cegriiz obawiam się że mogę nie mieć sputników 6-7 szczurowych dla kolejnego paciaciaka
Ps: dodaje że w tym ekstremalnym spania nie ucierpiał żaden szczur a robiły to z własnej nieprzymuszonej woli A siedziały tam 4 dorosłe i 2 podrostki.
Pyl - Pon Wrz 07, 2015 11:44
Hop, hop, kto pokocha dziczka?
Albireo - Pon Wrz 07, 2015 14:41
Agik, po prostu Tyle szczurów na takiej małej powierzchni!
|
|
|