Mioty urodzone - rok 2007 - Miot "L" Rat's Troop
Anonymous - Nie Mar 11, 2007 18:19
Angels, tja, ja wiem co sama rok temu przechodziłam
a teraz mnie bierze na łysola troche, ale spokój, spokój, bez szaleństw
jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to będziemy mieć z siostrą stado 3 na 3 - 3 standardy i 3 dumbole
ech, mam nadzieję, że się i fotki w miocie H pojawią
aaa, blondasy są fajne
AngelsDream - Nie Mar 11, 2007 18:21
mataforgana, ja wiem jak zobaczyłam Coco no i Faraia. Ale na miłość jakoś to nie wpływa Eh, gdybym już mogła wiedzieć, który to Loki...
Anonymous - Nie Mar 11, 2007 18:24
Loki! świetne imię
AngelsDream - Nie Mar 11, 2007 18:28
Off-Topic: | Oby było szczęśliwe |
Anonymous - Nie Mar 11, 2007 18:31
Off-Topic: | Angels, musi być
ja już nikomu nie polecam nazwać szczura Ryjek... to się źle kończy... ale Nitka jest spoko, moja ma właśnie równo... półtora roku! dobra, koniec offowania pani Admin |
sachma - Pon Mar 12, 2007 19:40
mo ze mialam plany sesji indywidualnej na dzis, musze ja odwolac.. mam obnizona temp jest mi slabo i kreci sie w glowie... boje sie je brac na rece.. bo siedze i w pewnej chwili bezwladnie lece a rece sie trzesa...
jesli ktos ma cos pilnego do tylko tel, ale wybaczcie glos zura z pod mostu, ale mam zapalenie gardla... wierze ze do jutra wieczorem mi przejdzie.
nie odpowiadam na smsy bo nie mam za co.. chyba ze to heyah...
Dory - Pon Mar 12, 2007 21:14
Sachmuś, trzymaj się
L. - Wto Mar 13, 2007 13:35
sachmuś
sachma - Wto Mar 13, 2007 13:47
sachma po pierwszej przespanej 12h nocy czuje sie o dziwo lepiej temp 36 wiec powracam do zywych wczorajszy rajd po sopocie mnie dobil, ale bylo warto
foty porobione, myslalam ze zrobie indywidualne ale powiem wam szczerze ze te wiercipiety tylko w grupie daja sie sfotografowac.. bo tak osobno to wszystkie foty zamazane zaraz wrzucam na kompa
teraz juz moge powiedziec z pewnoscia ze mamy dwa czarne blazy i jednego niebieskiego niestandardowego malego blaza
wszystkie
karmienie
i karmienie
nie wiem czemu 5 fot nie wyszlo... jak baterie ozyja zrobie wiecej...
[ Dodano: Wto Mar 13, 2007 18:41 ]
Kolejna porcja fot...
Dziewczyny
chlopcy
blaziki
jakas kluska jedno z nielicznych fot ktore wyszly indywidualnie..
kolejna kluska
i nastepna kluska
i ostatnie zdjecie ktore wyszlo z indywidualnych (a kazdy maluch mial rbione 4 foty...)
ukladamy
jeszcze ulozone
i juz wszystkie na sobie..
AngelsDream - Wto Mar 13, 2007 18:53
sachma, piękne kluseczki
Dziękuję
sachma - Wto Mar 13, 2007 19:04
chyba kopnelam sie w uszach u chlopcow... dzis wydawalo mi sie ze sa 3 standardy a nei 2.. nie wiem juz co myslec.. po raz pierwszy nie wiem co mam w miocie.. te wasy tez wydaja mi sie takie same.. wypatrzylam dwa z mniejszymi.. ale to chyba malo parwdopodobne zeby tylko dwa byly fuzzy a reszta satin fuzzy... udam sie po porade do nezu i sie wyjasni! o tak wlasnie zrobic musze
Cola - Wto Mar 13, 2007 19:42
dziękuję bardzo za foty!!!
są cudowne!!
Naciol - Wto Mar 13, 2007 21:19
Aaaa bajeczne golaski
A jak sobie wyobraże takie duże gołe...
Aaa
Mamuśce pogratulować wytrwałości w karmieniu dzieciarni, a babci życzę powrotu do zdrowia
sachma - Śro Mar 14, 2007 13:17
w przyszly czwartek jedziemy do nezu, wtedy wszystko sie wyjasni... beda foty indywidualne i najpozniej w przyszly piatek przydzial dzieciakow
Naciol - Śro Mar 14, 2007 13:22
Foty foty aaaa
Już się nie mogę doczekać
A jak mamuśka sobie radzi?
|
|
|