Szczury - [SHSRP] Ulotka o szczurach - roznoszenie, deklaracje, spis
kasia83 - Wto Kwi 16, 2013 13:52
kasia83
Zadrzyńska Iwona - Przychodnia weterynaryjna
ul. Kosynierow 22
21-040 Świdnik, woj. lubelskie
Piotr Listos
Olimpijczyków
21-040 Świdnik
Na początek także proponuję niewiele tych ulotek w te miejsca. Wiem, że są osoby zaszczurzone pojawiające się u nich.
quagmire - Wto Kwi 16, 2013 13:57
Myślicie, że sensownie byłoby je zostawić np. w VetCardii (bo jak ktoś ze szczurem tam idzie, to raczej został skierowany przez szczurzą lecznicę)?
Może duże warszawskie całodobówki: Elvet, przychodnia na Gagarina, czy na Książęcej?
Lavi - Wto Kwi 16, 2013 18:15
Ja mogę roznieść ulotki po swoich wetach w Mikołajkach i po zoologach, w których nie ma zwierząt. Z Gdańska Kasik chyba wszystko ogarnęła:D Jak coś mogę też pomóc w Gdańsku:)
Pyl - Wto Kwi 16, 2013 23:31
quagmire napisał/a: | Myślicie, że sensownie byłoby je zostawić np. w VetCardii (bo jak ktoś ze szczurem tam idzie, to raczej został skierowany przez szczurzą lecznicę)?
Może duże warszawskie całodobówki: Elvet, przychodnia na Gagarina, czy na Książęcej? | Jestem za. Ktoś chętny? Generalnie w Warszawie jest jeszcze kupa "wolnych" lecznic do obsłużenia.
Lavi, a które konkretnie, albo przynajmniej ile?
Przy okazji - mamy już 50 pewnych lecznic
Cegriiz - Wto Kwi 16, 2013 23:39
Pyl napisał/a: | przychodnia na Gagarina |
Multivet ?
Namówię swojego TŻ, bo on jadąc do domu ma akurat lecznicę po drodze
Jeszcze koło siebie mam dwie lecznice-> Na Przasnyskiej (Pankracy), gdzie leczą tylko koty i psy, a szczurów nie przyjmują, bo się nie znają (!) i na Broniewskiego 23 bodajże, skąd wysyłają ludzi z gryzoniami na Wolumen.
W tych dwóch lecznicach też mogę zostawić.
Pyl - Śro Kwi 17, 2013 00:07
Cegriiz, dodane
Lavi - Śro Kwi 17, 2013 14:38
Pyl, u siebie na ,,wsi" mam dwie lecznice weterynaryjne bez specjalnych nazw;) Mikołajscy weci do wszystkiego. I przy tym dwa sklepy zoologiczne, które nie mają zwierzaków. Tam też mogłabym zostawić ulotki.
A jeśli chodzi o lecznice w Gdańsku to mam jedną obok siebie na Hallera i mogę tu zanieść ulotki, nie ma problemu;)
pszczoła - Śro Kwi 17, 2013 14:40
To ja przy okazji hopsnę
http://forum.szczury.biz/...p=862274#862274
I Ty możesz nas wesprzeć Wszystko jest finansowane z naszych kieszeni, głównie Pylowej, więc liczy się każdy grosz - nawet 10zł.
Bywa, że chcesz pomóc, ale nie wiesz jak. Nie możesz/nie chcesz być czynnym DT, nie chcesz dorzucać się do finansowania wyciągania szczurów od terrarystów, ale chciałbyś/łabyś zapobiec takim akcjom, jakich się ostatnio na forum namnożyło.
To jest dobra okazja
Cegriiz - Śro Kwi 17, 2013 15:03
Na Przasnyską (Pankracy) oraz na Broniewskiego 23 też mogę zanieść jeśli wydzielicie mi więcej ulotek Choć tam za dużo jednak bym nie zostawiała
Pyl - Śro Kwi 17, 2013 16:55
Lavi, Cegriiz, dodałam
Przy okazji przyszło mi do głowy wypisanie jeszcze lecznic, które są "wolne" i czekają na chętnego. Taką listę - choć na pewno niekompletną - przygotowałam dla Warszawy:
VetCardia, Elvet, przychodnia na Książęcej, MedicaVet, Anima, Lupus, Oaza, Salvet, Kajman...
Ktoś chętny? Komu lecznicę, komu?
Może dla innych większych miast warto takie bezpańskie lecznice wypisać, może komuś będzie po drodze?
/Edit
Skleroza! No i uporządkowałam deklaracje wg miast. Łatwiej będzie sprawdzić czy czegoś nie brakuje i czy coś się nie dubluje.
quagmire - Śro Kwi 17, 2013 17:00
Ja mogę: VetCardia, Elvet - z tym, że mogę dwa, na Niepodległości i na Grzybowskiej, MedicaVet (siłą rzeczy), Anima - moja koleżanka mieszka w pobliżu, może by mogła zanieść, jeśli nie, to podjadę z nią.
Pyl - Śro Kwi 17, 2013 17:03
quagmire,
Zaktualizowane
AgaRatek - Śro Kwi 17, 2013 17:29
Co do Gdańska to ja bym jeszcze proponowała przychodnię w Gdańsku Oruni-dr Kalicki ona jest szczurza i sklep zoologiczny na Gdańskim Chełmie na pasażu tam też jest bardzo szczurzo - mogę roznieść:) chętnie
Pyl - Śro Kwi 17, 2013 17:34
AgaRatek, zrobione
pszczoła - Śro Kwi 17, 2013 17:36
A nie ma nikogo ze Szczecina, Krakowa?
|
|
|