Grupowe zamówienia z e-sklepów - [Warszawa] - karma z vivari
Pyl - Sob Kwi 13, 2013 00:44
majlena napisał/a: | a czemu w składzie jest cukier? | majlena, w każdej karmie jest, bo występuje naturalnie w składnikach. Tylko prawie nigdzie tego nie badają / nie piszą. Jak analizowałam zawartość karm pod kątem karmienia szczurów z drożdżycą to mi producenci nijak nie potrafili / nie chcieli odpowiedzieć jaki jest udział cukrów
majlena - Sob Kwi 13, 2013 01:39
Pyl, mhm. Myślałam, że są tylko śladowe ilości cukru w karmach i dlatego nie piszą. A tu jakaś wartość. Ciekawe czy to mniej niż w znanych karmach.
Czy ten katalog jest płatny?
Pyl - Sob Kwi 13, 2013 01:44
majlena, śmiem wątpić, że są śladowe. Zboże może nie ma wiele, ale np. kukurydza już i owszem. Tak czy siak nie uświadczysz takiej informacji - szukałam
AngelsDream - Sob Kwi 13, 2013 07:58
majlena, nic mi o tym nie wiadomo, by był.
Chyba tylko trzeba być cierpliwym.
gratis - Sob Kwi 13, 2013 17:26
Zabawki behawioralne!
Gasz, uwielbiam Cię!
(moje przyszłe wypłaty własnie się poszły )
AngelsDream - Pon Kwi 15, 2013 10:50
Ludu, który był zainteresowany zabawkami, akcesoriami, etc. - niestety ogólnego cennika nie ma, trzeba pytać o konkretne rzeczy.
W związku z tym, że zainteresowanie było duże, a na forum szybko zrobi się bałagan, proszę o wpisywanie konkretnych produktów (w tym ściółek) na tej liście: LINK!
Proszę także o to, by danych rzeczy nie dublować i jeśli jakiś przedmiot posiada kod czy oznaczenie, wpisywać je dokładnie, tak samo jak interesującą nas pojemność z dostępnych opakowań.
W środę ok. południa chciałabym wysłać zapytanie o ceny.
EratoTiaTuatha - Pon Kwi 15, 2013 12:18
Dopisałam.
AngelsDream - Pon Kwi 15, 2013 12:22
Dziękuję wszystkim, którzy już dopisali produkty.
Dopisujcie dalej, przed wysłaniem zapytania postaram się listę jak najlepiej uporządkować.
Karena - Pon Kwi 15, 2013 12:24
a co sądzicie o Mieszance Alfa-Dri i kukurydzy (ściółka)?
Bo tak patrze na te ściółki i chyba ta najbardziej do mnie przemawia
quagmire - Pon Kwi 15, 2013 12:27
Chatki dla szczurków są 2 razy - myślę, że to to samo.
Karena - Pon Kwi 15, 2013 12:28
Off-Topic: | quagmire napisał/a: | Chatki dla szczurków są 2 razy - myślę, że to to samo. |
usunęłam z listy ostatnie dopisane |
AngelsDream - Pon Kwi 15, 2013 12:31
Karena, nas zainteresowała, w ogóle ściółki wyglądają bardzo zachęcająco.
Sorgen - Czw Kwi 18, 2013 08:33
A że tak zapytam z innej niż szczurza działki, czy mogę się ewentualnie podpiąć pod zamówienie z karmą dla psa? Bo się zastanawiam czy testowo nie kupić 10kg karmy od nich dla mojej Delty. Tylko że kurcze ktoś by mi ją musiał potem kurierem wysłać Bo sama bym musiała zamówić za minimum 200zł netto i zapłacić za kuriera dodatkowo. A wtedy to wychodzi 30kg karmy co jest lekkim ryzykiem gdyby suce nie siadła tak pasza jak to ładnie pani z firmy określa
AngelsDream - Czw Kwi 18, 2013 08:48
Sorgen, to też zależy, czy i jaką przygotują ofertę produktów dodatkowych.
Na razie wysłałam naszą listę i odpowiedziałam na pytanie, kim jestem.
AngelsDream - Pią Kwi 19, 2013 14:43
Oferta:
https://docs.google.com/file/d/1i0Z9eSWTmEnn3Ds14WP5TMmICV1edKcIPSP2xRNCoST-ksw41EY4yj8gWgVh/edit?usp=sharing
Tylko zwracajcie uwagę na walutę!
|
|
|