Wystawy szczurów rodowodowych - [2013] Wystawa szczurów - Targi Zoologiczne PET FAIR
quagmire - Pon Kwi 15, 2013 13:04
Targi PET FAIR odbywają się w tym roku w zupełnie nowej hali. Jest ona przystosowana do potrzeb osób niepełnosprawnych i jest w niej klimatyzacja.
Zachęcamy do obejrzenia zdjęć: http://ckw-mtl.pl/pl/o-centrum
Pyl - Pon Kwi 15, 2013 13:32
quagmire, a czy stanowisko dla szczurów będzie gdzieś odosobnione, tak jak kiedyś na pięterku?
quagmire - Pon Kwi 15, 2013 13:47
Pyl, nie wiem, nie mamy jeszcze rozkłau stanowisk.
Pyl - Pon Kwi 15, 2013 13:50
quagmire, ok, to daj znać jak coś będzie wiadomo.
pszczoła - Śro Kwi 17, 2013 20:28
No, ja wreszcie wysłałam zgłoszenie.
Kto się jeszcze ociąga?
Pyl - Śro Kwi 17, 2013 21:30
pszczółka, ja
majlena - Czw Kwi 18, 2013 08:08
Pyl, no to dawaj, dawaj. Ja spóźnialska "już" wysłałam.
Mnie najprawdopodobniej nie będzie na wystawie. Zachciało mi się wrócić na studia i będę wtedy na zajęciach kilka budynków dalej. Chyba, że mi skrócą. Przygarnijcie do ekipy mojego męża, to on przywiezie szczurki i moźe na trochę zostanie. Wielkie dzięki Wuwunie, która zaoferowała pomoc w opiece nad szczurami podczas wystawy.
A ja mam nadzieję zobaczyć was wieczorem, gdzieś w pubie
Pyl - Czw Kwi 18, 2013 12:07
majlena, ale ja nie wiem ile szczurów mam zgłosić
Ebia - Czw Kwi 18, 2013 13:15
Pylku, a jeśli agutek z Wami pojedzie, to już zostanie u Ciebie na stałe? Może daj sobie więcej czasu na przemyślenie i możliwość oddania go do adopcji po wystawie? Ciężko tak podjąć decyzję pod presją czasu
Pyl - Czw Kwi 18, 2013 15:20
Ebia, pewnie jak już pojedzie to zostanie. Ale wymyśliłam, że nie muszę decydować do jutra, tylko zgłoszę go, a nadal będę szukać mu domku. Najwyżej - jeśli znajdzie się chętny - to go oddam i nie pojedzie na wystawę.
majlena - Pią Kwi 19, 2013 11:28
Pyl, dobry pomysł.
Tymczasy na wystawie to też niegłupi pomysł. Może ktoś się zakocha i szczur znajdzie domek.
AngelsDream - Pią Kwi 19, 2013 14:50
Zapominalskim przypominam o zgłoszeniach!
szlajfka - Pon Kwi 22, 2013 21:41
Cytat: | 1. Zaświadczenie weterynaryjne nie później niż 2 dni przed sobotą wystawową lub 3 dni wcześniej, jeśli na wystawie będzie kontrola lekarza weterynarii. |
Czy na wystawie będzie kontrola lekarza wet? Bo nie wiem na jaki dzień się na badanie umawiać. I druga rzecz - odrobaczanie jest obowiązkowe? I na ile przed wystawą należy je przeprowadzić?
AngelsDream - Wto Kwi 23, 2013 08:37
szlajfka napisał/a: | Czy na wystawie będzie kontrola lekarza wet? |
Nie.
szlajfka napisał/a: | I druga rzecz - odrobaczanie jest obowiązkowe? I na ile przed wystawą należy je przeprowadzić? |
Jeśli szczury były odrobaczone w przeciągu do pół roku od wystawy, można go nie przeprowadzać, ale jest zalecane profilaktycznie.
W imieniu SHSRP chciałabym potwierdzić, że wystawa się odbędzie.
Będzie to raczej kameralna impreza, ale dołożymy wszelkich starań, by dla wystawców i gości była ciekawa.
Zamknęliśmy kategorie wystawowe, jeśli jednak ktoś chciałby się jeszcze zgłosić, ma czas do piątku włącznie, aby napisać do mnie PW oraz dosłać zgłoszenie. Po tym terminie zgłoszeń już nie przyjmiemy.
majlena - Wto Kwi 23, 2013 09:43
AngelsDream, kameralna tzn. ile szczurków jest zgłoszonych? Jeśli można wiedzieć. Z czystej ciekawości pytam
|
|
|