Mioty urodzone - rok 2012 - Miot kontrolny Gintamowy
Nakota - Śro Cze 20, 2012 22:37
Dziękujemy za komplementy Alaska się zlitowała nad babcią i postanowiła sypnąć znaczeniami, kochana wnusia
Mika29, nie płacz, będę się starać, żeby pojawiały się częściej
Oli - Śro Cze 20, 2012 23:40
ja się modlę o dwie rzeczy - żeby nie było wolnych maluchów i oby w przyszłości jak będę mogła się doszczurzyć były takie cudowne znaczenia
Ebia - Czw Cze 21, 2012 23:11
A ja siedzę, patrzę na fotki i dosłownie się zawiesiłam. Po prawo http://s597.photobucket.c...nt=DSC08759.jpg taka cudna dziewczyna, a ja nie mogę, nie powinnam mieć teraz trzeciego szczura
Nakota - Sob Cze 23, 2012 18:24
Oli, będę się starać żeby były
Ebia, panienka śle całuski do Ciebie
Maluszki mają już dziewięć dni, zaczęły obrastać futrem i rozpełzać się na wszystkie możliwe kierunki
Cała banda:
Dziewczynki:
Chłopcy:
- moje dzieci, zabieram!
Niebieściaki:
Czarnuszki:
Mika29 - Sob Cze 23, 2012 18:33
Boże, jakie dziewczynki są cudowne Mam nadzieję, że sie załapie
Ebia - Sob Cze 23, 2012 19:57
Nakota, a ja ślę dla niej całe mnóstwo mizianek (dla reszty bandy maluchów również ) Jest piękna
nezu - Sob Cze 23, 2012 22:56
O żesz ty...
Teraz to się chyba zaryczę... Nakota, jesteś złem, bo budzi mi się gmr, choć nie powinien.
Cieszę się tylko, że to cudo possum to samica.
A tak serio, to gratuluję przepięknych malców i cieszę sie przestraszliwie, że tak poznaczyło.
Ale ty już wiesz, co ja czuję do wszystkich tych naryjnych ciapek, cętek i kresek.
mmarcioszka - Sob Cze 23, 2012 23:51
Jakie cude znaczenia
kasiatu - Pon Cze 25, 2012 14:30
Nie mogę na to patrzeć, są zbyt cudowne..! Mam tylko nadzieję, że dla mnie starczy
Nakota - Pon Cze 25, 2012 21:53
Mika29, kasiatu, starczy dzieci dla was
nezu napisał/a: | Nakota, jesteś złem |
Jesteś kolejną osobą, która to mówi, więc to musi być prawda
Doskonale podzielam Twoją opinię co do naryjnych łatek, więc będę się starać, żeby było ich więcej toteż nie musisz ryczeć
A dzieciaki dziękując za komplementy postanowiły znowu uśmiechnąć się do aparatu, więc poniżej przedstawiam moją fotograficzną twórczość
SAMICE:
F1 - dumbo, rex, russian blue/american blue?, berkshire, spotted
F2 - dumbo, double rex, russian blue/american blue?, possum, banded
F3 - dumbo, double rex, black, nst. capped, spotted
SAMCE:
M4 - dumbo, double rex, black, varieberk, trzy białe włosy na czole, trzy czarne kropki na brzuszku
M5 - dumbo, rex, black, nst. variegated, blazed
M6 - dumbo, double rex, black, varieberk, spotted, biały pyszczek, biała plamka między łopatkami
M7 - dumbo, double rex, black, irish, białe łapki
M8 - dumbo, rex, russian blue/american blue?, niski varieberk, spotted
M9 - dumbo, double rex, russian blue/american blue?, varieberk, spotted
pszczoła - Pon Cze 25, 2012 22:02
o raaaaaju, jakie piękności
M5 Umarłabym dla niego.
blanny - Pon Cze 25, 2012 22:48
pszczółka, zgadzam się z Tobą. Raju, jakie on ma piękne znaczenie na pyszczku!
W ogóle, wszystkie maluszki mają śliczne znaczenia, naprawdę cudny miot. Tylko pogratulować i pozazdrościć przyszłym domom.
aneczka1-13 - Pon Cze 25, 2012 22:54
A czy jest możliwe że F1 jest russian silver??
Pokrzywa09 - Pon Cze 25, 2012 23:23
F2 jezzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Nakota - Pon Cze 25, 2012 23:25
pszczółka, blanny, nie jesteście jedyne. Sama dla niego umieram codziennie i niezmiernie się cieszę, że zostanie ze mną w domu
aneczka1-13, nie. Szczury odmiany russian silver są błękitne z nieco stalowym poblaskiem, natomiast wszystkie blutki w tym miocie są dość ciemne.
|
|
|