Grupowe zamówienia z e-sklepów - [Trójmiasto/Olsztyn] Zamówienie karmy Labofeed B
Kasia_89 - Wto Cze 05, 2012 19:14
Kasik, a podrzucisz te moje kilo do GB jak znadziesz chwilkę? Zostawię kaskę dla Ciebie w razie by mnie nie było.
Kasik - Wto Cze 05, 2012 21:15
RedHead, przywiozę Ci, jak będę jechała, jakoś 12-17, coś w tych okolicach.
Kasia_89, no nie wiem Kurde, zobaczę, bo mi tam na razie nie po drodze Chyba, że Ci się nie spieszy?
Asica21 - Wto Cze 05, 2012 21:36
Kasik, ślę pw
Kasia_89 - Wto Cze 05, 2012 22:27
Nie, nie spieszy mi się Chyba, że zostawisz na spotkaniu olejkowym i odbiorę od naszej pani Zamawiacz, zaraz do niej napiszę żeby może dała ci za mnie 4.60 a ja oddam Jej
Kasik - Śro Cze 06, 2012 15:43
LalaAla, EpKee, wasze karmy właśnie zabrała Lux do Gdyni
Temat chyba może zostać otwarty, prawda? Przyda się do następnych zamówień
LalaAla - Czw Cze 07, 2012 12:00
Dostałam wczoraj moją karmę od Lux i jej chłopaka Mogłam wziąć te 10 kilo. Łysole rzuciły się na nią jak dzikusy Generalnie Szila też Jak zaczęłam przesypywać karmę do wiaderka to stała nade mną i dygotała z podniecenia (każdy kto ma psa wie, że czasami jak są extra podekscytowane na aż się trzęsą) aż w końcu nie wytrzymała i wsadziła pysk do wiaderka i nabrała sobie Zjadła i chciała więcej
Kasik, Lux jeszcze raz dzięki
Kasik - Czw Cze 07, 2012 12:12
LalaAla, nie ma za co A jak dziewczynom się nie znudzi, to niedługo pewnie znów ktoś zrobi zamówienie, to wtedy weźmiesz więcej
Kasia_89 - Czw Cze 07, 2012 19:18
Moje małe dupki nie są specjalnie zainteresowane, podgryzą, podgryzą i rzucą bo fe nie dobre
Jak nam się ziarenka skończą to ich przegłodzę, w sensie jak będą głodni to i granulat zjedzą
natkapatka - Pią Cze 08, 2012 10:02
A moje nic na razie nie ruszyły, ale to może dlatego, że miały jeszcze inne pyszności na kolacje. Jednak bardziej rzucają się na VL Zero Classic. Mam chyba ziarenkowco- makaranowców
Libellee - Pią Cze 08, 2012 14:12
Właśnie mi chłopak przywiózł karmę od Kasik, nie wiedziałam, że ten granulat taki wielki
Ale dziewczynom bardzo przypasował, teraz każda siedzi w innym kącie i wcina Smakuje im bardziej niż ostatni beaphar XtraVital
Kasik - Pią Cze 08, 2012 14:57
Libellee napisał/a: | nie wiedziałam, że ten granulat taki wielki | To nie widziałaś Rat&Mouse pro On jest jeszcze większy (grubszy) Ale i tak najbardziej podobała mi się reakcja koleżanki Kasia_89:
- "To jest ta karma??? "
- "Tak"
- "To jest KARMA? <wącha> Naprawdę???"
Kasia_89 - Pią Cze 08, 2012 19:17
No cóż, podobną reakcję zaprezentowali moi chłopcy.
Z tym że poszatkowali tak by zmieściło się przez pręty i wywalili WSZYSTKO po za klatkę . Powiedzieli mi dokładnie co o tym myślą.
Kasik - Pią Cze 08, 2012 19:20
Kasia_89, to jak chcesz, to mogę resztę od Ciebie zabrać Moi nie marudzą Ale popróbuj jeszcze. Moi też na początku byli baaardzo niezadowoleni z granulatów, ale jak ich głodzę, to zjedzą wszystko ze smakiem
Kasia_89 - Pią Cze 08, 2012 19:25
Na razie poczekamy, to może leżeć i zostać na czarną godzinę
jancia - Sob Cze 09, 2012 08:17
Kasik napisał/a: | To nie widziałaś Rat&Mouse pro On jest jeszcze większy (grubszy) Ale i tak najbardziej podobała mi się reakcja koleżanki Kasia_89:
- "To jest ta karma??? "
- "Tak"
- "To jest KARMA? <wącha> Naprawdę???"
| rat& mouse pro jest naradę mega mega wielki....mam nadzieję, ze ten jest mniejszy
|
|
|