Grupowe zamówienia z e-sklepów - [Trójmiasto] - Olejki zapachowe Kala Chanti
natkapatka - Wto Maj 08, 2012 20:10
Karena, wysłalam już pw do dziewczyn, które miały się zastanowić, bo od tego zależy też koszt przesyłki
Co do zakończenia aukcji to ostatnio nie sprawdzałam tej strony i dlatego. Dziś to zrobiłam sprawdzając koszt przesyłki.
Kasia_89 - Wto Maj 08, 2012 20:11
Na pewno wystawią jeszcze raz, nie ma co się martwić
natkapatka - Wto Maj 08, 2012 20:14
Kasia_89, oby wystawili, bo było więcej wystawionych tych olejków z rożnych firm. A dziś nie ma i ta firma miała największy wybór.
Profesjonalny olejek zapachowy o długotrwałym intensywnym działaniu. Bardzo wydajny! Po spryskaniu zapach utrzymuje się przez minimum 1-2 dni.
Przeznaczony do toalet, łazienek, korytarzy, pokoi, poczekalni, toalet w autokarach itp.
Likwiduje wszelkie nieprzyjemne zapachy np. z wc, kanalizacji, po papierosach, zwierzętach. Pozostawia przyjemny zapach perfum. Nie pozostawia plam.
Olejek dostępny jest w następujących zapachach:
KWIATOWO-CYTRUSOWY - przyjemny zapach letnich kwiatów, połączony z nutą dojrzałych, orzeźwiających cytrusów, przeniesie Cię w świat ogrodów pełnych słońca. Intensywna i długotrwała nuta zapachowa polecana do stosowania we wszystkich pomieszczeniach, szczególnie w łazienkach i toaletach
ORIENTALNO-KORZENNY - fascynujący zapach orientalnej tajemniczości połączonej z nutą korzennych przypraw, dodającą wyrazistości, sprawi, że poczujesz się wyjątkowo. Zdecydowana i intensywna nuta zapachowa polecana do stosowania we wszystkich pomieszczeniach, także dużych i przestrzennych
WANILIA Z CYTRUSEM - słodka, radosna nuta wanilii, przełamana rzeźkim cytrusem, przypomni Ci pyszny niedzielny deser. Przyjemna nuta zapachowa szczególnie polecana do pokoi, jadalni, punktów gastronomicznych, aut
EGZOTYCZNE LICZI - przyjemny, słodkawy zapach chińskiego owocu liczi, sprawi że poczujesz się jak w egzotycznym sadzie. Radosna nuta zapachowa polecana do stosowania we wszystkich pomieszczeniach i samochodach
DRZEWO SANDAŁOWE - relaksujący, zapach indyjskiego drzewa sandałowego o egzotycznej, orientalnej nucie, przeniesie Twoje myśli w podróż do dalekiego kraju. Intensywna i długotrwała nuta zapachowa polecana do wszystkich miejsc
KWIATOWY SEN - luksusowy i delikatny zapach kwitnących kwiatów, przypomni Ci ciepłe i romantyczne majowe wieczory. Zmysłowa, delikatna nuta zapachowa polecana do miejsc, gdzie zbyt intensywny zapach nie jest pożądany
JAPOŃSKA WIOSNA – zniewalający, zapach kwitnącej wiśni połączony z nutą budzących się do życia drzew oraz rozkwitających wiosennych kwiatów, pobudzi zmysły i doda wiosennej życiowej energii. Romantyczna nuta zapachowa polecana do stoowania we wszystkich pomieszczeniach
OWOCOWA PASJA - słodki, zdecydowany zapach z nutą maliny, melona i cytrusa wprowadzi Cię w radosny nastrój. Intensywna, radosna nuta zapachowa polecana do stosowania we wszystkich pomieszczeniach
ZIELONA HERBATA Z GRUSZKĄ - spokojny, oryginalny zapach liści zielonej herbaty urozmaicony nutą owocu dojrzałej gruszki, sprawi że poczujesz się jak w luksusowej herbaciarni. Świeża nuta zapachowa polecana do pokoi, jadalni, punktów gastronomicznych, aut i innych pomieszczeń
SPOSÓB UŻYCIA:
Po umyciu rozpylać na powierzchnię (NIE W POWIETRZE!)
w toaletach i łazienkach: na glazurę, umywalki, sedesy, pisuary, kabiny prysznicowe, kratki ściekowe; w pokojach: na dywaniki, firany, kaloryfery oraz inne zmywalne powierzchnie.
Może służyć jako dodatek do środków czyszczących (prysnąć kilka razy do wiaderka z wodą), klimatyzatorów, odkurzaczy z filtrem wodnym.
Może służyć do mycia armatury łazienkowej. Prysnąć na armaturę i przetrzeć szmatką. Pozostawia połysk bez smug i zapobiega powstawaniu brzydkich plam po wodzie.
UWAGA: Może wydzielić się niewielki osad na dnie butelki. Przed użyciem wstrząsnąć.
Kasia_89 - Wto Maj 08, 2012 20:15
Zawsze można do nich napisać wiadomość, dla nich w sumie też lepiej sprzedać po za allegro bo nie muszą płacić prowizji
natkapatka - Wto Maj 08, 2012 20:22
Kasia_89, patrze w sklepach internetowych i maja o 2 zł mniej więcej taniej.
Kasia_89 - Wto Maj 08, 2012 20:25
Oooooo!
natkapatka napisał/a: | OWOCOWA PASJA - słodki, zdecydowany zapach z nutą maliny, melona i cytrusa wprowadzi Cię w radosny nastrój. Intensywna, radosna nuta zapachowa polecana do stosowania we wszystkich pomieszczeniach |
To mi sto milionów razy bardziej odpowiada aniżeli zielona herbata!
Znaczy ten zapach też ładny na pewno ale te owocki! *_*
natkapatka - Wto Maj 08, 2012 21:00
No ja zaraz usiądę na chwilkę i to przeczytam i napisze wiadomość czy jeszcze będą wystawiać te olejki.
natkapatka - Śro Maj 09, 2012 08:03
Dostałam informacje, ze olejki będą jeszcze wystawione, wiec zastanawiajcie się nad zapachem a ja wieczorem lub jutro zamówię.
Lux - Śro Maj 09, 2012 11:11
A jak z ewentualna platnoscia? kiedy dokladnie zamowienie? bo ja niestety najwczescniej jutro po poludniu, ewentualnie pojutrze bylabym w domu, teraz jestem w trasie, a nie wzielam rzeczy do przelewow a nie chcialabym Was opozniac
natkapatka - Śro Maj 09, 2012 11:41
Lux, no problem i tak dziś i jutro mam, że tak powiem urwanie głowy, więc spokojnie tylko wybierz zapaszek
Kasia_89 - Nie Maj 13, 2012 20:31
Jak tam status zamówienia?
natkapatka - Pon Maj 14, 2012 09:00
Byłam w pracy, dziś wolne, wiec od rana to co trzeba załatwić ogarniam. Jak ostatnio patrzyłam to wszystkich wpłat nie było. Przeczytaj o zapachach w wątku o czystości klatki, bo dziewczyny już dostały te zamówione.
Kasia_89 - Pon Maj 14, 2012 09:24
Moja wpłąta na pewno doszła
Vaco - Pon Maj 14, 2012 10:23
szkoda że tamte zapachy są takie "sztuczne", ale chyba i tak sobie zamówie na próbę bo każdy ma inny "nos"
a że ze swojego jestem mega zadowolona to może też jest taki mocno sztuczny, tylko ja mam jakiś dziwny gust
Kasik - Pon Maj 14, 2012 14:23
natkapatka, czyli można jeszcze zmienić, czy już zamówiłaś?
|
|
|