Mioty urodzone - rok 2007 - Miot "E" Rat's Troop
satanka666 - Nie Sty 07, 2007 01:11
mnie się wydaje, że jest 5
sachma - Nie Sty 07, 2007 09:25
dzieciaki przezyly najtrudniejsza noc w swoim zyciu... mama zakopala je w trotkach... dlatego dzis mialy przenosiny... trotek juz nie ma, a mama przeniosla je do kartonowego gniazda - nareszcie miejsce gdzie moze je przysypac tylko hustkami
powiem wam ze jest ich .. 7 szczesliwa liczba no i wreszcie pochwale sie fotami z wczoraj jest 2,5 chlopa i 4,5 dziewczyny bo jedna zaraza nie chce sie okreslic ale mamy na to jeszcze czas
paczcie i podziwiajcie
Tu mamy dwa prawdopodobne rexy
A tu rexy z profila
Standardy jak widac przewazajaca wielkosc
tu widzimy piekne pysie standardow
zdjecia grupowe - spimy sobie w gniezdzie
i znow to samo tylko inne ujecie
i tym sposobe doszlismy do sesji indywidualnej
1. panna standard?
2. chłopczyk!
3. za bardzo sie wiercil i foto nie wyszlo...
4. samiczka
5. samica??
6. niestety nie wiemy...
7. prawdopodobnie samica
nie wiem czy mam zwidy czy nie... ale wypatrzylam jakies kapturowatosci... a jeden chlopiec ktory ciemnieje chyba nie jest blackiem... zdaniem eksperta miot to same bluty - americany i russiany ale pozyjemy zobaczymy
Kagero - Nie Sty 07, 2007 10:01
Off-Topic: | Layla napisał/a: | A czy ktoś już gratulował przystojnemu tatusiowi? Zapomina się tu o ojcach, oj, zapomina... | a właśnie, że gratulowano tatusiowi kag gratulowała |
szczęśliwa liczba - od początku do końca ^.^
ach, różowiutkie, pomarszczone pijaweczki
jak Wy to robicie, że możecie u małych, różowych kluseczek określić typ sierści i w ogóle?..O_o - ja rozumiem, że oczka widać, uszka widać, znaczenia jakoś tam widać... ale żeby typ sierści? jaaa..
sachma - Nie Sty 07, 2007 10:13
Kagero, rexy maja krotkie poskrecane wasy (przynajmniej te moje ) a standardy maja dlugie proste i grubsze wasy na fotach to kiepsko widac ale jak sie takiego malca do rak bierze to widac to swietnia
Kagero - Nie Sty 07, 2007 10:16
sachma, podziwiam Was
ile to jest stresu, żeby wyczekać na taki miot i później się jeszcze zająć mamą i maluchami.. a tutaj od razu po urodzeniu już prawie wszystko wiadomo i przyszli opiekunowie zadowoleni. ładnie x)
satanka666 - Nie Sty 07, 2007 11:16
ajj jakie cudne kluskacze
malutkie łapeczki, ogoneczki... takie pysie słodziuchne,
Gratulacje dla mamusi, tatusia no i babci, ze wytrzymała
Anonymous - Nie Sty 07, 2007 11:58
Klusiaakiii *_* takie male pii
Cola - Nie Sty 07, 2007 12:19
ja tu kurde rozróżniam tylko samców od samiczek
jestem pod wrażeniem...
Anonymous - Nie Sty 07, 2007 13:27
dodam jeszcze od siebie gratulacie dla przyszłych mamuś i tatusiów:)
Dory - Nie Sty 07, 2007 13:49
Jak już mówiłam na gg - wielkie gratki i zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla maluszków !
Jakie śliczne maleństwa...
Pacyfka - Nie Sty 07, 2007 14:25
oooo.. Jakie sliczne malenstwa...
Wymiziaj dzielna mamusie i jeszcze gratulacje dla tatusie, że tak pieknie sie spisal
Azi - Nie Sty 07, 2007 14:28
7 wiedziałam! gratuluję raz jeszcze z większymi zachwytami jak zwykle poczekam aż się ofutrzą, bo wtedy to mnie dopiero za serce chwytają
Guślarka - Nie Sty 07, 2007 14:35
Troszkę spóźnione, ale szczere gratulacje dla mamusi, tatusia i babć! I dla klusiaków, niech nam żyją sto lat!
Niuniak - Nie Sty 07, 2007 14:43
ajjjj jakie one mają pysie śliczne!!! gratulacje rodzicom i hodowcy oczywiście ::D:
Katie - Nie Sty 07, 2007 16:22
Pysiaczki
Mój wzrok wyjątkowo przyciąga dziś pan na zamazanej fotografii
Nie mogę się doczekać, aż maluchy porosną futerkiem...
|
|
|