To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty adoptowane - [Miot] Walentynkowa dziewiątka (Wrocław)

Hanami - Wto Lut 21, 2012 02:27

nezu, no to czegoś ja tym razem nie doczytałam. :(
Sokri Asica21 ustawiaj się w kolejce we Wrocławiu. :wink:

trixy - Wto Lut 21, 2012 11:39

Jak tam Hanami, caly czas myslisz nad bezogoniasta? :> Tez o niej pomyslalam i tez jestem z Warszawy, wiec gdybys jednak nie albo gdyby Toje sie z nia nie dogadaly to... to ustawiam sie w kolejce 8) po dziewczyne bez ogona i jeszcze jedna aby jej bylo razniej.
Hanami - Wto Lut 21, 2012 12:16

trixy jeżeli o mnie chodzi to nie ma problemu. Idę na taki układ, ale poczekajmy chwilę, aż maleństwa będą do wydania. No i oczywiście zgłoś się oficjalnie do Violeteff w kolejkę.
W razie czego ja ją wezmę i potem Tobie cichcem przekażę pod stołem. :lol:
To oczywiście żart, bo tak robić nie wolno.

Tegan - Wto Lut 21, 2012 13:02

Jestem zainteresowana szczurkiem. Chętnie przygarnę malucha lub dwa :) . Jestem z Wrocławia, mieszkam w centrum. 13 marca mam urodziny :) proszę o kontakt na gg 7554049 albo przez pw na forum
didko - Wto Lut 21, 2012 13:10

jestem z wrocławia wezmę z chęcią chłopczyka, najchętniej blu albo albinosa bo chyba tam są?
didko - Wto Lut 21, 2012 13:14

mam dwa szczurki wiec nie będzie sam :mrgreen:
Karena - Wto Lut 21, 2012 13:39

didko, Edytuj swoje posty. Nie pisz jednego pod drugim.
Asica21 - Wto Lut 21, 2012 16:06

Hanami, no właśnie :P

Nadal jestem zainteresowana adopcją szczurzynki z wrocka.

Violeteff - Wto Lut 21, 2012 19:18

Noxa tak poprosze na PM ;)
Didko okey jeszcze dokońca nie wiadomo jakie będą ale chłopców mam wszystkich do wzięcia ;)

lamia - Wto Lut 21, 2012 19:26

Jejuuu, cudne maluchy! I to z Wrocławia. A ci chłopcy husky tak na mnie patrzą... :oops:
Cholera, a obiecałam sobie, że już koniec z doszczurzaniem, tym bardziej, że przygarnęłam kota. Cóż, pomyślę :)

K3 - Wto Lut 21, 2012 20:06

Jestem chętna na dziewczynkę :)
Violeteff - Wto Lut 21, 2012 21:14

Zarezerwowane są 3 panienki i jeden chłopiec a więc zostają 2 dziewczyny w tym jedna bez ogona i 4 chłopcy . ;) Chętnych zapraszam na PM ;>
pszczoła - Wto Lut 21, 2012 21:29

Violeteff, tylko zadbaj o to, żeby przyjaciółka nie trzymała dziewczynki samej ;)
Hanami - Wto Lut 21, 2012 22:33

Hej Violeteff !!
Bezogonka wstępnie zarezerwowana dla mnie <grozi palcem z oburzeniem> Przecież pierwsza byłam i jeszcze nie powiedziałam NIE.
W razie gdyby coś, to w moim sercu już nawet imię wykiełkowało.

Interesuje mnie tylko czy maleńka jest maleńka w porównaniu z siostrami, czy ma mniej więcej taką samą wagę i wzrost (= długość oczywiście bez ogonka)

furburger - Wto Lut 21, 2012 22:42

Hanami, hmmm nie liczy się pierwszeństwo a jakość domu... :|