Mioty urodzone - rok 2011 - Miot N Happy Feet
Majszczur - Czw Gru 01, 2011 08:39
a ten mały outsiderek na górze to się zagubił? czy już najadł? czy ma wszystko głęboko gdzieś?
Mamusia mnie totalnie rozczula
emileczka - Czw Gru 01, 2011 08:55
Majszczur, chyba jednak się zgubił, bo dzielnie wspina się po mamusi . Ata ciągle tak sypia, ale nie zawsze daje sobie zdjęcia robić. Ale jest grzeczna i nie gryzie mogę dotykać i głaskać maluszki na jej oczach i pod jej nosem
Azi - Czw Gru 01, 2011 09:08
jak słoooodko i jakie one już wielkie...
[ Dodano: Sob Gru 03, 2011 16:34 ]
możnaby prosic o zdjęcia? najlepiej takie ndywidualne? chociaż po jednym proszę
emileczka - Sob Gru 03, 2011 17:54
Azi napisał/a: | możnaby prosic o zdjęcia? najlepiej takie ndywidualne? chociaż po jednym proszę | grupowe może jakieś, ale indywidualne przy rezerwacjach dopiero. Ale podział zrobię
Azi - Sob Gru 03, 2011 17:57
No i wiemy, co mamy
Samce:
standard, standard, agouti
standard, standard, american blue
dumbo, standard, american blue
Samiczki:
standard, standard, american blue agouti
dumbo, standard, american blue agouti
dumbo, standard, american blue agouti
wszystkie maleństwa to selfiki, ale z tego co słyszałam "brzydkie" selfiki - z białymi paliczkami lub łapkami - będzie je przynajmniej po czym odróżniać
emileczka - Sob Gru 03, 2011 21:13
Razem maleństwa
Misia słodka
Samczyki
Samiczki
Mamusia
Agutki
American blue agouti
American blue
quagmire - Sob Gru 03, 2011 21:21
Śliczne
I jak dobrze, że opalki to same dziewczynki, kochana Ata
pszczoła - Sob Gru 03, 2011 22:08
opal to inna nazwa na american blue agouti? Jak tak, to faktycznie dobrze, że same dziewuszki
Gratuluję blutków, będę im mocno kibicować! I agutkom też
Kami - Sob Gru 03, 2011 22:11
http://www.fotosik.pl/pok...72d0763595.html
awwww... jakie małe wydry śliczne
wuwuna - Sob Gru 03, 2011 22:16
pszczółka napisał/a: | opal to inna nazwa na american blue agouti? | pszczółka, jak najbardziej to to samo.
Azi - Pon Gru 05, 2011 10:16
Uprzedzam lojalnie:
1. Samczyk dumbo am. blue będzie na współwłasność hodowlaną ze mną - oznacza to, że przyszły domek, ma obowiązek w przyszłości użyczyć samczyka na mój miot (ma prawo użyczać też innym hodowcom, ale nie obowiązek). Prawdopodobieństwo, że będę chciała po nim zrobić miot wynosi poniżej 50%. Cena malucha w tym momencie to 50%
2. Jedna z samiczek dumbo am. blue agouti także będzie na współwłasność hodowlaną, lecz z heniokiem (jako odchowujący miot, ma prawo do malucha poza kolejnością, postanowił jednak zrezygnować z tego prawa częściowo na rzecz jednej z chętnych). Ze względu na to, że samiczka musi trafić na odchów maluchów do henioka, a z chętnych najlepszy kontakt ma on z klararus, to mała trafi do niej.
Badoha - Pon Gru 05, 2011 10:20
agoutkowe piękności
klaraurs - Pon Gru 05, 2011 10:25
Azi napisał/a: | Jedna z samiczek dumbo am. blue agouti | Toż to będzie kopia Naomi, mam nadzieję, że równie cudowna
emileczka - Pon Gru 05, 2011 11:47
klaraurs napisał/a: | Toż to będzie kopia Naomi, mam nadzieję, że równie cudowna | będę się starała, aby była cudowna.
Mama jest cudowna, więc i maluszki będą, będę je międlić i całować
pszczoła - Pon Gru 05, 2011 13:08
Azi, ależ cudownie Ja się już po cichu ponapalam na następne pokolenia
|
|
|