To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Wystawy szczurów rodowodowych - XV Wystawa SHSRP we Wrocławiu 3-4.09.2011

magnes - Sob Sie 13, 2011 20:51

http://chomikuj.pl/SHSRP
Wystawców proszę o sprawdzenie czy wszystko się zgadza. To co jest zaznaczone na czerwono wymaga korekty lub nie zostało podane w zgłoszeniu.
Potem jak zacznę robić kategorie będzie już za późno, a błędy zostaną.

L. - Sob Sie 13, 2011 21:27

to kto mnie przenocuje, albo z kim moge spać ;> ?
pszczoła - Sob Sie 13, 2011 22:01

Mogłabym prosić o wrzucenie listy np. w wersji pdf lub doc?
magnes - Nie Sie 14, 2011 19:54

pszczółka, ok, zmieniłam format. :)
pszczoła - Wto Sie 16, 2011 08:23

OK, dzięki :)
To może by się oddzielny temat odnośnie dojazdu/noclegu przydał? :)

cytryn007 - Sob Sie 20, 2011 13:55

tym razem sobie nie przepuszczę tej wystawy :)
magnes - Nie Sie 21, 2011 21:09

http://chomikuj.pl/SHSRP
Wrzuciłam poprawione listy i kategorie, proszę wszystkich o dokładne sprawdzenie!

Azi - Pon Sie 22, 2011 14:31

Muffinka jest młodzik - nie idzie do kategorii dumbo ;)
pszczoła - Czw Sie 25, 2011 12:12

Zrobiłam dzisiaj przelew :)
aneczka1-13 - Czw Sie 25, 2011 12:38

A ja możliwe że się wybiorę na 1 dzień żeby sobie pooglądać i z wami pogadać :mrgreen: . Szkoda tylko że ja już szczurów wystawiać nie mogę ;(
Azi - Wto Sie 30, 2011 08:37

wiadomo gdzie i o której mamy być?
pszczoła - Wto Sie 30, 2011 10:25

Czy mamy brać własną ściółkę czy będzie SHSRowa? Poidełko, miseczka - we własnym zakresie? :)

I czy szczur musi być koniecznie wykąpany? Kąpałam moje śmierdziele miesiąc temu, z dwoma nie było problemu, ale Yulian (Carlos) tak panicznie boi się wody, kwiczał jak zarzynana świnka i na koniec dostało mi się dziaba... Na razie Yulek wygląda całkiem nieźle, więc wolałabym oszczędzić mu tego stresu :oops: Próbuję go na nowo przekonać do wody i robię im mini basenik w misce, ale on i tak zawsze gdy go "niechcący" lekko ochlapię obraża się na mnie...

quagmire - Wto Sie 30, 2011 10:30

pszczółka, będą trociny, jeśli chcesz, żeby Twoi chłopcy byli na czymś innym, to musisz przywieźć.

Nie musisz kąpać szczura, to zależy tylko od Ciebie. Jeśli nie jest widocznie brudny, posklejany i śmierdzący, to nie powinno to wpłynąć na ocenę.
Inna kwestia, że podczas transportu szczury często się stresują i sporo kupkają ;)
Możesz umyć im ogony, jeśli uważasz, że nią wystarczająco czyste, a także koniecznie obetnij pazurki, żeby nie podrapali za bardzo sędziów.

Jutro zamieścimy plan wystawy i napiszemy, o której godzinie należy się stawić.

pszczoła - Wto Sie 30, 2011 10:46

Kamień z serca, bo już się bałam co to będzie - wizja pocharatanych rąk i zestresowanego szczura :P
Chłopcy są czyściutcy i w miarę pachnący, ogonki umyję i może Yankesa i Ozzy'ego wykąpię - z nimi ostatnio nie było większych problemów :)

agacia - Wto Sie 30, 2011 20:20

Jakby byla potrzeba to moge cos pomoc w piatek ;)