To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Ogonowy offtopic - Szczury i węże mogą żyć w zgodzie - strona

Mangusta - Pon Sie 22, 2011 10:24

pituophis napisał/a:
Akurat pytony tygrysie zazwyczaj są odkurzaczami i zjedzą wszystko, co pachnie karmą, choćby nawet było zmrożone na kość.
popieram, karmiłam 18letniego pytona mrożonką i pomimo że wcześniej nigdy nie jadł martwego, wciągnął bez problemu. Jeśli ktoś się podnieca karmieniem żywym to sorki, ale jest zwyczajnym dupkiem. Czym by się nie karmiło, zawsze trzeba się do tego odnosic z szacunkiem.
pituophis - Wto Wrz 20, 2011 10:29

Co ze stroną?
sabcia - Wto Wrz 20, 2011 12:03

:(
Mangusta - Wto Wrz 20, 2011 12:14

nikt prócz Angels nie wysłał mi do tej pory swoich artykułów.
AngelsDream - Wto Wrz 20, 2011 12:24

Mangusta, masz chyba i tak przedostatnią wersję. W razie czego daj znać, wyślę tę po poprawkach.
Mangusta - Śro Wrz 21, 2011 16:34

Słuchajcie, ja teraz mam na głowie pisaninę własną plus poprawki kumpla magisterki. Jak coś to piszcie w tej sprawie na gg albo PW, ale musicie się zmotywować do pisania sami.
Layla - Śro Wrz 21, 2011 19:23

Mangusta napisał/a:
emocje vs rozsądek w ratowaniu zwierząt (Oli),(Tygrys66)
Jak nie chcecie tego pisać, chętnie spróbuję :)
Mangusta - Śro Wrz 21, 2011 21:48

chcesz to bierz, koleżanki się nie odzywają ;)
Oli - Śro Wrz 21, 2011 22:50

ja zapomniałam o tym :oops: postaram się w weekend napisać :)
Tygrys66 - Śro Paź 26, 2011 14:38

A mnie w ogóle wsysło zupełnie, musiałam się swoimi problemami zająć... Pomijając śmierć komputera w której umarły wszystkie pliki, łącznie z artami :( Layla pisz też jeśli chcesz bo akurat w tym temacie punktów widzenia powinno być jak najwięcej, to jest temat rzeka. Wstyd mi że tak zawaliłam terminy ale postaram się do poniedziałku wysłać Manguście te arty.
AngelsDream - Sob Mar 24, 2012 10:38

Idea upadła, temat w takim razie zamykam. Gdyby coś się zmieniło, proszę o kontakt. AD
Karena - Pon Mar 26, 2012 12:31

W związku ze zmianami wprowadzanymi na forum, temat został przeniesiony.