To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Ogonowy offtopic - Czekanie na szczurka!

Nakota - Nie Lis 01, 2009 12:50

Lavi napisał/a:
Ja czekam trzy lata na szczurki i już nie mogę się doczekać października :serducho: Im mniej czasu zostało tym gorzej jest mi znieść GMR. A już sobie nawymyślałam, jakie to chce szczury, że z dwóch zrobi się zaraz od razu sześć :twisted:

A to październik dopiero nie minął :P ? Mam to samo z GMR :lol1:

Lavi - Nie Lis 01, 2009 13:33

Nakota, Październik 2010 ;) Dopiero wtedy będę mogła wziąć moje wymarzone maleństwa. A długo o tym myślałam, wiele czytałam i myślę, że ten termin będzie już odpowiedni^^ No, chyba, że nie będzie miotów, to poczekam jeszcze troszkę;D
Nik - Nie Lis 01, 2009 17:37

Off: Bardzo proszę o odpowiedź na moje poprzednie posty :kciuki: . Czekam, z góry dziękuję :wink:
magnes - Wto Lis 03, 2009 20:04

wuwuna napisał/a:
Już tak niedługo do przyjazdu Góró
Dokładnie tak :mrgreen:
ratsfanrashell - Czw Gru 03, 2009 21:42

Czekam na moje kochane jeszcze nie narodzone ani nie zmajstrowane dwie szczurzynki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: wymarzone-dumbo, american blue i fuzz :serducho: miłości moje! :mrgreen: :serducho:
baradwys - Pią Gru 04, 2009 11:02

Ja chyba powinnam byc juz znieczulona na oczekiwanie ale ciagle mam ochote pisac do Ninek kiedy w koncu dostane Abaja w lapki! wieksza klatka juz jest, sypialnia zamieniona na szczurzy pokoj tez... tylko ogonow tak malo :(
Layla - Pią Gru 04, 2009 11:13

Cytat:
Zwierzątko: 2 psy, 18 ciurków:)
No faktycznie niewiele :lol:
baradwys - Pią Gru 04, 2009 11:22

kiedy patrze na klate samcoli to ona jest taka pusta :( jest tam tylko 7ogonow a tyyyyle miejsca. ja wiedzialam ze zamiana klatki na wieksza tak sie zakonczy ale co ja na to poradze ^^
Anouk - Pią Gru 04, 2009 18:59

Jeej, nie mogę się doczekać końca, grudnia, stycznia... :DD Lutego!
Neverestin - Czw Gru 10, 2009 23:46

Czekam i aż mnie skręca na pana P :serducho: , Purakushi / Proxy, wymarzony łaciaty dumbo - rex - czarnuch po cudnym El’ku :mrgreen:
gratis - Pią Gru 11, 2009 00:20

Neverestin, a ja się nie załapałam na boskich po'ELków :(
ale za to czekam na boskich po'eLków :DD
czuję się jakby w obowiązku, taka dumna i szczęśliwa. Tak...
moje ostatnie czekania to były po'eMki ponad 1,5 roku, nie wyszło

Anonymous - Sob Gru 12, 2009 23:40

Jestem strasznie szczęśliwa tak marzyłam o chłopaczku z miotu "A" Wo De Shu ! I mimo tego że się nie zapisałam od początku na miot został wolny maluszek "AFOS :serducho: " mój wymarzony rex chocolate ! a Gratis została chrzestną :D :*
Nakota - Sob Gru 12, 2009 23:45

Hera, szczęściara jednym słowem :P

A ja czekam na dwie panienki z tego samego miotu. Moją wymarzoną rex czekoladkę Anais :serducho: i rex beżyka Alphę :serducho: , która do marca będzie u mnie na tymczasie, a potem jedzie do czarnaeve :mrgreen:

polonistka - Wto Gru 15, 2009 17:35

A ja czekam na moje dwa pierwsze szczurasy :) Dwie dziewczynki od Astaroth... Prezent sobie z Narzeczonym robimy pod choinkę ;) To tak zamiast włąsnych dzieci.
runa - Wto Gru 15, 2009 17:47

polonistka, na pierwsze szczurki ...juz nie pamietam jak to było... :wink: