Ogonowy offtopic - Czekanie na szczurka!
Nakota - Nie Lis 01, 2009 12:50
Lavi napisał/a: | Ja czekam trzy lata na szczurki i już nie mogę się doczekać października Im mniej czasu zostało tym gorzej jest mi znieść GMR. A już sobie nawymyślałam, jakie to chce szczury, że z dwóch zrobi się zaraz od razu sześć |
A to październik dopiero nie minął ? Mam to samo z GMR
Lavi - Nie Lis 01, 2009 13:33
Nakota, Październik 2010 Dopiero wtedy będę mogła wziąć moje wymarzone maleństwa. A długo o tym myślałam, wiele czytałam i myślę, że ten termin będzie już odpowiedni^^ No, chyba, że nie będzie miotów, to poczekam jeszcze troszkę;D
Nik - Nie Lis 01, 2009 17:37
Off: Bardzo proszę o odpowiedź na moje poprzednie posty . Czekam, z góry dziękuję
magnes - Wto Lis 03, 2009 20:04
wuwuna napisał/a: | Już tak niedługo do przyjazdu Góró | Dokładnie tak
ratsfanrashell - Czw Gru 03, 2009 21:42
Czekam na moje kochane jeszcze nie narodzone ani nie zmajstrowane dwie szczurzynki wymarzone-dumbo, american blue i fuzz miłości moje!
baradwys - Pią Gru 04, 2009 11:02
Ja chyba powinnam byc juz znieczulona na oczekiwanie ale ciagle mam ochote pisac do Ninek kiedy w koncu dostane Abaja w lapki! wieksza klatka juz jest, sypialnia zamieniona na szczurzy pokoj tez... tylko ogonow tak malo
Layla - Pią Gru 04, 2009 11:13
Cytat: | Zwierzątko: 2 psy, 18 ciurków:) | No faktycznie niewiele
baradwys - Pią Gru 04, 2009 11:22
kiedy patrze na klate samcoli to ona jest taka pusta jest tam tylko 7ogonow a tyyyyle miejsca. ja wiedzialam ze zamiana klatki na wieksza tak sie zakonczy ale co ja na to poradze
Anouk - Pią Gru 04, 2009 18:59
Jeej, nie mogę się doczekać końca, grudnia, stycznia... Lutego!
Neverestin - Czw Gru 10, 2009 23:46
Czekam i aż mnie skręca na pana P , Purakushi / Proxy, wymarzony łaciaty dumbo - rex - czarnuch po cudnym El’ku
gratis - Pią Gru 11, 2009 00:20
Neverestin, a ja się nie załapałam na boskich po'ELków
ale za to czekam na boskich po'eLków
czuję się jakby w obowiązku, taka dumna i szczęśliwa. Tak...
moje ostatnie czekania to były po'eMki ponad 1,5 roku, nie wyszło
Anonymous - Sob Gru 12, 2009 23:40
Jestem strasznie szczęśliwa tak marzyłam o chłopaczku z miotu "A" Wo De Shu ! I mimo tego że się nie zapisałam od początku na miot został wolny maluszek "AFOS " mój wymarzony rex chocolate ! a Gratis została chrzestną
Nakota - Sob Gru 12, 2009 23:45
Hera, szczęściara jednym słowem
A ja czekam na dwie panienki z tego samego miotu. Moją wymarzoną rex czekoladkę Anais i rex beżyka Alphę , która do marca będzie u mnie na tymczasie, a potem jedzie do czarnaeve
polonistka - Wto Gru 15, 2009 17:35
A ja czekam na moje dwa pierwsze szczurasy Dwie dziewczynki od Astaroth... Prezent sobie z Narzeczonym robimy pod choinkę To tak zamiast włąsnych dzieci.
runa - Wto Gru 15, 2009 17:47
polonistka, na pierwsze szczurki ...juz nie pamietam jak to było...
|
|
|