To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot Q of Anahata - 03.06.2010 - rezerwacje str. 12

Anomalia - Sob Lip 03, 2010 07:52

No niech Ci będzie. Troche mi się dŁuży. :P :mrgreen:
harpoonka - Sob Lip 03, 2010 16:02

Cytat:
harpoonka, podobno nie mogłaś więcej niż 2.

Tak, tak ;P Ale to limit, ktory sama sobie wymyslilam, wiec latwo mozna go zlamac ;P

Mam takie pytanko... Daloby sie jeszcze jakies fotki zobaczyc? ;) Wiem, ze wiekszosc odbiera szczurki juz niedlugo, ale ja musze troszeczke jeszcze poczekac ;>

Nakasha - Śro Lip 07, 2010 13:18

A jednak będę jechać - w piątek będę jechać na trasie Poznań - Warszawa Centralna. Zabiorę ze sobą maluchy. Prosiłabym o to, aby odebrać ode mnie kluski w Warszawie, niestety nie mam możliwości zabrania ich do Białegostoku na tymczas. ;) Pewnie będę w Wawie w godzinach wieczornych.
Anomalia - Śro Lip 07, 2010 21:14

Co tam u kruszynek? :wink:
Ja się doczekać nie mogę, tylko 2 dni nie licząc dzisiejszego. :mrgreen: :serducho:

Anonymous - Czw Lip 08, 2010 06:50

harpoonka, postaram się o jakieś zdjęcia, ale to w przyszłym tygodniu, na razie mam szał ciał...
LalaAla - Czw Lip 08, 2010 10:55

Agaska napisał/a:
Co tam u kruszynek? :wink:
Ja się doczekać nie mogę, tylko 2 dni nie licząc dzisiejszego. :mrgreen: :serducho:

Haha a mówiłaś, że tylko mnie się dłuży ;) Wszyscy już się nie możemy doczekac :tummykiss:

Nakasha - Czw Lip 08, 2010 12:53

Przyjadę jutro pociągiem o 17:52, do Wawy Centralnej. :)
Anonymous - Czw Lip 08, 2010 15:15

UWAGA!
Jutro razem z maluchami pojadą umowy. Wszystkich proszę o podpisanie i odesłania wraz z kopią dowodu na adres, który podam na PW. Z rodowodami niestety też się nie wyrobiłam... Czy mogę je później wysłać do jednej osoby i liczyć na to, że sobie je przekażecie? :wink:

Devona - Czw Lip 08, 2010 19:17

Ren napisał/a:
UWAGA!
Jutro razem z maluchami pojadą umowy. Wszystkich proszę o podpisanie i odesłania wraz z kopią dowodu na adres, który podam na PW. Z rodowodami niestety też się nie wyrobiłam... Czy mogę je później wysłać do jednej osoby i liczyć na to, że sobie je przekażecie? :wink:
Rozumiem, że to dotyczy osób z Warszawy?
Nakasha - Czw Lip 08, 2010 19:27

Tym, którzy będą jutro o tej 18:00 pod Rossmanem aby odebrać szczury, przekazuję mój nr tel: 602 22 48 35. Usunę go z tego posta w sobotę. ;) Proszę, aby każdy się stawił albo załatwił tymczas, bo do Białegostoku wracam tylko z moimi szczurami i samczykiem dla madziudzi. ;)
Anonymous - Czw Lip 08, 2010 20:10

Devona, tak :wink:

[ Dodano: Czw Lip 08, 2010 21:43 ]
Jutro Qui pro quo jedzie z Nakashą, domek ma jeszcze ostatnią szansę się znaleźć :wink:

emileczka - Czw Lip 08, 2010 21:03

up :wink:
Nakasha - Czw Lip 08, 2010 22:10

Tak, bo ja mam takie hobby, że jak nie znajdzie domku to mu utnę jajca i połączę z moim stadem. :] :twisted:
harpoonka - Czw Lip 08, 2010 22:58

Ren napisał/a:
harpoonka, postaram się o jakieś zdjęcia, ale to w przyszłym tygodniu, na razie mam szał ciał...

Dzieki, poczekam :) Ciekawa jestem, jak teraz malce wygladaja, bo przeciez rosna jak na drozdzach, prawda? ;)

Ps. Mam nadzieje, ze pieniazki doszly...

Anonymous - Pią Lip 09, 2010 06:15

Tak, zwłaszcza panowie :)

Off-Topic:
harpoonka napisał/a:
Ps. Mam nadzieje, ze pieniazki doszly...

Doszły :wink: