To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Q-uleczki Emerald Moon

baradwys - Czw Mar 25, 2010 17:05

L., pisałam... echo... wybacz ale mam wyjątkowo ciężki dzień i jestem okrutnie rozdrażniona... Chodzę i z nerwów płaczę bo nic nie wiem...
L. - Czw Mar 25, 2010 17:16

believe_86, :DD

Zważyłam dzisiaj Warszawiaków i Quorthona :)
Quanti 112g
Qukardka 118 g
Quna 108 g (Ilona, widzisz, babcia się postarała :mrgreen: )

Quick 143 g
Quorthon 132 g

Bel - Czw Mar 25, 2010 17:18

L., ile ??? eLka jakimi sterydami faszerowałaś szczury?
mrófka - Czw Mar 25, 2010 17:22

o matko i córko :O toć to olbrzymy :lol:
quagmire - Czw Mar 25, 2010 17:30

One są nafaszerowane miłością :mrgreen:
Bel - Czw Mar 25, 2010 17:31

Perek się spisał :] moja krew :]
L. - Czw Mar 25, 2010 17:43

quagmire napisał/a:
One są nafaszerowane miłością :mrgreen:

dokładnie :DD
believe_86, Perek swoją drogą ;p Opa własnego cyca im dawała!

geny też mają swoje, ale to dzieci, które non stop rosną :) zachwycać się będziemy jak będą miały rok i porządną wagę bez fałdek tłuszczu :wink:

edit: Ale Kaśka mówiła "o boozie.. ale to, to małe" ;]
ja :shock: :lol:
a Kaśka, że po prostu zapomniała jak wyglądają 5 tyg. pierdki :P
więc wsadziłyśmy je na wagę... no i ;P

Bel - Czw Mar 25, 2010 17:46

L., bez tłuszczu? nawet grama?gramika? Łeeeee..... :wink:
marlena85 - Pią Mar 26, 2010 01:50

Quanti Novell już w domku, łączenie z dziewczynami poszło rewelacyjnie :) w autobusie gdy z W-wy wracałyśmy, moja siostra zachwycała się, że Novelka tak grzecznie i cichutko siedzi jej pod kurtką :lol: jak się okazało - cicho tak, ale grzecznie to tak średnio, bo wygryzła jej piękną dziurkę w szalu :lol:
baradwys - Pią Mar 26, 2010 08:08

a ja się tak nie bawię!! Po telefonie od gratisa kombinuję co zrobić by jak najszybciej dostać się po Qupa! podobno wielkie uszy, ogromne stopy i łysek jeszcze... Wiem że to się do jutra nie zmieni ale... Ja go KCEM!! Moja małą oazę spokoju ;(
cytryn007 - Pią Mar 26, 2010 09:54

L. jak będziesz miała czas to proszę zważ też Qashqai, kurcze jeszcze tyle czasu do wystawy.. ;/
kasia_w - Pią Mar 26, 2010 10:00

Moja Qukardka jest boska, dziękuję Ci L. :DD
Hehe no malutka jest w porównaniu z moimi 4-miesięcznymi wielkoszczurami ważącymi po 320g :P Po przyjeździe do domu na początku Qleczka była onieśmielona i cichutko siedziała w transporterze, a potem ponad pół godziny siedziała mi na ramieniu :sirwwt: Ale jest też odważna i ciekawska, jak tylko weszła do klatki, od razu zwiedziła jej każdy zakamarek :)
Wczoraj późnym wieczorem połączyliśmy ją z dziewczynami i całą noc siedziały razem w wyszorowanej i przemeblowanej klatce. Ja za to nie mogłam spać i ciągle się budziłam, gdy tylko usłyszałam jakiś hałas, sprawdzałam czy malutkiej nic się nie stało... :roll: Panny czasami się kotłują i patrzą na Qukardkę wzrokiem "ej mała jeszcze raz podskoczysz, to zarobisz" ale futro raczej się nie sypie. Dzisiaj rano jak wstałam byłam świadkiem ostrej kłótni w kuwecie i tylko patrzyłam jak Qlka wyskakuje z niej do góry jak rakieta :shock: Nie wiem ile czasu musi minąć zanim dziewczyny będą razem spały (to moje pierwsze łączenie szczurków), na razie nic na to nie wskazuje, trzeba trzymać kciuki, żeby moje kluski zaakceptowały i pokochały małą.

marlena85 - Pią Mar 26, 2010 23:03

świąteczna sesja Quanti Novell :mrgreen:

cytryn007 - Sob Mar 27, 2010 08:18

Śliczna :)
a co tam u qleczek co wciąż czekają na transport?

L. - Sob Mar 27, 2010 10:14

cytryn007, Quorthon, Qookie i Quentipha są już ze mną w Gdyni.
tzn. Quorthon jest juz u EpKee, a dziewczyny od 11.00 zaczną się rozchodzić.

w domku tylko została Q Quilla&Qashqai :wink: