Mioty urodzone - rok 2009 - Miot G of Anahata - Gina [*]
Nakasha - Wto Kwi 12, 2011 11:41
Uzupełniam informacje dotyczące zachowania i zdrowotności szczurów z naszej hodowli. Prosiłabym więc o wysłanie mi na maila hodowli, nie PW! krótkiej notatki w formie odpowiedzi na poniższe pytania. To nie musi być wywód na kilka stron A4, ale proszę chociaż o kilka zdań. Chodzi o szczurki, które jeszcze żyją, jak i o te, które już odeszły…
W temacie maila najlepiej umieścić literkę miotu, tak będzie mi łatwiej wszystko segregować. Niektóre osoby same z siebie regularnie piszą mi co słychać u wnuków, czytam też forumowe tematy, ale wolę mieć wszystko ładnie opisane, aby nie było wątpliwości.
1. Imię szczurka:
2. Data urodzenia:
3. Zachowanie
- w stosunku do ludzi:
- w stosunku do szczurów:
4. Zdrowie i choroby
- choroby serca:
- choroby neurologiczne:
- ropnie:
- guzy (jakie):
- inne:
5. Data śmierci:
6. Przyczyna śmierci (wyniki sekcji):
magnes - Nie Kwi 17, 2011 13:42
Wczoraj Gietki skończyły półtora roku.
Życzę wszystkim Głupolkom dużo zdrówka i mam nadzieję, że spotkamy się za rok w tym samym składzie.
Goofiś ostatnio czuje się znacznie lepiej, ale musi do końca życia przyjmować leki, ale powoli odstawiamy mu steryd. Udało mu się nawet znacznie przytyć.
Nie żyje tylko Góró(*), prawda?
susurrement - Nie Kwi 17, 2011 13:58
wszystkiego najlepszego dzieciaki
mam szczególny sentyment do tego miotu. to dzięki emilkowo-heniokowej Gerthrudzie zakochałam się w łysych.. pamiętam jak przyjechała taka malutka na wizytę do lecznicy, nie chciałam jej wypuścić z rak. a w momencie kiedy usłyszałam, że planowany jest miot po niej, sprawił, że oczy mi się zaświeciły i powstała myśl o moim pierwszym łysolku.
i w wyniku tej miłości parę miesięcy później przyjechała do mnie moja Elodie.
a teraz mieszka ze mna Groteska. jest niesamowicie kochanym i charakternym łyskiem. zreszta.. Elodie i Groteska sa do siebie do tego stopnia podobne, że z poczatku miałam problem z odróżnieniem ich. nawet waża tyle samo.
przesyłamy całusy dla rodzeństwa
Anonymous - Nie Kwi 17, 2011 14:02
a Geralt niebawem zostanie tatą
Oli - Nie Kwi 17, 2011 14:03
Gonzo też urodzinowo pozdrawia braci i siostry
zaaklimatyzował się szybciutko w nowym stadzie i jest bardzo szczęśliwy
emileczka - Pon Kwi 18, 2011 08:16
Wszystkiego naj naj dla G-tek, Geruś pozdrawia i całuje
Gerthruda jest takim małym słodkim rozbójnikiem, ciągle by się bawiła i ganiała Ironię
Tigromaniak - Pon Kwi 18, 2011 13:12
ja też z spóźnionymi życzonkami hehe
całuski dla szczurka
Anonymous - Pon Kwi 18, 2011 13:52
heh, gadałam z Renką dzisiaj, nowożeńcy się zapoznali i ogólnie wszystko w porządku, ale oblubienica rujki na razie nie ma mam nadzieję, że Geralt stanie na wysokości zadania rodzeństwo prosimy o mantry, żeby braciszek się spisał i zmajstrował młode
Anonymous - Pią Wrz 02, 2011 09:16
Wczoraj odeszła od nas Gina [*] .
Wyniki sekcji zamieszczę jak je dostanę.
emileczka - Nie Paź 16, 2011 15:36
Gietki kończą dzisiaj 2 latka - wszystkiego najlepszego od nas i siostrzyczki
Geruś miewa się bardzo dobrze, została wycałowana urodzinowo, oraz zjadła urodzinowe jajeczko
zdj. z 14.10.2011
wuwuna - Nie Paź 16, 2011 15:44
Wszystkiego dla nich najlepsiejszego!
Anonymous - Nie Paź 16, 2011 19:10
Najlepszego od babci i dużo dużo zdrówka
scorpio80 - Czw Paź 20, 2011 20:49
a My wyrodne matki dziś sobie przypomniałyśmy o urodzinkach .. lepiej późno niz wcale .. dla siostrzyczek i braci od Gwiazduli i matek
Nakasha - Wto Lis 22, 2011 17:34
Zapraszam!
http://shsr.szczury.biz/v...p?p=29448#29448
Temat o zdrowiu naszych miotów. Wiem, że nie wszystkie informacje są aktualne, dlatego bardzo proszę o Pw/maile!
heniok - Czw Gru 29, 2011 20:09
Nasza śliczna i kochana Gerthruda, dupcia jej trochę opadła ale bryka i rozrabia nadal
|
|
|