Wystawy szczurów rodowodowych - III Ogolnopolska Wystawa Szczurow Rasowych! GDANSK
Anonymous - Pon Sie 04, 2008 15:38
wuwuna, ale Layla już napisała czyj jest
nutaka - Pon Sie 04, 2008 16:39
wuwuna napisał/a: | A ja Cię nutaka nie poznałam,bo na fotach wygladasz całkowicie inaczej. |
z Toba miałam taki sam problem
a mi tez się bardzo podobało mimo to ze szczurasków mało i początkowo nawet nie mogłam ich znalezc bo zapędziłam się w koty. Wszyscy których poznałam są bardzo fajni i teraz lubię ich podwójnie, za rok będę lubiała pewnie Was poczwórnie, bo w tym roku krótko niestety byłam
Andzia - Pon Sie 04, 2008 17:37
Nam się niestety nie udało wpaść w drugi dzień, ale uważam że było bardzo miło fajnie było poznać szczurki i Was oczywiście
nezu ja chyba mam fotki Strzygi jak naładuje baterie to sprawdze i postaram się wrzucić jak najszybciej. Nie wiem czy się uda przed końcem urlopu.
Oli - Pon Sie 04, 2008 17:58
sachma napisał/a: | ja powiem tylko tyle, ten kto narzeka, nie ma widac zielonego pojecia o mozliwosciach tak malego stowarzyszenia, o popularnosci takich wystaw i o nakladzie pracy jaki trzeba wlozyc w organizacje takiego wydarzenia |
sachma, spokojnie, nie ma się co od razu irytować. Każdy kto się interesował stroną techniczną lub sam miał okazję organizować coś ze szczurami (tak jak ja) to wie jakie są możliwości, ile trzeba w to pracy włożyć itp. Ciacho była jako zwiedzająca. Jak napisała L. - niech powie co jej się nie podobało i jak według niej można by to rozwiązać. A wystawa jest męcząca i przyznam, że fakt iż byliśmy na hali głównej (ten hałas) też swoje dołożył. Po pokazie w Warszawie nie byłam aż tak zmęczona (mieliśmy oddzielną salkę).
Matrix - Pon Sie 04, 2008 19:21
Ja też byłam bardziej zmęczona po tej wystawie, niż w Warszawie, mimo, że mieszkam niedaleko...Coś jest w ty, że byliśmy na głównej sali z kotami. Ale poza tym sympatycznie
Azi - Pon Sie 04, 2008 21:28
A my dotarłyśmy wreszcie do domu!
wuwuna, to zdjęcie baletki z wąsikami jest cu-do-wne! Wspaniałe i łiii jak ona ślicznie wyszła.
Ja tylko żałuję, że praktycznie straciłam z wystawy wszystko co najlepsze w warszawie jakoś i mogłam z wystawcami porozmawiać i z z publiką, a tak tylko szczurze macanki i odszukiwanie szyi Chociaż przyznam, że nauczyłam się sporo i przyznajmniej wiem, że ślepa aż tak nie jestem
No i tam mi proszę zamienić podpisy z Baleci na Balecię i Dafne, w końcu ona też tam jest!
I ja zgadzam się na publikację wszystkich moich zdjęć pod warunkiem, że wyglądam jak człowiek i się idiotycznie nie szczerzę
wuwuna - Pon Sie 04, 2008 21:44
Azi napisał/a: | No i tam mi proszę zamienić podpisy z Baleci na Balecię i Dafne, w końcu ona też tam jest | Powiem szczerze że nawet nie widziałam Dafne,ja jestem ślepa
Azi - Pon Sie 04, 2008 22:04
wuwuna napisał/a: | Powiem szczerze że nawet nie widziałam Dafne,ja jestem ślepa | bo Dafne tam za czarny dywanik robi
nezu - Pon Sie 04, 2008 22:08
Jak można było nie zauważyć tego czarnego cuda.
Ja się w Dafne zakochałam, nawet kraść próbowałam, ale groźba odwiedzin męża azi po swojego szczura mnie zniechęciła...
Widzę się na kilku fotach i nie ma sprawy, może i dupsko duże mom, ale nie wyszłam jakoś fatalnie.
I wreszcie wyczaiłam Strzygę na filmiku.
Anonymous - Pon Sie 04, 2008 23:30
nezu napisał/a: | I wreszcie wyczaiłam Strzygę na filmiku. | jak ona nie zachwyciła! Jest przepiękna!
I jeszcze szalenie podobają mi się panny G EM, napatrzeć się nie mogłam na czarnulki. No i Pralinka... I wszystkie łysole!
Layla - Wto Sie 05, 2008 05:43
Viss napisał/a: | jak ona nie zachwyciła! |
Vissnia, znaj moje cierpienie, ona u mnie była z soboty na niedzielę, a potem nezu ją zabrała i już nie ma Strzygusi i smutno Teraz każde odwiedziny u nas nezu to ze Strzygą a Coli z panienkami.
falka - Wto Sie 05, 2008 09:28
ja też wpadłam w sobotę po południu - widać już było całodniowe znużenie u wystawców zachwyciły mnie łyse świniaki!!
Anonymous - Wto Sie 05, 2008 09:30
Layla napisał/a: | Teraz każde odwiedziny u nas nezu to ze Strzygą a Coli z panienkami. | to ja sie wprowadzam do was. Zawsze chciałam nad morzem mieszkać.
L. - Wto Sie 05, 2008 12:55
falka, widziałam Cię, widziałam ale byłaś z jakimś Panem to nie chciałam przeszkadzać
Ps. fajna kiecka, bluzka ? nie wiem co to było, ale mi się podobało
Oli - Wto Sie 05, 2008 13:21
falka napisał/a: | ja też wpadłam w sobotę po południu - widać już było całodniowe znużenie u wystawców zachwyciły mnie łyse świniaki!! |
Też Cię widziałam. I uważam, że masz obłędny kolor włosów!
|
|
|