Grupowe zamówienia z e-sklepów - E-sklepy dla zwierząt - co i jak?
gratis - Śro Lis 17, 2010 22:39
satu, pewnie, że można.
Nakota - Śro Gru 29, 2010 14:20
Muszę pochwalić animalię. Zamawiałam ze zbiorczego zamówienia ściółkę dla koni oraz domek dla szczurów. Było opóźnienie w transporcie ściółki, ale o wszystkim byłam informowana. Wczoraj paczka została wysłana, a już dziś rano była u mnie. Jestem pod wrażeniem, bo podobne gabarytowo paczki z np. zooplusa korzystającego z tej samej firmy kurierskiej (GLS) przychodzą po dwóch-trzech-lub więcej dniach. Także ogromny plus dla animalii.
Oli - Śro Gru 29, 2010 14:27
Nakota, bo z zooplusa to idzie z Niemiec.
ja jeszcze nie dostałam swojej ściółki, chociaż widnieje już jako dostępna, ale i tak uwielbiam animalię - są nieziemsko cierpliwi przy moich wygibasach, no i załatwili mia kalm-aid w dwa dni, kiedy normalnie według info na stronie czeka się na niego 5-7 dni.
Sorgen - Śro Gru 29, 2010 15:44
A ja niestety kolejny raz przejechałam się na Krakvecie Zamówiłam karmę dla swojej suki, psa znajomych i kociambrów teściowej. Dostawa niby w 2-5 dni roboczych. Magazyn mają 15km od mojego mieszkania. Po 10 dniach roboczych zadzwoniła miła pani mówiąc że nie mają całego zamówienia. Okazało się że z całego zamówienia mają tylko psie ciastka za 15 zł. Dobrze że suka miała jeszcze zapas karmy. Musiałam kupić worek o 50zł drożej w Karusku. Kolejny raz lecą sobie w kulki, poprzednio przez 3tyg. nie mogli smyczy dostarczyć, jak zgłosiłam rezygnację z zamówienia to kurier następnego dnia się od 8 rano dobijał do nas.
Mają tanio ale chyba muszę poszukać innego sklepu z chrupkami dla suki.
Oli - Śro Gru 29, 2010 18:25
Sorgen, ja już dawno przestałam u nich kupować, a bardziej mi się opłacało kupić karmę u nich żeby do Wawy dojechała, niż tu na miejscu. Bardzo nad tym ubolewam, ale nie będę przecież głodzić psów.
alken - Wto Sty 04, 2011 00:08
moje zamówienie z zooplusa ma od 14 grudnia status "przygotowanie do wysyłki"
wszystko mi się pokończyło tuż przed świętami myślałam że paczka będzie po swiętach, już po sylwestrze i dalej nic, ciekawe czy dostarcza do tego długiego weekendu trzech króli
gratis - Wto Sty 04, 2011 07:37
alken, bo jeśli chcesz na szybko to sobie lecą w kulki. Jednak ja wiem, że kiedy będę chciała karmę na zapas to przy większych ilościach i tak wybiorę zooplusa, tylko nie będę liczyła, że mi dojdzie w trzy tygodnie.
Anonymous - Wto Sty 04, 2011 08:46
Robie ostatnio zakupy sprzetowe, w tym klatka savic i sputnik xl w sklepie zwierzowisko.pl i moge z czystym sumieniem polecic ten sklep. Jest w Warszawie, odbior jest mozliwy osobisty na Fieldorfa a kontakt ze sprzedawca jest wiecej niz dobry. O wszystkim jestem informowana, kilka rozwiazan mi poradzono. Klatke mi sprowadzili przez nowym rokiem zeby bylo taniej i nie widza problemu zeby poczekac z nia na mnie do konca stycznia.
Maja sporo ciekawych rzeczy, w tym niedostepne niemal klatki savica i wiele innych. Polecam.
Oli - Wto Sty 04, 2011 15:50
Viss napisał/a: | Maja sporo ciekawych rzeczy, w tym niedostepne niemal klatki savica i wiele innych. | mają sputniki i już się na nie czaję, tylko kasę muszę wyliczyć na ile mi wystarczy
quagmire - Wto Sty 04, 2011 16:07
alken, dowiedz się o co chodzi, Pyl zamówiła dużo później niż Ty, a w Sylwestra już miała kuriera.
Bel - Wto Sty 04, 2011 16:10
alken, my zamówiliśmy kilka dni temu (3?) i już wczoraj paczka była u nas...
alken - Wto Sty 04, 2011 16:33
ku..wa, no to mnie dobiłyście właśnie napisałam do nich, zobaczymy. myślałam że to jakiś bardziej ogólny problem tj. święta, sylwester i takie tam
na tym rachunku w pdf mam datę wysyłki 16 gru, ale zamówienie ma ciągle status "przygotowanie wysyłki" więc nie ma żadnego trackingu itp. z reszta kuriera tez na 100% miedzy 16 a 23 nie było, ani później
Bel - Wto Sty 04, 2011 16:42
alken, głupie pytanie ale istotne: a zrobiłaś przelew?może dlatego blokują?
alken - Wto Sty 04, 2011 16:52
jasne że zrobiłam, zawsze robię przelew zaraz po zamówieniu towaru, mam zaksięgowany na koncie, z reszta oni wystawiają rachunek pdf dopiero jak pieniądze dojdą
edit: swoją drogą jak do jutra mi nie odpowiedza i nie bedą mieli jakiegoś dobrego wytłumaczenia na to i zadośćuczynienia, rabatu czy gratisu jakiegoś, to moje ostatnie zakupy u nich, wolę już wydać te 20zł za wysyłkę np u Oleczki i mieć kontakt z człowiekiem który bedzie zainteresowany losem mojej paczki a nie z formularzem kontaktowym
Mihoshi - Pią Sty 07, 2011 19:31
Czy ktoś może miał do czynienia ze sklepem http://www.swiatzoo.pl? Szykuje się do dużego zamówienia i oni jako jedyni mają cały asortyment ferplasta, jaki mnie interesuje ( polecane powyżej zwierzowisko było całkiem blisko, jednak nie mają prostych rur dla fretek :( ).
Mają także konto na allegro: klik
|
|
|