Mioty urodzone - rok 2012 - Miot kontrolny A2 SunRat's - rez. str. 9, 2 lata
martens - Pią Lip 06, 2012 14:59
Off-Topic: | Nie czepiam się tylko ładnie proszę. Ten temat był już poruszany, jeśliś łaskaw sobie przypomnieć. |
radzioo81 - Pią Lip 06, 2012 15:03
Off-Topic: | martens, czepiasz się i tyle...czepiasz się łączenia...czepiasz i wielokropków...weź se wyluzuj... |
AngelsDream - Pią Lip 06, 2012 16:28
radzioo81, to Ty "wyluzuj".
Podobne dyskusje proszę na następny raz prowadzić poprzez PW.
radzioo81 - Pią Lip 06, 2012 17:27
Off-Topic: | przepraszam za nadużywanie wielokropków w tym temacie. |
martens - Pią Lip 06, 2012 20:45
AngelsDream, tak jest!
To ja się pochwalę, jak mi Osiek dziś pięknie przypozowała
Ameba tylko się przyglądała.
Oli - Nie Lip 08, 2012 18:45
a co tu taka cisza... dzisiaj pyśki kończą 0,5 roku
wszystkim naraz i każdemu z osobna życzymy z Alter Ego wszystkiego co najlepsze, dużo miziaków, spokoju i najlepszego zdrowia, szczególnie dla "pechowców"
emileczka - Wto Lip 10, 2012 08:11
martens, jakie piękne duże dziewczynki
martens - Wto Lip 10, 2012 14:47
emileczka napisał/a: | martens, jakie piękne duże dziewczynki |
Cóż, przez skromność nie zaprzeczę
Powiem jeszcze, że dziewczyny od soboty już mieszkają z Felerem od Nietopera. W pierwszy dzień łączenia myślałam, że osiwieję, w drugi się pobeczałam, ale Nietoper mnie do pionu postawiła i już jest dobrze. Jeszcze się przepychają dupkami, stójki robią, w łapki grają, ale futro nie lata. Śpią razem, o jedzenie się nie biją, będzie dobrze.
emileczka - Śro Lip 11, 2012 09:57
martens, musi być dobrze, zawsze na poczatku bywa trudniej. Chłopak wykastrowany rozumiem?
martens - Śro Lip 11, 2012 10:07
Tak, wykastrowany i odczekany
Nietoperrr... - Czw Lip 12, 2012 08:52
Feler dżentelmen pełną gębą,w dodatku mieszkał u mnie z rodzeństwem dziewczyn od martens,więc został tak jakby dalej w rodzinie
A ja mam takie pytanko - czy wszystkie "maluchy" z tego miotu są taaakieee wieeelkieee???
Bo mój Akuku i Akysz to normalnie smoki!Wielkie,umięśnione,wysportowane chłopy,mięsiste miziaki przytulaki.U męża ledwo na rękach się mieszczą,a on się cieszy i ślini,że takie ogromniaste porosły,bo jest za co szarpać
Wagowo nie jest jakoś przerażająco,ale są największe i najdłuższe z całego mojego stada i nawet kot z nimi nie zadziera
heniok - Czw Lip 12, 2012 09:03
Nietoperrr..., nie wiem jak reszta, u nas jest teraz na wczasach nasza Adela, jest długa i waży 360 g.
MalaBoo - Czw Lip 12, 2012 11:14
Nietoperrr..., u mnie może Aisza z Aureą nie są największe ale są 2 co do wielkości w stadzie, Aurea to głównie mięśnie a Aisza ma jeszcze trochę brzuszka bo na wybiegach nie szaleje aż tak bardzo jak Aurea.
babyduck - Czw Lip 12, 2012 14:41
Jak braciszkowie Amora przechodzą dojrzewanie? Dają się Wam lub stadu we znaki czy nie?
Oli - Czw Lip 12, 2012 15:01
bracia to nie wiem, ale siostra to istna wariatka no ale powinnam się liczyć z tym dając jej takie a nie inne imię jest rozkosznym zbójem, chociaż nie jest ani agresywna, ani natrętna, chociaż wszędzie jej pełno i wszystko musi nadzorować. myślę, że ma bardzo tolerancyjne stado, co mnie niezmiernie cieszy.
|
|
|