Wystawy szczurów rodowodowych - III Ogolnopolska Wystawa Szczurow Rasowych! GDANSK
Cola - Pon Sie 04, 2008 10:54
to poprosze tu o deklaracje, bo nie pamietam a bardzo kto jest kto, i w ogóle tyle was tam jest na tych fotach, ze to by mi zajeło dużo czasu...
Matrix - Pon Sie 04, 2008 11:58
Ja też się zgadzam, co tam Byle foty były!
Tygrys - Pon Sie 04, 2008 12:28
zazdroszcze Wam po raz kolejny...
Oli - Pon Sie 04, 2008 12:43
Ode mnie narazie tyle: http://pl.youtube.com/watch?v=6Lnt7Y46BpA
ciacho - Pon Sie 04, 2008 13:09
wystawa była hmm... spodziewałam sie czeoś naprawdę dużo dużo lepszego, zawiodłam się
L. - Pon Sie 04, 2008 13:21
ciacho, a dokładniej? możesz powiedzieć co się nie podobało?
Każde sugestie i uwagi są brane po uwagę, my się dopiero uczymy
Anonymous - Pon Sie 04, 2008 13:25
Jeeeejjj, wszystkie szczuraki. I wszystkie taakie piękne!
Cola - Pon Sie 04, 2008 13:30
Maciek nie fotografował szczurów. mamy tu ogólną atmosferę wystawy
wydaje mi sie ze nikogo nie skrzywdze tymi fotami, jak coś to prosze pisać zażalenia
sachma - Pon Sie 04, 2008 15:02
ja powiem tylko tyle, ten kto narzeka, nie ma widac zielonego pojecia o mozliwosciach tak malego stowarzyszenia, o popularnosci takich wystaw i o nakladzie pracy jaki trzeba wlozyc w organizacje takiego wydarzenia
Layla - Pon Sie 04, 2008 15:06
I tak to wyglądało o wiele lepiej niż świnki. I niż poprzednia wystawa w Gdańsku. Ciacho, szczurów nie jest tyle co kotów, trudno, żeby była ich setka. Szczury są mniejsze, zajmują niewiele miejsca. A i SHSRP nie jest długo działającym stowarzyszeniem. Ja jestem bardzo zadowolona, warunki były dobre, atmosfera bardzo miła. Dziewczyny, dobra robota, serio.
Anonymous - Pon Sie 04, 2008 15:08
Ja byłam pierwszy raz i też mi się podobało Tylko bardzo męcząca sprawa niestety
sachma - Pon Sie 04, 2008 15:12
Ren, to chyba przez te wiecznie mialczace bengale no i ogolny hałas panujacy ja i w sobote i w niedziele wracalam do domu z ogromnym bolem glowy i ogolnym zniecheceniem do robienia czegokolwiek po za spaniem ale jestem zadowolona, no moze nie bardzo, bo bylo troche moich niedociagniec, ale jakos poszlo
nie moge sie doczekac Olsztyna pierwsza wystawa do ktorej organizacji nie bede musiala przylozyc nawet paluszka moze chociaz raz przed wystawa zdarze te moje brudasy umyc
Anonymous - Pon Sie 04, 2008 15:23
obejrzałam filmik, świetny szczury piękne, przyznać się czyj jest duplo?
Layla - Pon Sie 04, 2008 15:27
aga, Olimpiowy jest
wuwuna - Pon Sie 04, 2008 15:33
aga napisał/a: | przyznać się czyj jest duplo? | aga, mała podpowiedz Duplo mieszka w stolicy
|
|
|