Ogonowy offtopic - Czekanie na szczurka!
L. - Sob Cze 20, 2009 20:05
LiLianka, Viss ma samych panów
a ja chce już ruddddeee!
Anonymous - Sob Cze 20, 2009 20:08
A to jak samych Panów to ja bym już wymyśliła imiona
a ja chcę już chłopaków "F" i "G"
Anonymous - Sob Cze 20, 2009 20:08
marlena, piekny ten rudy kaptur!
A ja czekam dalej, coraz bardziej niecierpliwie na Elendila z miotu E Happy Feet
sophiya - Pon Cze 22, 2009 09:28
a ja czekam niecierpliwie na październik - listopad i na dziewczynkę F/G Anahata
w międzyczasie śledzę ogłoszenia adopcyjne, ale szczurzynę mogę wziąć dopiero po 2 tygodniu sierpnia, maaatko, ile samotnego czasu jeszcze przede mną.
Liriel - Pią Cze 26, 2009 09:21
Viss, ja też czekam na miot R. mam trzy imiona dla chłopca i się nie mogę zdecydować na żadne
Azi - Pią Cze 26, 2009 18:11
katasza napisał/a: | A ja czekam dalej, coraz bardziej niecierpliwie na Elendila z miotu E Happy Feet | katasza, kocham Cię za to imię, wiesz? strasznie po cichutku chciałam, aby jeden z panów się tak nazywał
marlena91 - Nie Cze 28, 2009 09:03
Jeszcze kilka dni i moje 3 dziewczynki będą u mnie ;D
Anonymous - Pon Cze 29, 2009 17:54
Cytat: | katasza, kocham Cię za to imię, wiesz? strasznie po cichutku chciałam, aby jeden z panów się tak nazywał |
tak? To sie ciesze, ze trafilam z imieniem
Olcccccia - Czw Sie 20, 2009 10:38
Ja czekam na szczurcie od mc :)
Anonymous - Czw Sie 20, 2009 10:48
Czekam na chłopaczka "F" i "G" jak ten czas wolno leci
sylwikk - Czw Sie 27, 2009 12:21
a ja czekam na maleństwo do towarzystwa dla pralki a szczureczek bedzie dopiero w połowie wrzesnia a mnie juz skreca:) jeszcze nawet nie wiem jak bedzie wygladal, jaki bedzie i jeszcze nawet imienia nie ma ale ja juzi tak sie doczekac nie moge:D
Dori - Czw Sie 27, 2009 12:26
sylwikk napisał/a: | a ja czekam na maleństwo do towarzystwa dla pralki a szczureczek bedzie dopiero w połowie wrzesnia a mnie juz skreca:) jeszcze nawet nie wiem jak bedzie wygladal, jaki bedzie i jeszcze nawet imienia nie ma ale ja juzi tak sie doczekac nie moge:D |
Witam w klubie, bo też nie mogę doczekać się dnia, kiedy po nie pojadę Całe wakacje szybko minęły, a ostatnie dni sierpnia ciągną się w nieskończoność
Anonymous - Czw Sie 27, 2009 12:30
a ja jeszcze 1,5 miesiaca musze czekac
sylwikk - Czw Sie 27, 2009 12:32
hahaha a to własnie dzieki Tobie jak na imie ma mausia wypadałoby dac malej imie zaczynajace sie tak samo jak imie mamuśki;D (tak przynajmniej robi sie z końmi)
Dori - Czw Sie 27, 2009 12:41
sylwikk napisał/a: | hahaha a to własnie dzieki Tobie jak na imie ma mausia wypadałoby dac malej imie zaczynajace sie tak samo jak imie mamuśki;D (tak przynajmniej robi sie z końmi) |
Off-Topic: | Imienia od miesiąca nie potrafię wymyślić, wiem jedynie, że będzie zaczynało się od "G". Jak będziesz kombinowała z imieniem dla małej, to możesz pomyśleć też o "mamusi" |
|
|
|