To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - L Abraxas 04.11.2010 [*Loki, Leda, Lemminkainen]

Frag - Nie Gru 12, 2010 19:17

Mała Lexi jest już w domu. Jest cudna, od razu zabrała się za zwiedzania i poznawania towarzystwa. Mimo kilkugodzinnej podróży jest niezmordowana. Zamieszanie ogromne, bo wszystkie panny nagle odkryły, że bieganie po pokoju jest super i teraz nie wiadomo gdzie która wlazła i dlaczego za nią druga :) Nie ma to jak w gromadce :)

Jeszcze raz bardzo dziękuję Lilith za pomoc w przywiezieniu Lexi.

Nakasha - Nie Gru 12, 2010 22:00

Moje Lelki

:serducho:

Bel - Nie Gru 12, 2010 22:07

A to moje :P

harpoonka - Nie Gru 12, 2010 22:26

believe_86, piękne to twoje :mrgreen:
Bel - Nie Gru 12, 2010 22:38

harpoonka, bo moje :P sama robiłam :rotfl:
Dodam,że liczę na to,że dzieci pójdą w wagę Perkową :P Tatuś dziś ważony-801 gram samych mięśni :] wielki,długi i szczupły :-P

Lavi - Nie Gru 12, 2010 22:42

believe_86, też mam nadzieję, że Loki będzie wieeelkim szczurkiem :D Jutro może jak będzie mi się chciało to posesjuję swoich panów i wstawię tu foty mojego rexowego szyszaka:D
olus0312 - Pon Gru 13, 2010 10:06

Piękności :serducho: ale znowu cudze szczury wydają mi się takie wielkie :|
Moja Lola prawie nic nie je, ile wsypię do miski tyle wyrzucam, jedyne co raczy łaskawie zjeść to sprasowaną kukurydzę i oczywiście smakołyki, którymi ją podkarmiam <-< Muszę chyba zmienić karmę, choć moje duże szczury nie tkną nic po za Xtra Vitalem ehh.
A tak poza tym Loluś jest cudowna, odważna, żywa, wszędobylska, cud-miód.
Łączenie idzie jak po grudzie, moja naukochańsza Buliśka robi sceny, fuka i atakuje Małą, czego nigdy bym się po niej nie spodziewała :roll: Chyba jest zazdrosna o Lolka.

madzial13 - Pon Gru 13, 2010 11:49

Nakasha, believe_86, Wy to jak zrobicie zdjęcia, to każdy szczur wygląda wystawowo :mrgreen:
LiLith1981 - Pon Gru 13, 2010 16:47

A ja mam sajgon, czyste szaleństwo. Iblis to wiedziałam ,że wariat ale Ladon w niczym mu nie ustepuje. Na początku grzecznie wyczuł teren a teraz pan i władca. Nawet Iblis w zabawie mu sie nie stawia:)No i oczywiście obaj panowie skradli serca wszystkim w rodzinie :serducho:
Bel - Pon Gru 13, 2010 17:00

madzial13, dlatego następnym razem do duny na wystawie wstawię ramki ze zdjęciami zamiast szczurów :rotfl: :lol:
wuwuna - Wto Gru 14, 2010 02:07

believe_86 napisał/a:
madzial13, dlatego następnym razem do duny na wystawie wstawię ramki ze zdjęciami zamiast szczurów :rotfl: :lol:
o tak i tym sposobem mogłabym mieć wszystkie szczury razem niezależnie od płci. Ja jestem za. :mrgreen:
Azi - Wto Gru 14, 2010 08:43

co się stało z rexami? wyprasowałyście je? :shock:
Nakasha - Wto Gru 14, 2010 14:07

Mój futro zmieniał i przełysiał, ale już znowu porasta loczkami. :]
harpoonka - Wto Gru 14, 2010 14:28

Ile ważą wasze maleństwa? ;) Chciałabym mieć porównanie, bo nie mam pojęcia, ile takie przeciętne kilkutygodniowe szczurzysko powinno ważyć :]
Lancelot osiągnął 175 gram i zastanawiam się, czy to dużo, czy mało ;)

Ps. On na razie wcale nie wygląda jak fuzzik;P Jest cały owłosiony :serducho:

Bel - Wto Gru 14, 2010 14:37

Azi, zagłaskałam rexa na śmierć :lol:
LoL ważył wczoraj 154 gramy :)