Mioty urodzone - rok 2009 - Miot D Happy Feet - To już 3 lata i 7 miesięcy!
Niamey - Śro Maj 20, 2009 19:25
Piszcie kiedy kto się wybiera
Kiba - Śro Maj 20, 2009 20:09
Niamey napisał/a: | Piszcie kiedy kto się wybiera |
Sobota "rano"
Ech, nie moge już, nosi mnie
sachma - Śro Maj 20, 2009 20:56
Azi, ja dzisiejszego dnia nie licze czwartek piątek i w sobotę będzie skracam sobie czas bo w sobotę mam zamiar wstać godzinę przed przyjazdem pociągu więc soboty też nie liczę
Laura001 - Śro Maj 20, 2009 21:13
ja też w sobotę
sachma - Śro Maj 20, 2009 21:35
aaaa!!! mała przyjedzie w piątek wieczorem
Anonymous - Śro Maj 20, 2009 21:45
jak sie wszystko uda to bedzie w sobote
Dory - Śro Maj 20, 2009 22:08
Już jestem! Przez parę dni mnie nie było, bo wszyscy nauczyciele się pobudzili i robią klasówki
Hehe, w piątek jest masowy wyjazd dzieciaków w świat
Pierwszą oddaję Diunkę w Warszawie do rąk własnych.
O 16.10 moja cudna Dżylka ma pociąg do Wunki.
O 17.00 Delicia wyjeżdża do Sachmy...
A Demonik jedzie o 17.35 do katashki...
I weź tu się człowieku nie załam... Moje maleństwa są już dorosłe, zawsze się rozklejam. Ale wiem, że będą miały cudne nowe domki - dziękuję Wam
W sobotę wyjeżdża kolejna 4 do Laury i Kiby, a w niedzielę heniok i emilka będą po Dolly. Mamusię oddaję w poniedziałek stęsknionej właścicielce
Uwaga! Nie wiem, co z Diabełkiem, Demolką i Dingo. Właściciele proszeni są do działu obsługi klienta
Aha, dostałam fauna od 1 osoby, więc maluchy pojadą w pudełeczkach śniadaniowych. Koszt takiego pudełeczka to mniej więcej 5 zł, a wyrobienie dziurek u pana dorabiającego klucze też kosztuje 5 zł. Nie zamierzam się babrać z ogrzewaniem druta i wytapianiem dziur w 6 pudełkach, ajm sory
Proszę wszystkich, którym nie oddaję maluchów osobiście o zgłoszenie się na PW po numer konta (jeśli jeszcze tego nie zrobili) i wpłacenie 75 zł za malca, 25zł za konduktorkę i 10 zł za pudełka dla dzieciaków, czyli w sumie po 110zł.
Nie jestem w stanie założyć pareset zł za transport malców, więc musimy się streszczać Mam nadzieję, że nie będę żałowała, że nie brałam zaliczki
Aha, muszę się rozpłynąć nad Demonem, bo to małe adhd dzisiaj przez ponad 10 minut siedziało ze mną przy biurku. Czytałam matmę, trzymając Demonka w stulonych dłoniach i całując Ani trochę się nie wyrywał
Miziasty dzień ma też Dżyliki - wtulkała się w szyję siedząc na ramieniu
Będę za nimi tęsknić
Anonymous - Śro Maj 20, 2009 22:18
Dory napisał/a: | Aha, muszę się rozpłynąć nad Demonem, bo to małe adhd dzisiaj przez ponad 10 minut siedziało ze mną przy biurku. Czytałam matmę, trzymając Demonka w stulonych dłoniach i całując Ani trochę się nie wyrywał |
aaaa kocham go!
Nie wiem czy tak moge mowic w imieniu wszystkich, ale chyba to my ci powinnismy dziekowac za malce
Dory napisał/a: | więc musimy się streszczać |
ja jutro wplace
Kiba - Śro Maj 20, 2009 22:28
Dory napisał/a: | Hehe, w piątek jest masowy wyjazd dzieciaków w świat
Pierwszą oddaję Diunkę w Warszawie do rąk własnych.
|
O_O Dory, a gdzie będziesz? Bo ja tak akuracik popołudniem będę musiała połazić po mieście i ten tego i w ogóle i no... <kombinuje ze skróceniem czasu>
Cytat: | Nie wiem czy tak moge mowic w imieniu wszystkich, ale chyba to my ci powinnismy dziekowac za malce |
Ano
Niamey - Śro Maj 20, 2009 23:38
Piątek tak daaaleko...
Nakasha - Czw Maj 21, 2009 12:03
Wysłałam PW parę dni temu jak nie znajdę transportu to czy mogłabym Diable odebrać 31 maja? czy nie możesz go tak długo trzymać? jak nie, to konduktorka w sobotę
gratis - Czw Maj 21, 2009 12:15
pudełeczka fajne są baśniowi nie narzekali
trzymam kciuki żeby Ci Dorciu konduktorzy nie narzekali
sachma - Czw Maj 21, 2009 14:08
Dory, czy metryki przyjadą do nas z malcami?
Dory - Czw Maj 21, 2009 19:05
sachma napisał/a: | Dory, czy metryki przyjadą do nas z malcami? |
Jasne, Twoje są już gotowe
Kiba, jestem w centrum od 15 do 18 Mogę je wziąć
Nakash, mogę go trzymać, jest cudowny
Wszystkich proszę na pw o imię i nazwisko oraz adres Tylko sachma i wuna mi wszystko podały, i co? Mają już metryki
Pudełeczka już są
Kiba - Czw Maj 21, 2009 19:43
Dory napisał/a: | Kiba, jestem w centrum od 15 do 18 Mogę je wziąć |
A gdzie konkretnie? Okolice Dworca Centralnego? Bo jeśli tak, to mogę się bez problemu przejechać metrem czy tramwajem, będę miała dwa przystanki drogi
To weź dziewczyny
|
|
|