To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - "El" Emerald Moon - 3 urodziny :)

Lavi - Sob Wrz 06, 2008 19:53

No to gratuluje Vedzion ;D Pozazdrościć czwórki panów. Wymiziaj je ode mnie :mrgreen:
ntliee - Sob Wrz 06, 2008 20:07

my też już jesteśmy w domku, Elroy to taka malutka owieczka :serducho: trochę łysa :P malutka słodka pchełka :zakochany:
Lavi - Sob Wrz 06, 2008 20:08

:foty: I wszystko jasne ;D
Mona - Sob Wrz 06, 2008 20:10

Vedzion wielkie gratulacje i życzę cierpliwości z taką gromadką rozrabiaków. Poza tym trza się było nie przyznawać, że są już u Ciebie bo skoro L. zdjęć nie wstawia to teraz będziemy molestować Ciebie o foty twojej wesołej czwórki :D
:foty:
A ja na swoją Elizunie musze jeszcze do wtorku poczekać, nie wytrzymam ;(

vedzion - Sob Wrz 06, 2008 20:22

Dopiero niedawno dotarliśmy do domu, zaraz zrobię kilka fotek i wrzucę.

Ale powiem Wam, że w klatce panuje szaleństwo. Biegają, włażą gdzie popadnie, obydwa hamaki cały czas są "rozbujane", maluchy wyrywają sobie jedzonko i gonią się po pięterkach. Elmo nawet pisnął, jak Elsik na niego napadł i wyrwał mu... sianko.

Mam nadzieję, że bracia nie zaczną się tłuc.

[ Dodano: Sob Wrz 06, 2008 21:39 ]
Oto kilka fotek mojej Fantastycznej Czwórki.

[ Dodano: Sob Wrz 06, 2008 21:46 ]
I jeszcze kilka...
Elfiś poszedł spać, na jednym zdjęciu widać tylko jego noseczek.

Lavi - Sob Wrz 06, 2008 21:04

Jaka ogrooomna woliera O_O

Pozazdrościć.

A chłopaczki mają pełno pełno miejsca! Wspaniała klatka!

vedzion - Sob Wrz 06, 2008 21:12

Lavi, dziękuję. Kosztowała mnie spooroo wyrzeczeń. Ale warto czasem coś poświęcić, żeby móc teraz patrzeć na szczuraski, które zasuwają na górę i na dół z szybkością światła. To lepsze niż cokolwiek innego. :]
Mona - Sob Wrz 06, 2008 21:55

Ah jakie wspaniałe rozbrykane dziecieczki :D Widać, że chłopaki zadowolone z nowego domku ;)
Poza tym wspaniała ta klatka, tylko pozazdrościć

Ntliee, również gratulacje nowej pociechy i czekamy na foty z nowego domku :]

Ninek - Sob Wrz 06, 2008 21:59

Jej, jak ja Wam zazdroszcze, że macie już swoje skarby u siebie, możecie wymiziać, wycałować i w ogóle :mrgreen:

Cudne chłopaczki ;)

vedzion - Sob Wrz 06, 2008 22:35

Ja również przyłączam się do gratulacji, Ntliee. Maluchy są genialne. :mrgreen:
lauril - Sob Wrz 06, 2008 23:00

Eldorado i Else Effect też już u mnie :)
Chłopaki boskie, nałogowe zalizywacze i nożyczki do paznokci :mrgreen:
Na początku Eldo był bardziej otwarty - pchał się na ręce, a Else trzymał się na uboczu. Ale teraz jak wchodzę do pokoju to Else pierwszy wisi na ścianie, jak otwieram klatke to Else pakuje mi się pierwszy na ręce :)
Miałam nie mieć problemów z łączeniem :P (aktualnie mam tylko te 2 malce), ale oni myślą chyba inaczej i co parę minut leją się hucznie i z piskiem, chociaż nigdy bez powodu (powodem jest m.in. lepsza pozycja przy misce, lepsze ziarenko, większy kawałek sucharka :roll: :lol: )
Zdjęcia dam jakieś jutro :)

vedzion - Sob Wrz 06, 2008 23:05

lauril, gratuluję!!! :)
lauril - Sob Wrz 06, 2008 23:13

vedzion, dzięki :) tobie również gratuluję rozhulanego kwartetu. Taka banda na pewno nie raz ci koncert urządzi :wink:
Aktualnie myślę nad domowymi imionami dla panów - Eldorado i Else Effect są bardzo piękne, ale długie, nie nadają się do codziennego wołania. a skróty jakoś dziwnie brzmią.

Chciałam jeszcze dodać że L. przywiozła chyba maluchy jakieś wygłodzone :P moje cały czas coś wcinają i piją :D

vedzion - Sob Wrz 06, 2008 23:33

lauril, moje też cały czas jedzą, poza Elfikiem, który poszedł spać i ma wszystko w nosie. :P
babyduck - Nie Wrz 07, 2008 00:23

lauril, vedzion, zakładać natychmiat własne tematy i obsypywać zdjęciami. Najlepiej w formie miniaturek, a nie załączników.