Mioty urodzone - rok 2008 - "El" Emerald Moon - 3 urodziny :)
Lavi - Sob Wrz 06, 2008 19:53
No to gratuluje Vedzion ;D Pozazdrościć czwórki panów. Wymiziaj je ode mnie
ntliee - Sob Wrz 06, 2008 20:07
my też już jesteśmy w domku, Elroy to taka malutka owieczka trochę łysa malutka słodka pchełka
Lavi - Sob Wrz 06, 2008 20:08
I wszystko jasne ;D
Mona - Sob Wrz 06, 2008 20:10
Vedzion wielkie gratulacje i życzę cierpliwości z taką gromadką rozrabiaków. Poza tym trza się było nie przyznawać, że są już u Ciebie bo skoro L. zdjęć nie wstawia to teraz będziemy molestować Ciebie o foty twojej wesołej czwórki
A ja na swoją Elizunie musze jeszcze do wtorku poczekać, nie wytrzymam
vedzion - Sob Wrz 06, 2008 20:22
Dopiero niedawno dotarliśmy do domu, zaraz zrobię kilka fotek i wrzucę.
Ale powiem Wam, że w klatce panuje szaleństwo. Biegają, włażą gdzie popadnie, obydwa hamaki cały czas są "rozbujane", maluchy wyrywają sobie jedzonko i gonią się po pięterkach. Elmo nawet pisnął, jak Elsik na niego napadł i wyrwał mu... sianko.
Mam nadzieję, że bracia nie zaczną się tłuc.
[ Dodano: Sob Wrz 06, 2008 21:39 ]
Oto kilka fotek mojej Fantastycznej Czwórki.
[ Dodano: Sob Wrz 06, 2008 21:46 ]
I jeszcze kilka...
Elfiś poszedł spać, na jednym zdjęciu widać tylko jego noseczek.
Lavi - Sob Wrz 06, 2008 21:04
Jaka ogrooomna woliera O_O
Pozazdrościć.
A chłopaczki mają pełno pełno miejsca! Wspaniała klatka!
vedzion - Sob Wrz 06, 2008 21:12
Lavi, dziękuję. Kosztowała mnie spooroo wyrzeczeń. Ale warto czasem coś poświęcić, żeby móc teraz patrzeć na szczuraski, które zasuwają na górę i na dół z szybkością światła. To lepsze niż cokolwiek innego.
Mona - Sob Wrz 06, 2008 21:55
Ah jakie wspaniałe rozbrykane dziecieczki Widać, że chłopaki zadowolone z nowego domku
Poza tym wspaniała ta klatka, tylko pozazdrościć
Ntliee, również gratulacje nowej pociechy i czekamy na foty z nowego domku
Ninek - Sob Wrz 06, 2008 21:59
Jej, jak ja Wam zazdroszcze, że macie już swoje skarby u siebie, możecie wymiziać, wycałować i w ogóle
Cudne chłopaczki
vedzion - Sob Wrz 06, 2008 22:35
Ja również przyłączam się do gratulacji, Ntliee. Maluchy są genialne.
lauril - Sob Wrz 06, 2008 23:00
Eldorado i Else Effect też już u mnie
Chłopaki boskie, nałogowe zalizywacze i nożyczki do paznokci
Na początku Eldo był bardziej otwarty - pchał się na ręce, a Else trzymał się na uboczu. Ale teraz jak wchodzę do pokoju to Else pierwszy wisi na ścianie, jak otwieram klatke to Else pakuje mi się pierwszy na ręce
Miałam nie mieć problemów z łączeniem (aktualnie mam tylko te 2 malce), ale oni myślą chyba inaczej i co parę minut leją się hucznie i z piskiem, chociaż nigdy bez powodu (powodem jest m.in. lepsza pozycja przy misce, lepsze ziarenko, większy kawałek sucharka )
Zdjęcia dam jakieś jutro
vedzion - Sob Wrz 06, 2008 23:05
lauril, gratuluję!!!
lauril - Sob Wrz 06, 2008 23:13
vedzion, dzięki tobie również gratuluję rozhulanego kwartetu. Taka banda na pewno nie raz ci koncert urządzi
Aktualnie myślę nad domowymi imionami dla panów - Eldorado i Else Effect są bardzo piękne, ale długie, nie nadają się do codziennego wołania. a skróty jakoś dziwnie brzmią.
Chciałam jeszcze dodać że L. przywiozła chyba maluchy jakieś wygłodzone moje cały czas coś wcinają i piją
vedzion - Sob Wrz 06, 2008 23:33
lauril, moje też cały czas jedzą, poza Elfikiem, który poszedł spać i ma wszystko w nosie.
babyduck - Nie Wrz 07, 2008 00:23
lauril, vedzion, zakładać natychmiat własne tematy i obsypywać zdjęciami. Najlepiej w formie miniaturek, a nie załączników.
|
|
|