Ogonowy offtopic - Szczury w mediach
Karena - Pon Mar 26, 2012 12:29
W związku ze zmianami wprowadzanymi na forum, temat został przeniesiony.
majlena - Śro Mar 28, 2012 16:14
widzieliście w programie "Trinny i Susannah ubierają Polskę" (Poznań) jak jedna się zachwycała szczurkiem, a druga uciekała, gdzie pieprz rośnie? oczywiście pominę fakt, że szczur im zwiał...
Cytat: | W pierwszym odcinku znalazło się, aż dwóch panów. Jeden z nich wkrótce się żeni i potrzebował szybkiej zmiany swojego wyglądu, drugi uważa, że wygląda jak „misiek” i chciałby zacząć nosić kolorowe ubrania. Już na początku dnia udało mu się wywołać panikę Trinny, kiedy okazało się, że na plan zabrał swojego przyjaciela – szczura. |
artykuł. filmiku nie znalazłam. dumbo szczurek śliczny
Kasik - Śro Mar 28, 2012 16:28
majlena, albo jestem ślepa, albo nie widzę żadnego zdjęcia szczurka
Swoją drogą, omg, co im się stało? Laski, nie róbcie sobie żadnych operacji plastycznych, bo potem będziecie wyglądały jak one... Moja mama ma tyle samo lat, a wygląda o niebo lepiej i to bez fotoszopa, przynajmniej nie wygląda jak by się miała zaraz rozpaść... I te usta...
majlena - Czw Mar 29, 2012 03:53
ach, durny ten mój post. zobaczyłam końcówkę powtórki programu z Poznania i się ucieszyłam, że ta jedna (chyba Trinny) lubi szczurki. napisałam tu, nie szukając filmiku w necie. ale lipa. myślałam, że to będzie banalnie proste, że się wpisze w google trinny i susannah poznań i wyskoczy szczurek w rękach Trinny. a tu dupsko. nic nie ma o najważniejszej części programu, czyli szczurku. sorry. zaśmiecam tylko.
Kasik - Czw Mar 29, 2012 15:00
majlena, filmy są dostępne na http://tvnplayer.pl/szuka...5%20Polsk%C4%99 ale nie wiem, który odcinek, nie mam czasu oglądać i szukać. No i myślałam, że tam było jakieś zdjęcie, dlatego pytałam
Cegriiz - Czw Mar 29, 2012 15:10
4 odcinek, 24 minuta
majlena - Czw Mar 29, 2012 15:12
dzięki za próbę ratowania mojego honoru
ale niestety na tej stronie też ucięli końcówkę programu, czyli to najważniejsze - szczurka no trudno...
Cegriiz - Czw Mar 29, 2012 15:16
majlena, to jakieś dziwne, bo ja miałam odcinki po 40- kilka minut.
I jak pisałam w powyżej w połowie odcinka był.
I nic nie obcinali w tych odcinkach
majlena - Czw Mar 29, 2012 15:24
ach, Cegriiz nie widziałąm Twojego poprzedniego postu...
dobra, koniec tematu, bo mi głupio, że się tak ciągnie dzięki za pomoc
http://tvnplayer.pl/seria...01E03,2569.html <- tak jak Cegriiz pisała od 24min to jest odcinek 3 w Poznaniu
Cegriiz - Czw Mar 29, 2012 15:24
majlena, tak coś myślałam, ze mi tu coś nie pasuje
Kasik - Czw Mar 29, 2012 16:10
Haha, dobre A szczurek faktycznie śliczny Ale widać, że Trinny mimo wszystko z lekką obawą brała go na ręce
pszczoła - Czw Mar 29, 2012 16:18
Off-Topic: | "ta mysz ma ogromne jądra" |
furburger - Czw Mar 29, 2012 16:35
ej a ja nie widzę tego
Cegriiz - Czw Mar 29, 2012 16:44
majlena, no tak. Ja patrzyłam na kolejność odcinków, to wyszedł, ze czwarty
Ale faktycznie to 3 z serii jest
majlena - Pią Mar 30, 2012 00:12
furburger napisał/a: | ej a ja nie widzę tego |
http://tvnplayer.pl/seria...01E03,2569.html
oglądaj
przesuń na pasku na 24minutę