To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Ogonowy offtopic - Szczury w mediach

Karena - Pon Mar 26, 2012 12:29

W związku ze zmianami wprowadzanymi na forum, temat został przeniesiony.
majlena - Śro Mar 28, 2012 16:14

widzieliście w programie "Trinny i Susannah ubierają Polskę" (Poznań) jak jedna się zachwycała szczurkiem, a druga uciekała, gdzie pieprz rośnie? oczywiście pominę fakt, że szczur im zwiał...

Cytat:
W pierwszym odcinku znalazło się, aż dwóch panów. Jeden z nich wkrótce się żeni i potrzebował szybkiej zmiany swojego wyglądu, drugi uważa, że wygląda jak „misiek” i chciałby zacząć nosić kolorowe ubrania. Już na początku dnia udało mu się wywołać panikę Trinny, kiedy okazało się, że na plan zabrał swojego przyjaciela – szczura.

artykuł. filmiku nie znalazłam. dumbo szczurek śliczny :)

Kasik - Śro Mar 28, 2012 16:28

majlena, albo jestem ślepa, albo nie widzę żadnego zdjęcia szczurka :P

Swoją drogą, omg, co im się stało? :shock: Laski, nie róbcie sobie żadnych operacji plastycznych, bo potem będziecie wyglądały jak one... >< Moja mama ma tyle samo lat, a wygląda o niebo lepiej i to bez fotoszopa, przynajmniej nie wygląda jak by się miała zaraz rozpaść... :roll: I te usta... ><

majlena - Czw Mar 29, 2012 03:53

ach, durny ten mój post. zobaczyłam końcówkę powtórki programu z Poznania i się ucieszyłam, że ta jedna (chyba Trinny) lubi szczurki. napisałam tu, nie szukając filmiku w necie. ale lipa. myślałam, że to będzie banalnie proste, że się wpisze w google trinny i susannah poznań i wyskoczy szczurek w rękach Trinny. a tu dupsko. nic nie ma o najważniejszej części programu, czyli szczurku. sorry. zaśmiecam tylko.
Kasik - Czw Mar 29, 2012 15:00

majlena, filmy są dostępne na http://tvnplayer.pl/szuka...5%20Polsk%C4%99 ;) ale nie wiem, który odcinek, nie mam czasu oglądać i szukać. No i myślałam, że tam było jakieś zdjęcie, dlatego pytałam :P
Cegriiz - Czw Mar 29, 2012 15:10

4 odcinek, 24 minuta ;)
majlena - Czw Mar 29, 2012 15:12

dzięki za próbę ratowania mojego honoru :P
ale niestety na tej stronie też ucięli końcówkę programu, czyli to najważniejsze - szczurka :( no trudno...

Cegriiz - Czw Mar 29, 2012 15:16

majlena, to jakieś dziwne, bo ja miałam odcinki po 40- kilka minut.

I jak pisałam w powyżej w połowie odcinka był.

I nic nie obcinali w tych odcinkach

majlena - Czw Mar 29, 2012 15:24

ach, Cegriiz nie widziałąm Twojego poprzedniego postu...
dobra, koniec tematu, bo mi głupio, że się tak ciągnie :P dzięki za pomoc :mrgreen:

http://tvnplayer.pl/seria...01E03,2569.html <- tak jak Cegriiz pisała od 24min :) to jest odcinek 3 w Poznaniu

Cegriiz - Czw Mar 29, 2012 15:24

majlena, ;) tak coś myślałam, ze mi tu coś nie pasuje :D
Kasik - Czw Mar 29, 2012 16:10

Haha, dobre :P A szczurek faktycznie śliczny :serducho: Ale widać, że Trinny mimo wszystko z lekką obawą brała go na ręce :D
pszczoła - Czw Mar 29, 2012 16:18

Off-Topic:
"ta mysz ma ogromne jądra" :lol:

furburger - Czw Mar 29, 2012 16:35

ej a ja nie widzę tego :x
Cegriiz - Czw Mar 29, 2012 16:44

majlena, no tak. Ja patrzyłam na kolejność odcinków, to wyszedł, ze czwarty :D

Ale faktycznie to 3 z serii jest ;)

majlena - Pią Mar 30, 2012 00:12

furburger napisał/a:
ej a ja nie widzę tego :x

http://tvnplayer.pl/seria...01E03,2569.html