Mioty urodzone - rok 2011 - Narodziny miotu U SunRat's - rezerwacje str. 10
MalaBoo - Śro Lut 22, 2012 15:47
kefija, ja właśnie wczoraj zmieniłam karmę na Time bo mam maluchy a podobno na timie szybciej nabiorą ciałka i urosną do tego gerberki, gotowany kurczaczek, jajko i jakieś inne gotowane obiadki może trochę przybierze na wadze teraz
Nakasha - Nie Lut 26, 2012 00:35
Filmiki - gniecenie Umósi:
http://www.youtube.com/watch?v=i4bbFfBq4rQ
Gniecenie Umóki i mamy Qiuyue razem:
http://www.youtube.com/watch?v=gi60wN2Rwmo
I jeszcze Q i Umósia:
http://www.youtube.com/watch?v=-5XYZcJHb0I
MalaBoo - Nie Lut 26, 2012 01:31
Nakasha, jak Ty to robisz? wymiękłam przy 2 filmiku
radzioo81 - Nie Lut 26, 2012 07:14
Nakasha, na drugim filmiku w pewnym momencie widać jakby to było lustrzane odbicie...jakby lustro było postawione na środku kadru... one są miziane symetrycznie....hahaha fajne...
Pućka - Nie Lut 26, 2012 17:54
słodziaki:)
Uzkreską tez jest taki miziasty, zwłaszcza jak leży łapkami do góry:) Unagi trochę mniej, ale tez miziak
Nakasha - Nie Lut 26, 2012 19:16
Pućka, po takiej babci i mamie nie mogliby być inni.
MalaBoo, biorę szczura i gniotę.
radzioo81, one w ogóle są do siebie coraz bardziej podobne, z wyglądu i charakteru.
MalaBoo - Nie Lut 26, 2012 21:25
Usia też jest miziasta tak jak Uzkreską ale jak jej się znudzi lizanie rąk to już jej się nie podoba leżenie na pleckach ;D
radzioo81 - Pon Lut 27, 2012 21:00
dzisiejszy pomiar wagi wskazał "tylko: 531 gram...przyrost masy to 10 gram na dwa tygodnie... Ulfik ma dużo ruchu więc myślę że to dobry "wynik"... dzisiaj byliśmy z Ulfikiem w odwiedzinach u Nietoperrrr u jej szczurków i po mojego Alfika SR... jejku ależ ona tam ma fajnie w tym domu...a jakie ciury... no i wzbudził sympatię nawet tych którzy jechali ze mną czy to autobusem czy pociągiem...piękny Ulfik...
MalaBoo - Wto Lut 28, 2012 13:05
Już dawno miałam o tym pisać ale jakoś cały czas zapominałam ;p Usia sama sobie przycina pazurki tylko ona tak robi, czy reszta rodzeństwa też?
heniok - Wto Lut 28, 2012 13:14
MalaBoo, nie wiem czy reszta rodzeństwa, ale jej prababcia Rozi też, a praprababka Luśka robiła to najlepiej
quagmire - Wto Lut 28, 2012 13:17
I brat Rozi, Rio, też sobie pięknie przycinał pazurki. Ogólnie to kwestia bardzo osobnicza
MalaBoo - Wto Lut 28, 2012 13:31
Czyli coś z nawyków z pokolenia na pokolenie też się przenosi o ile tak można powiedzieć Usia przycina sobie pazurki do tego stopnia, że ja już nie muszę nic z nimi robić cały czas są takie jak bym je właśnie przed chwilą obcięła
quagmire - Wto Lut 28, 2012 13:35
Wg mnie zawsze są lepsze, bo ja nigdy bym aż tak bardzo nie przycięła szczurkowi, jak on sobie przytnie sam
MalaBoo - Wto Lut 28, 2012 13:39
quagmire, no tak, ona sobie je przycina tak, że nie widać w ogóle części "pustego" pazurka, może minimalnie czasami a ja jak obcinam to jednak zawsze trochę tego "pustego" zostaje ;D
kefija - Śro Lut 29, 2012 01:13
ło matko, jak ja niewiele wiem
nawet przez moment nie pomyślałam o tym że TRZEBA przycinać pazurki....jutro obejżę dokładnie 16 łapek
|
|
|