To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot H of Anahata - 26.01.2010

Cola - Śro Cze 23, 2010 14:55

bym napisała że u nas ok, ale nie do końca.
z oczkami Hubby coraz gorzej, za każdym razem kiedy się budzi ma zalepione, powieki spuchnięte. na świetlik jest chyba uczulona, bo po nim ma czerwone powieki. kupiłam jakiś homeoptic, podobno delikatniejszy niż świetlik. jeżeli w ciagu kilku dni się nie poprawi, pojedziemy na wizytę.
Czy Hubba nie powinna być już całkiem łysa? ma wciąż ten szczenięcy zarost na pyszczku...

magnes - Śro Cze 23, 2010 14:59

Cola, ten zarost zazwyczaj już zostaje. ;)
:kciuki: :kciuki: za Hubbowe oczka

Layla - Śro Cze 23, 2010 14:59

Cola, a próbowałaś zwykłej soli fizjologicznej? Zarost niekoniecznie zostaje, ja mam skrajnego łysola i jest gładki jak kolano :P
Cola - Śro Cze 23, 2010 15:09

powinien się zmnijeszyć. miałam satin fuzza, myślałam że u fuzzów w ogóle znika. a ona ma niewiele mniejszy niż na początku..
magnes - Śro Cze 23, 2010 15:18

Layla, chodziło mi o to, że skoro jeszcze nie znikną i się nie zmniejsza to pewnie już zostanie.
Cola, to sprawa indywidualna, ja mam satin fuzza i ma meszek na pyszczku, znam kilka fuzzów i część ma meszek, część nie. :P Hubba w dodatku ma ciemny meszek i widać go znacznie lepiej.

Cola - Śro Cze 23, 2010 15:20

nawet nie wiem co wet może zrobić w tej sytuacji... biedne maleństwo :(
quagmire - Śro Cze 23, 2010 15:32

Mam nadzieję, że będzie w stanie coś poradzić.
Biedna siostrzyczka :(

Nakasha - Śro Cze 23, 2010 19:13

Biedactwo. :( Wet może dać gentamycynę na oczka, lub jakiś inny krem czy płyn.... niektórym fuzzom zostaje meszek, a właściwie, to powinien zostawać. Ale problemy z oczkami nie są regułą. Mam nadzieję, że jednak jej się polepszy. :kciuki:
Anka. - Pon Cze 28, 2010 17:43

http://www.youtube.com/watch?v=0d5V6gOXJ_w :)
quagmire - Pon Cze 28, 2010 18:06

Off-Topic:
Który to Hammerth?
I czy pan czarny dumbuś to Natufi?

A Hiś taki szczupły w porównaniu z Hirusiem :mrgreen:

Anka. - Pon Cze 28, 2010 18:44

Off-Topic:
Hammerth to największy albinos i ta morda wchodząca na aparat:)
Czarny dumb to Huragan, Hiś wyróżnia się ładną budową,bo Hurek to klocek.

quagmire - Wto Cze 29, 2010 17:25

Off-Topic:
Anka. napisał/a:
Hammerth to największy albinos i ta morda wchodząca na aparat:)

Tak też sądziłam ;)

Anka. - Wto Cze 29, 2010 17:43

Off-Topic:
Brawo, albinosy są trzy, i mimo ,że dużo czasu upłynęło rozpoznajesz Hammertha,bardzo to miłe :)

Przyglądając się Hurkowi stwierdzam,że wygląda jak tata, tylko kolorki inne i tyłek większy, za to mordka :)

[ Dodano: Sob Lip 24, 2010 13:44 ]
dzisiejsze ważenie:
Hurek-603
Hiś-456
Halik-439

Kiedyś myślałam ,ze Hurek zostanie alfą, ale pisałam też że Hiś to taki cicho-ciemny, no i Hisiek powoli, acz stanowczo pnie się w góre, Hurka już zdominował dawno, ale Hammerth mu tak łatwo stołka nie odda :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=SxhxKxpAFBE

babyduck - Śro Lip 28, 2010 18:04

Wszyscy chyba zapomnieli - przedwczoraj Hołota skończyła pół roku! Wszystkiego najlepszego! :urodziny:

Spowiadać się co u rodzeństwa. Happy przez upały nieco schudł (bo apetytu nie było) i waży 444 gramy. Dojrzewa, już tak nie bryka jak kiedyś. I stał się takim miziakiem, i jakiego bym go nigdy nie podejrzewała :serducho:

EpKee - Śro Lip 28, 2010 18:08

Najlepszego dla rodzeństwa :)

:urodziny: