To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - "El" Emerald Moon - 3 urodziny :)

Mona - Czw Wrz 04, 2008 20:23

Halo, halo! Czy ktoś ma jakiś kontakt do L.?
Ja wiem, że ona biedna zajęta, ale ja bym ją chętnie postresowała telefonem lub sms-em
:wink:

Ninek - Czw Wrz 04, 2008 20:43

Jestem dzisiaj w stałym kontakcie z L., ale kombinujemy co zrobić z transportem Elishki, nie wypytywałam co u dzieciaków.
Moja wiadomość na forum wisi w 'do wysłania' od rana, więc L. nie było na forum...

EDIT
Mam numer Jej kom, ale gnębienie Jej nic nie da w przypadku braku czasu...

L. - Czw Wrz 04, 2008 21:40

Przepraszam jutro wszystko nadrobie :mrgreen: niema to jak piątek.
Jak coś kontakt ze mna przez tel. ale od 14.00 do 23.00 :wink:

Mona - Czw Wrz 04, 2008 22:30

No to czekam L, mam nadzieję że się jutro w końcu zgadamy co z Elize :mrgreen:
lauril - Pią Wrz 05, 2008 23:52

Może już dzisiaj wieczorem odbiorę moich pięknych panów :)
Mam nadzieję że pięknych, przez brak zdjęć mogę mieć jutro dwie kinder niespodzianki :mrgreen: :P
Ale choćby wyglądali jak zużyte waciki to i tak się ich nie mogę doczekać :sirwwt:

Anonymous - Sob Wrz 06, 2008 07:34

lauril napisał/a:
Mam nadzieję że pięknych, przez brak zdjęć mogę mieć jutro dwie kinder niespodzianki :mrgreen: :P
będą pięnkne, jakich byś nie dostała. :P Czy ktoś widział brzydkiego szczurka? Toż to oksymoron. :mrgreen:

L., a ja nadal czekam na foty, da się dzisiaj coś wrzucić dla zgłodniałych wrażeń estetycznych? :mrgreen:

ntliee - Sob Wrz 06, 2008 08:15

Viss, jak tylko dorwę Elroy'a w swoje ręce to będzie duużo fot :hyhy:
Anonymous - Sob Wrz 06, 2008 08:16

ntliee, tym bardziej liczę na ciebie. :D
Ninek - Sob Wrz 06, 2008 09:52

W przypadku Elishki też będzie duuużo fot, jak już mała do mnie dotrze :P (niestety dopiero po 18...)
Matrix - Sob Wrz 06, 2008 10:43

L. zaniedbuje nas z fotami..co za babcia niedobra.. :(
Ale już dziś będę miała Ely!!!!!!!!!!!! :D :serducho: Też będzie kinder niespodzianka ;) Ale podobno wciąż jest beżowawa, chociaż już jej jaśniejszy wchodzi na boczki :> Jak tylko znajdę chwilę to zrobię fotki :mrgreen:

Hmmm...w sumie beżowy Siam to dla mnie ciekawe zjawisko :P

L. - Sob Wrz 06, 2008 11:55

lauril, Matrix, to jesteśmy dzisiaj umówione :mrgreen:
ntliee, dziś wieczorem zgadamy się co do godziny w niedziele, okej ;> ?

Zaraz vedzion'ka będzie po swoich panów :mrgreen:

ja sie zarycze ;( po tym łikendzie zostanie mi juz tylko 6 El-ek ;( ;(
A one sa takie cudownie kochane, przytulaśne, całuśne i piękne :serducho:

ntliee - Sob Wrz 06, 2008 11:58

L., ale będziesz dzisiaj w gda? i bierzesz Remusia po drodze? więc najchętniej to ja bym czekała na dworcu i przechwyciła malce
L. - Sob Wrz 06, 2008 14:19

ntliee, biore Remusa :mrgreen: ok.
myaku - Sob Wrz 06, 2008 14:20

L., mogłabyś mi na PW w końcu odpisać? ;)
vedzion - Sob Wrz 06, 2008 19:31

A ja odebrałam dziś swoje maleństwa !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No to jest ich czterech:
1. Elf :serducho:
2. Elmo :serducho:
3. Else :serducho: oraz...
4. El Diablo!!! :serducho:

Wszyscy czterej są już w wolierze i szaleństwa trwają.
Elmo :serducho: cały czas odpoczywa i jak bracia przyniosą coś do jedzenia, natychmiast zabiera :]
Elfiś :serducho: z kolei, wspina się ciągle na bok woliery i wpatruje się jak zahipnotyzowany w niewielkie zdjęcie mojej poprzedniej suni - Vedzi. :)
ElDiablo :serducho: , ma duszę rozrabiaki, cały czas zasuwa po klatce jak nakręcony i już jako jedyny znalazł lukę w wolierze, w której się zmieścił. :] Pokazał ją od razu Elsikowi i razem zaczęli wyłazić na zewnątrz. Na szczęście zobaczyłam, gdzie jest "słaby punkt", a raczej osiem słabych punktów - przy drzwiczkach u góry - i rozwiązałam problem.
Elsik :serducho: ulega psotom Diabełka i cały czas za nim łazi i podszczypuje go za ogon. Coś czuję, że ci dwaj dadzą mi popalić :mrgreen: .

Generalnie jest wesoło i cudownie. A ja jestem przeszczęsliwa. Najchętnij cały czas przytulałabym maluchy. Jak wchodzę do pokoju, to wszyscy od razu tłoczą się w hamaku na górze i wpatrują we mnie. Chyba się szybko przyzwyczają i przywykną do nowego domku, ale jestem pewna, że ich malutkie, słodkie serduszka będą tęsknić za L., Holy, Samsonikiem i rodzeństwem. Ja postaram się zrobić wszystko, żeby byli mega, mega szczęśliwi. Postaram się jeszcze dziś wrzucić kilka fotek maluchów z nowego lokum.

L., dziękuję z całego serca. :mrgreen: