To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot P of Anahata

mrófka - Pią Mar 05, 2010 18:19

to już jutro :grouphug: zaraz szykuję wszystko na przyjazd mojego skarba :serducho:

mataforgana, Ty to masz szczęście :wink: wymiziaj słodkiego paskudka od jego sisterki Primki :mrgreen:

Anouk - Pią Mar 05, 2010 18:35

Renioł, dałabyś mi jutro po wysłaniu szczury dać jakoś znać, gdzie mieści się wagon konduktorów? Bo ja tam na dworcu na zawał zejdę :oops:
Anonymous - Pią Mar 05, 2010 19:10

Anouk, postaram się :wink:
mrófka - Pią Mar 05, 2010 19:13

jej ja też chyba będę latała po tym peronie jak nawiedzona jakaś... ale jestem cała w emocjach jak by mi się dziecko miało narodzić co najmniej :serduszka:
baradwys - Sob Mar 06, 2010 08:57

Anouk, przyjedź do Gliwic :P będzie nam raźniej :D
mrófka, wydaje Ci się :P bedziesz za bardzo skupiona na odnalezieniu konduktora :P

Anouk - Sob Mar 06, 2010 09:00

Shy, chętnie, ale za daleko mi tam :P Do Kato muszę przejechać słuszny kawał drogi, co dopiero Gliwice :D

Ha, a ja wygrałam z moją samą sobą! Dopiero wczoraj wieczorem i dziś przygotowywałam klatę tymczasową! Jestem z siebie dumna ;] Nie mogłam się wcześniej oprzeć...

baradwys - Sob Mar 06, 2010 09:03

ja też mam dunkę przygotowana :P tylko jak myślę o łączeniu z chłopakami, którzy mieszkają z Equusem... mózg mi staje :/
mrófka - Sob Mar 06, 2010 09:08

to już dziś :mrgreen: lece zaraz na dworzec po moją kruszynę :serducho:

.. emocje sięgają zenitu zaraz chyba zapomnę jak się nazywam :-P

Anonymous - Sob Mar 06, 2010 10:28

mrófka z emocji poleciała na dworzec za wcześnie, ale już wraca :P

Maluchy wysłane, wszystko poszło sprawnie :) . Proszę sprawdzić po powrocie czy każdy dostał swojego :lol:

Anouk - Sob Mar 06, 2010 10:32

Ren napisał/a:
No nieźle :D

Zresztą, pewnie też przyjadę wcześniej nieco, na wszelki wypadek :oops:

baradwys - Sob Mar 06, 2010 10:34

Cytat:
poległam ^^
Ja mam nadzieję że warunki na drogach są jakieś normalne :/

mrófka - Sob Mar 06, 2010 10:37

hehe ale jaja jak berety ... z tych wrażeń poleciałam na dworzec a tam nawet info nie ma żadnego, więc latam po tym peronie podjechał jakiś pociąg, godz. się zgadzała więc dopadłam konduktora i mówię, że ja po przesyłkę... a on oczy zrobił i mówi, że to pomyłka :hahaha: no i na szczęście Ren napisała i uratowała resztę konduktorów od mych napaści :mrgreen:

normalnie oszalałam, zwariowałam, oszczurzałam :-P

baradwys - Sob Mar 06, 2010 10:40

mrófka, kobieto !! Ty se weź jakiś ziółek zaparz :P
mrófka - Sob Mar 06, 2010 10:44

Shy_Lady, heh na głupawkę żadne zioła nie pomogą raczej :wink: ale jestem w pracy potaszcze zaraz jakiś karton w tą i spowrotem to może się uspokoję choć na moment :mrgreen:
baradwys - Sob Mar 06, 2010 10:47

mrófka, no dobrze by było :P