To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - "El" Emerald Moon - 3 urodziny :)

lauril - Pon Wrz 01, 2008 16:47

Off-Topic:
L. napisał/a:
osobiście polecam koci drewniany żwirek

żwirek stosowałam przez jakiś miesiąc przy moich panienkach, ale nie mogły się do niego przyzwyczaić, w dodatku obwiniałam go o zaczerwienione i opuchnięte poduszeczki łapek - po powrocie do trocin problemy zniknęły. Byłabym więc za trocinami bezzapachowymi Chipsi, chyba że pani hodowczyni zależy trzymaniu wnucząt na żwirku, to nie ma problemu - dostosuję się :wink:

vedzion - Pon Wrz 01, 2008 19:05

No to fantastycznie!!! Już nie mogę się doczekać tych fotek. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Off-Topic:
Poszukam tego PINO, może będzie tańszy. W Warszawie za opakowanie Cat's Dream płacę 18 - 19 złotych, więc jeśli jest coś tańszego i równie dobrego to spróbuję znaleźć.

A karmę Versele-Laga znalazłam w sklepie niedaleko i kosztuje 18,50 za 800g.

Mona - Pon Wrz 01, 2008 20:46

Jutro z samego rana organizuje sobie specjalną wyprawę „szczurza opłata” więc wszystko zostanie w końcu uregulowane ;)

Hehe wiem, że z opóźnieniem: Moja słodka Elize ma naturę uciekiniera odkrywcy jak widzę ;) chyba musze dokładnie sprawdzić wszystkie szpary w klatce co by sobie niekontrolowanych wycieczek nie robiła :mrgreen:

lauril - Wto Wrz 02, 2008 23:18

Cytat:
L. postara sie dzisiaj wieczorem albo jutro zgrać fotki te co trzasnęła w sobotę. : )

L., że tak grzecznie poprosimy... ^^
:foty: :mrgreen:

vedzion - Śro Wrz 03, 2008 03:07

No właśnie, właśnie... Nawet baaardzo grzecznie prosimy :foty: :mrgreen:
ntliee - Śro Wrz 03, 2008 08:38

L., nie ma litości z tymi zdjęciami ;)

vedzion, khm, czy Tobie się już śnią po nocach te zdjęcia że wstajesz o 4.07 i piszesz posta z prośbą o fotki? :DD

Mała Mi - Śro Wrz 03, 2008 10:51

a ja się chwalę! :D wczoraj wymiziałam wszystkich chłopaczków i część dziewczynek!!! :serducho: :serducho: :serducho: są cudne!!! a mój Elwuś... rozłożył mi się na ręku, ja go miziałam a ten zamykał oczka, dopasowywał się do ręki i lizał mi dłoń!!! :serducho: :serducho: :serducho: cudeńko!!!!
lauril - Śro Wrz 03, 2008 11:14

Off-Topic:
Mała Mi, to może szepniesz parę słów jak tam moi chłopcy, Eldorado i Else Effect? Tak już się nie mogę ich doczekać... :jezor:

Mona - Śro Wrz 03, 2008 13:14

L. coś nas zaniedbuje... :foty:
Mała Mi - Śro Wrz 03, 2008 13:30

lauril, smyrałam ich też:) fajniusie są!! Łobuzy nie z tej ziemi :P wszystkie w ogóle maja motorki w dupciach :P

Mona, zaniedbuje, bo ma mały remoncik w domu i odłączony komp. cierpliwości.

vedzion - Śro Wrz 03, 2008 14:12

L., ulituj się i daj nam tu kilka fotek. :]

ntliee, a ja o tej porze to zazwyczaj jeszcze pracuję i siedzę przy kompie, więc to norma - ale tym sposobem, cały czas mam kontrolę, czy L. się ulitowała... :mrgreen:

Poza tym zazdrość mnie bierze jak czytam o tym, jak to Mała Mi, się naoglądała maluchów, też bym chciała.

Ale nic straconego. W piątek wyruszam do Olsztyna!!!! A w sobotę odbieram maluchy!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[ Dodano: Sro Wrz 03, 2008 16:04 ]
Off-Topic:

Mała Mi, a możesz też szepnąć słówko o Elmo, Elfisiu i Elsiku? I jeszcze o ElDiablo, jeśli byłabyś tak miła. Czy od wystawy bardzo podrośli?

Mała Mi - Śro Wrz 03, 2008 16:37

hehe ;) vedzion, podrośli! chłopy rosną jak na drożdżach!! i nadal jak się podchodzi do klatki albo wkłada do niej rękję, to wszyscy w kupie są przyczepieni do kratek a potem do dłoni :P eLka mówiła mi wszystkie imiona po kolei, ale kurcze, spamiętać tylu w ciągu zaledwie 5 min nie sposób :P
vedzion - Śro Wrz 03, 2008 17:37

A ja tu już jajo znoszę! Strasznie nie mogę się już doczekać. Odliczanie trwa. :mrgreen: :mrgreen:

[ Dodano: Sro Wrz 03, 2008 19:20 ]
Off-Topic:
L. poleciła mi karmę dla szczurków Versele Laga Prestige, wcześniej znalazłam w sklepie w cenie 18,50 za 800g, a dziś w sklepie w Konstancinie odkryłam tę samą karmę w torebkach z plastikowym zamknięciem - ważoną przez właścicielkę sklepu z dużego worka w cenie 8,10 zł za 800g. Taniej już chyba nie znajdę. Jestem więc happy :)

L. - Śro Wrz 03, 2008 19:34

Przepraszam nie mam totalnie czasu.
Tylko dzisiaj znalazłam chwile , żeby pobawić się i poprzytulać z El-kami. Potem padłam zmęczona :|
Każdy z maluchów dostanie swoją płytkę CD ze wszystkimi zdjęciami :) także nawet jeśli ja czegoś nie wstawie to wy to dostaniecie :wink:

Mam nadzieje, że jutro ok 17 uda mi się chociaż 4-5 fotek zgrać i tutaj wrzucić. :wink:

vedzion - Śro Wrz 03, 2008 19:46

Wspaniale!!! :mrgreen: