Mioty urodzone - rok 2008 - "El" Emerald Moon - 3 urodziny :)
lauril - Pon Wrz 01, 2008 16:47
Off-Topic: | L. napisał/a: | osobiście polecam koci drewniany żwirek |
żwirek stosowałam przez jakiś miesiąc przy moich panienkach, ale nie mogły się do niego przyzwyczaić, w dodatku obwiniałam go o zaczerwienione i opuchnięte poduszeczki łapek - po powrocie do trocin problemy zniknęły. Byłabym więc za trocinami bezzapachowymi Chipsi, chyba że pani hodowczyni zależy trzymaniu wnucząt na żwirku, to nie ma problemu - dostosuję się |
vedzion - Pon Wrz 01, 2008 19:05
No to fantastycznie!!! Już nie mogę się doczekać tych fotek.
Off-Topic: | Poszukam tego PINO, może będzie tańszy. W Warszawie za opakowanie Cat's Dream płacę 18 - 19 złotych, więc jeśli jest coś tańszego i równie dobrego to spróbuję znaleźć.
A karmę Versele-Laga znalazłam w sklepie niedaleko i kosztuje 18,50 za 800g. |
Mona - Pon Wrz 01, 2008 20:46
Jutro z samego rana organizuje sobie specjalną wyprawę „szczurza opłata” więc wszystko zostanie w końcu uregulowane
Hehe wiem, że z opóźnieniem: Moja słodka Elize ma naturę uciekiniera odkrywcy jak widzę chyba musze dokładnie sprawdzić wszystkie szpary w klatce co by sobie niekontrolowanych wycieczek nie robiła
lauril - Wto Wrz 02, 2008 23:18
Cytat: | L. postara sie dzisiaj wieczorem albo jutro zgrać fotki te co trzasnęła w sobotę. : ) |
L., że tak grzecznie poprosimy...
vedzion - Śro Wrz 03, 2008 03:07
No właśnie, właśnie... Nawet baaardzo grzecznie prosimy
ntliee - Śro Wrz 03, 2008 08:38
L., nie ma litości z tymi zdjęciami
vedzion, khm, czy Tobie się już śnią po nocach te zdjęcia że wstajesz o 4.07 i piszesz posta z prośbą o fotki?
Mała Mi - Śro Wrz 03, 2008 10:51
a ja się chwalę! wczoraj wymiziałam wszystkich chłopaczków i część dziewczynek!!! są cudne!!! a mój Elwuś... rozłożył mi się na ręku, ja go miziałam a ten zamykał oczka, dopasowywał się do ręki i lizał mi dłoń!!! cudeńko!!!!
lauril - Śro Wrz 03, 2008 11:14
Off-Topic: | Mała Mi, to może szepniesz parę słów jak tam moi chłopcy, Eldorado i Else Effect? Tak już się nie mogę ich doczekać... |
Mona - Śro Wrz 03, 2008 13:14
L. coś nas zaniedbuje...
Mała Mi - Śro Wrz 03, 2008 13:30
lauril, smyrałam ich też:) fajniusie są!! Łobuzy nie z tej ziemi wszystkie w ogóle maja motorki w dupciach
Mona, zaniedbuje, bo ma mały remoncik w domu i odłączony komp. cierpliwości.
vedzion - Śro Wrz 03, 2008 14:12
L., ulituj się i daj nam tu kilka fotek.
ntliee, a ja o tej porze to zazwyczaj jeszcze pracuję i siedzę przy kompie, więc to norma - ale tym sposobem, cały czas mam kontrolę, czy L. się ulitowała...
Poza tym zazdrość mnie bierze jak czytam o tym, jak to Mała Mi, się naoglądała maluchów, też bym chciała.
Ale nic straconego. W piątek wyruszam do Olsztyna!!!! A w sobotę odbieram maluchy!!!
[ Dodano: Sro Wrz 03, 2008 16:04 ]
Off-Topic: |
Mała Mi, a możesz też szepnąć słówko o Elmo, Elfisiu i Elsiku? I jeszcze o ElDiablo, jeśli byłabyś tak miła. Czy od wystawy bardzo podrośli? |
Mała Mi - Śro Wrz 03, 2008 16:37
hehe vedzion, podrośli! chłopy rosną jak na drożdżach!! i nadal jak się podchodzi do klatki albo wkłada do niej rękję, to wszyscy w kupie są przyczepieni do kratek a potem do dłoni eLka mówiła mi wszystkie imiona po kolei, ale kurcze, spamiętać tylu w ciągu zaledwie 5 min nie sposób
vedzion - Śro Wrz 03, 2008 17:37
A ja tu już jajo znoszę! Strasznie nie mogę się już doczekać. Odliczanie trwa.
[ Dodano: Sro Wrz 03, 2008 19:20 ]
Off-Topic: | L. poleciła mi karmę dla szczurków Versele Laga Prestige, wcześniej znalazłam w sklepie w cenie 18,50 za 800g, a dziś w sklepie w Konstancinie odkryłam tę samą karmę w torebkach z plastikowym zamknięciem - ważoną przez właścicielkę sklepu z dużego worka w cenie 8,10 zł za 800g. Taniej już chyba nie znajdę. Jestem więc happy |
L. - Śro Wrz 03, 2008 19:34
Przepraszam nie mam totalnie czasu.
Tylko dzisiaj znalazłam chwile , żeby pobawić się i poprzytulać z El-kami. Potem padłam zmęczona
Każdy z maluchów dostanie swoją płytkę CD ze wszystkimi zdjęciami także nawet jeśli ja czegoś nie wstawie to wy to dostaniecie
Mam nadzieje, że jutro ok 17 uda mi się chociaż 4-5 fotek zgrać i tutaj wrzucić.
vedzion - Śro Wrz 03, 2008 19:46
Wspaniale!!!
|
|
|