Mioty urodzone - rok 2012 - Miot kontrolny A2 SunRat's - rez. str. 9, 2 lata
radzioo81 - Pią Kwi 20, 2012 17:11
no mam taką nadzieję...
MalaBoo - Pią Kwi 20, 2012 17:51
mmarcioszka napisał/a: | radzioo81, jak to co - 'Witam innych szczurzych braci i siostry' |
a ja bym nie była tego taka pewna ;D pewnie by za chwile jakieś laski podrywał, jak to męski podrostek ;D byleby tylko nie siostry ;D
mmarcioszka - Pią Kwi 20, 2012 17:53
MalaBoo, a niech sobie podrywa, ale TYLKO wirtualnie
MalaBoo - Pią Kwi 20, 2012 18:16
jak by mu Radzio ciachnął jajka to moje może podrywać i na żywo, nie mam nic przeciwko ;D
radzioo81 - Pią Kwi 20, 2012 18:54
ale Radzio mu nie ciachnie...na razie nie ma takiej potrzeby... a z tym "bagażem" wygląda dostojniej...
dzisiaj rano zauważyłem pogryziony trochę ogon Alfika...widać z którymś musiał się spiąć i... uroki walki o władzę...a tak ogólnie chłop się trzyma świetnie...
Nietoperrr... - Pią Kwi 20, 2012 20:50
A u nas niepokoje Akuku gryzie Akysza,strasznie...Całe gardło,brodę,poliki ma pogryzione... Do krwi,strup na strupie.Dziwne to zachowanie mi się wydawało,dopóki nie zobaczyłam,o co chodzi.
Akuku ćwiczy na uległym bracie,a później startuje do mojego alfy... Obrywa od niego i idzie ćwiczyć dalej...
W stadzie wszyscy mu już ustępują,jedynie alfa od razu bije po głowie.
Chłopak najwyraźniej walczy o stołek...
martens - Sob Kwi 21, 2012 10:29
Osiek rozgryzła jak otworzyć drugie wyjście z klatki. Ameba nie umie otwierać ani jednych drzwiczek, ani drugich, ale nie zdarza się jej nie skorzystać z umiejętności siostry
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
MalaBoo - Sob Kwi 21, 2012 14:14
coraz bardziej rozrabiają te nasze A-dwójki
radzioo81 - Sob Kwi 21, 2012 14:42
Cytat: | coraz bardziej rozrabiają te nasze A-dwójki | a jeszcze rosną...
quagmire - Sob Kwi 21, 2012 16:02
Nietoperrr..., a na pewno mały nie ma pasożytów? Bo to dziwne miejsca na ślady do walce, a bardzo normalne na podrapanie się, gdy bardzo swędzi.
Nietoperrr... - Sob Kwi 21, 2012 16:46
quagmire,nie,nie ma pasożytów.Byłam ze wszystkimi kilka dni temu na przeglądzie u swojego weta,wszystkie futra miały pobrane zeskrobiny i jest czysto.Akuku przyłapałam na tym,jak tłucze brata nie raz,zaczyna się od niewinnej zabawy,bieganie za nim,a później jest kotłowanina i w finale Akysz leży na plecach,a Akuku gryzie go po gardle,łapie zębami za dolną szczękę i poliki...I zaraz po tym Akysz ma cały spód w nowych rankach ze świeżą krwią... Niby nic złego się nie dzieje,taka hardcoorowa zabawa,ale bidulek cały w strupach chodzi...
radzioo81 - Sob Kwi 21, 2012 17:30
Nietoperrr..., no to mój Alfik podobnie podgryza innych...Blackiego za uszy a Ulfika za sierść... te A-dwójki chyba tak mają...
radzioo81 - Nie Kwi 22, 2012 19:12
a to kilka zdjęć Alfika...
emileczka - Nie Kwi 22, 2012 20:45
radzioo81, urósł chłopaczek
MalaBoo - Wto Kwi 24, 2012 23:47
Aurea śni - http://www.youtube.com/watch?v=2a88FyjqSD0
|
|
|