To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2012 - Miot kontrolny A2 SunRat's - rez. str. 9, 2 lata

radzioo81 - Pią Kwi 20, 2012 17:11

no mam taką nadzieję... ;)
MalaBoo - Pią Kwi 20, 2012 17:51

mmarcioszka napisał/a:
radzioo81, jak to co - 'Witam innych szczurzych braci i siostry' :D :mrgreen:

a ja bym nie była tego taka pewna ;D pewnie by za chwile jakieś laski podrywał, jak to męski podrostek ;D byleby tylko nie siostry ;D

mmarcioszka - Pią Kwi 20, 2012 17:53

MalaBoo, a niech sobie podrywa, ale TYLKO wirtualnie :twisted:
MalaBoo - Pią Kwi 20, 2012 18:16

jak by mu Radzio ciachnął jajka to moje może podrywać i na żywo, nie mam nic przeciwko ;D
radzioo81 - Pią Kwi 20, 2012 18:54

ale Radzio mu nie ciachnie...na razie nie ma takiej potrzeby... :P a z tym "bagażem" wygląda dostojniej...
dzisiaj rano zauważyłem pogryziony trochę ogon Alfika...widać z którymś musiał się spiąć i... :/ uroki walki o władzę...a tak ogólnie chłop się trzyma świetnie...

Nietoperrr... - Pią Kwi 20, 2012 20:50

A u nas niepokoje :roll: Akuku gryzie Akysza,strasznie...Całe gardło,brodę,poliki ma pogryzione... :| Do krwi,strup na strupie.Dziwne to zachowanie mi się wydawało,dopóki nie zobaczyłam,o co chodzi.
Akuku ćwiczy na uległym bracie,a później startuje do mojego alfy... :roll: Obrywa od niego i idzie ćwiczyć dalej... :/
W stadzie wszyscy mu już ustępują,jedynie alfa od razu bije po głowie.
Chłopak najwyraźniej walczy o stołek...

martens - Sob Kwi 21, 2012 10:29

Osiek rozgryzła jak otworzyć drugie wyjście z klatki. Ameba nie umie otwierać ani jednych drzwiczek, ani drugich, ale nie zdarza się jej nie skorzystać z umiejętności siostry :)

http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be

MalaBoo - Sob Kwi 21, 2012 14:14

coraz bardziej rozrabiają te nasze A-dwójki :twisted:
radzioo81 - Sob Kwi 21, 2012 14:42

Cytat:
coraz bardziej rozrabiają te nasze A-dwójki :twisted:
a jeszcze rosną... ;)
quagmire - Sob Kwi 21, 2012 16:02

Nietoperrr..., a na pewno mały nie ma pasożytów? Bo to dziwne miejsca na ślady do walce, a bardzo normalne na podrapanie się, gdy bardzo swędzi.
Nietoperrr... - Sob Kwi 21, 2012 16:46

quagmire,nie,nie ma pasożytów.Byłam ze wszystkimi kilka dni temu na przeglądzie u swojego weta,wszystkie futra miały pobrane zeskrobiny i jest czysto.Akuku przyłapałam na tym,jak tłucze brata nie raz,zaczyna się od niewinnej zabawy,bieganie za nim,a później jest kotłowanina i w finale Akysz leży na plecach,a Akuku gryzie go po gardle,łapie zębami za dolną szczękę i poliki...I zaraz po tym Akysz ma cały spód w nowych rankach ze świeżą krwią... :roll: Niby nic złego się nie dzieje,taka hardcoorowa zabawa,ale bidulek cały w strupach chodzi... :|
radzioo81 - Sob Kwi 21, 2012 17:30

Nietoperrr..., no to mój Alfik podobnie podgryza innych...Blackiego za uszy a Ulfika za sierść... te A-dwójki chyba tak mają... ;)
radzioo81 - Nie Kwi 22, 2012 19:12

a to kilka zdjęć Alfika... :)

emileczka - Nie Kwi 22, 2012 20:45

radzioo81, urósł chłopaczek :)
MalaBoo - Wto Kwi 24, 2012 23:47

Aurea śni - http://www.youtube.com/watch?v=2a88FyjqSD0