To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty adoptowane - [Miot] Gluty - w nowych domkach. O maluchach słów kilka :)

valhalla - Pią Paź 21, 2011 07:57

Jaka słodycz :serducho: Czy mi się zdaje, czy cały miot to będą niezłe klocki? :mrgreen: Nie, żeby Izzie odbiegała od normy, ale duża jest!
Sysa - Pią Paź 21, 2011 08:45

Ślicznota!
A o Zuri dopiero teraz przeczytałam jaka z niej dama, haha. :D

Onia - Pią Paź 21, 2011 09:03

Boska :D Widze, że wszystkie to takie kulki są . bo już myślałam , że Keks ma nadwagę :)
Oli - Pią Paź 21, 2011 21:38

a wiecie co Zuri umie robic? otwiera diunę :D i nie, nie kratkę, ale podważa niezaczepione całe górne wieko :shock: najpierw wywalając poidło z rynienki i tak długo przesuwa, aż górna częśc diuny spadnie... :| tak ją właśnie przedwczoraj znalazłam wspinającą się po klatce jej docelowego stada i przyłapałam wczoraj na przesuwaniu diuny... chyba najwyższy czas ją połączy :D
Sysa - Pią Paź 21, 2011 22:07

Oli, w końcu diuna to jej dom dziecięcy bez żadnych tajemnic! :lol:
valhalla - Sob Paź 22, 2011 07:52

Haha, niezła spryciara z tej Zuri :D
Daje do zrozumienia, że chce już do stada :)

Pyl - Sob Paź 22, 2011 11:00

Oli napisał/a:
chyba najwyższy czas ją połączy
Połącz, połącz, pokaże chłopakom jak otwierać XL-kę :lol: Z babami nie ma żartów :P
Oli - Nie Paź 23, 2011 21:46

Pyl, przecież wiesz, że u mnie mogą sobie spokojnie biegac po swoim pokoju, byle by tylko nie nauczyła ich wchodzic na stolik z drugim stadem, bo będzie jatka... :roll:
Pyl - Nie Paź 23, 2011 22:33

Oli, masz niższy stolik niż ja. A Popiołka już do blatu sięga... Oczywiście włazi po stołowej nodze, bo innych ułatwień w okolicy na czas wybiegu nie ma... Sama chciałaś babę to masz ;)
Ogoniasta - Nie Paź 23, 2011 23:04

Jeszcze kilka fotek Izzie...tym razem piękne ujęcia autorstwa maris :serducho:

Oli - Pon Paź 24, 2011 23:31

Pyl, tyle, że u mnie nogi są mocno schowane pod stół, blat jest o wiele szerszy... tak, tak, wciąż się łudzę i wmawiam, że ona będzie inna niż wszystkie... :lol:
miss kludiik - Wto Paź 25, 2011 08:35

My dziś niestety z bardzo smutną wiadomością :(
Dziś rano odeszła moja iskierka - Bubelek :(
Jego ropień się zagoił ale w dniu wyciśnięcia pojawił się niestety jakiś guz na pleckach..
Wet stwierdził że to nie ropień - Bubelcio dostawał antybiotyki i guz zamienił się w strupa. Miało już się wszystko ładnie wygoić ale od przedwczoraj Bubelcio już nie chciał za bardzo jeść...dziś z samego rana mieliśmy jechać znów do Pani Wetki ale niestety gdy się obudziłam Bubelek już był za tęczowym mostem ;(
Zrobię mu temat pożegnalny..ale na razie muszę trochę ochłonąć po tym wszystkim :(

valhalla - Wto Paź 25, 2011 08:50

O nie ;( Nie wierzę! Przecież ten miot wyczerpał już limit nieszczęść! ;(

Chyba nie przesadzę, jak powiem, że wiem, co czujesz... strasznie Ci współczuję, trzymaj się :glaszcze:

Zrobiłabym z d... jesień średniowiecza temu, kto rozmnożył tak genetycznie obciążone szczury - bo ani niedorozwój płuc, ani guz w wieku 4 miesięcy nie są normalne... szczury musiały cierpieć, my musimy tęsknić - bo za nimi się tęsknić nie przestaje ;(

Trzymaj się... Gluś na pewno czekał na braciszka i razem hasają za TM. Przynajmniej im jest teraz lepiej ;(

Vaco - Wto Paź 25, 2011 08:55

miss kludiik, :glaszcze:
Wiadomo, co to mogło być? :( Bubelku :( ....

miss kludiik - Wto Paź 25, 2011 09:04

Szczerze mówiąc to już totalnie zgłupiałam i nie mam pojęcia... :(
Miała być alergia na antybiotyk który dostał po ropniu.. bo jak dostał inny to guz zmalał ale zrobił się strup na tym guzie i wokół... i myśleliśmy że już się goi wszystko.. bo biegał, skakał i nic go nie bolało..do przedwczoraj... ;( ;( a dziś już go nie ma z nami ;( ;( ;(