Mioty urodzone - rok 2010 - Miot Q of Anahata - 03.06.2010 - rezerwacje str. 12
Anomalia - Sob Cze 26, 2010 20:31
Ren, czy można jeszcze zmienić imię?
Spodobało mi się pewne... Jeśli nie, nie obrażę się.
Devona - Sob Cze 26, 2010 20:49
I co z tymi fotkami?
Anonymous - Sob Cze 26, 2010 22:05
Devona, aparat odmówił współpracy - mam nadzieję, że uda mi się go jutro reanimować
harpoonka - Sob Cze 26, 2010 23:51
LalaAla napisał/a: | Ja już się nie mogę doczkac naszych maleństw Jeszcze ponad 2 tygodnie a ja już bym je zjadła z miłości |
To pomysl, ze ja musze czekac jeszcze calutki miesiac
To czekanie jest w tym wszystki najgorsze, nie?
LalaAla - Nie Cze 27, 2010 00:36
Nooooo Ja to jeszcze, chociaż też już ledwo daję radę ale jestem najbardziej zszokowana, że Tomek już normalnie cały czas o tym mówi Na początku był dosyc sceptyczny jak powiedziałam, że chciałabym żebyśmy wzięli ogonki a jak zobaczył ostatnie zdjęcia to cały czas chodzi i mówi, że nie może się doczekac Podchodzi co jakiś czas do klatki i mówi z taką strasznie nieszczęśliwą miną Kota ze Shreka "Ja chcę już szczurki" Rozczulający widok naprawdę
Anonymous - Nie Cze 27, 2010 11:46
Agaska, jak bardzo chcesz to jeszcze da radę
Anonymous - Nie Cze 27, 2010 14:46
dobra, aparat reaktywowany, na dodatek porobiłam foty wszystkim malcom bo jest kapitalna pogoda i foty fajnie wychodziły obrabiam i zrzucam
wushu - Nie Cze 27, 2010 15:18
Bog zaplac
harpoonka - Nie Cze 27, 2010 15:55
mataforgana, wszystkim? Jestes aniolem
Anomalia - Nie Cze 27, 2010 15:59
Dzięki.
To w takim razie Quake'a chcę zmienić na Querido.
Już wcześniej zamierzałam wybrać to, lecz rodzicom się nie podobało...
A co tam, nię będę się rodziców słuchać, no nie? W końcu to moje szczury.
Anonymous - Nie Cze 27, 2010 16:16
DZIEWCZYNKI
Quilla - cudowna modelka, bardzo podobało jej się pozowanie, grzecznie robiła minki do aparatu:
Queen - mała wiercipupka, ciągle niuchała i z wdziękiem księżniczki kręciła się w kółko badając nowe miejsce:
Qla i Quintesencja - Qla to typ zadziornej chłopczycy, wszędzie jej pełno i ciągle kombinuje. a Quintesencja, w przeciwieństwie do siostry, jest oazą spokoju, próbowała wygodnie się ułożyć i spokojnie opalać:
Qlka - mały leniuszek, była bardzo niezadowolona, że ją zmuszam do pozowania inaczej niż na leżąco:
Quetzal - bardzo ciekawska mała, trudno było ją uchwycić, bo biegała i zwiedzała zupełnie niezainteresowana pozowaniem:
Quciapa - połączenie explorera z leniwcem. najpierw się wyszalała, później rozłożyła i wystawiła pyszczek do słońca:
CHŁOPCY
Qremkline Qundelek - powiem krótko - słodki naleśniczek:
Quart de cercle - chyba największy z miotu, ciekawski ale i przylepny chłopiec:
Queequeg i Qujo - obaj są bardzo grzeczni i przytulaści, a w czasie sesji byli zadziwiająco zgodni w kwestii pozowania:
Quill i Quickstep - w tym duecie to Quickstep gra pierwsze skrzypce. Quill z kolei dzielnie podąża za bratem:
Qui pro quo - wolny! - mały M7 wciąż czeka na swojego ludzia. chłopiec jest jednocześnie ciekawski i grzeczny, choć troszkę nieśmiały. wzięty na ręce i przytulony przymyka z zadowolenia oczka i się przymila. może ktoś z was zechce dać mu dom?
...kto mnie pokocha? [polecam foto w powiększeniu]
LalaAla - Nie Cze 27, 2010 16:25
Ranyyyyy fotki cudne Dziękuję ogromnie za krótki opis charakterku maluszków O takiej oazie spokoju marzyłam, nawet nie wiecie jak się cieszę Marzyłam o małym miziaku przytulaku
Anomalia - Nie Cze 27, 2010 16:26
O rany, jakie pysie!
Myślałam, że właśnie Quill będzie bardziej odważny...
A tu proszę. Ale to chyba dobrze.
Querido nie myśl, że Cię nie kocham. Kocham was obu, tak samo mocno.
Chętnie bym tego czarnego wzięła, lecz jak na razie rodzice się nie zgadzają na trzeciego.
Mata, Który jest bardziej do tulenia?
harpoonka - Nie Cze 27, 2010 16:30
Ludzie, brac M7!!! Jaki on kochany jest i slodziutki ! Ja sie skusilam na jednego czarnuszka, ktos z was tez moze
mataforgana, dziekuje za zdjatka i opisy Ciesze sie, ze moje chlopaki grzeczniutkie sa i mam nadzieje, ze tacy zgodni zawsze beda
Poza tym Qlka Kochany nalesniczek
Anonymous - Nie Cze 27, 2010 16:36
alez proszę, focenie maluchów przy tak dobrym świetle było samą przyjemnością może tylko zmniejszanie i wrzucanie jest upierdliwe, no ale dałam radę
jak ktoś ma ochotę ukraść zdjęcia na tapetę czy do tematu swojego stada, proszę się nie krępować
|
|
|