To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot Q of Anahata - 03.06.2010 - rezerwacje str. 12

Anomalia - Sob Cze 26, 2010 20:31

Ren, czy można jeszcze zmienić imię? :oops:
Spodobało mi się pewne... Jeśli nie, nie obrażę się. :mrgreen:

Devona - Sob Cze 26, 2010 20:49

I co z tymi fotkami?
Anonymous - Sob Cze 26, 2010 22:05

Devona, aparat odmówił współpracy - mam nadzieję, że uda mi się go jutro reanimować :|
harpoonka - Sob Cze 26, 2010 23:51

LalaAla napisał/a:
Ja już się nie mogę doczkac naszych maleństw :( Jeszcze ponad 2 tygodnie a ja już bym je zjadła z miłości :serducho:

To pomysl, ze ja musze czekac jeszcze calutki miesiac ;(
To czekanie jest w tym wszystki najgorsze, nie? :roll:

LalaAla - Nie Cze 27, 2010 00:36

Nooooo :( Ja to jeszcze, chociaż też już ledwo daję radę ale jestem najbardziej zszokowana, że Tomek już normalnie cały czas o tym mówi :) Na początku był dosyc sceptyczny jak powiedziałam, że chciałabym żebyśmy wzięli ogonki a jak zobaczył ostatnie zdjęcia to cały czas chodzi i mówi, że nie może się doczekac :) Podchodzi co jakiś czas do klatki i mówi z taką strasznie nieszczęśliwą miną Kota ze Shreka "Ja chcę już szczurki" :) Rozczulający widok naprawdę :lol: :serducho:
Anonymous - Nie Cze 27, 2010 11:46

Agaska, jak bardzo chcesz to jeszcze da radę :wink:
Anonymous - Nie Cze 27, 2010 14:46

dobra, aparat reaktywowany, na dodatek porobiłam foty wszystkim malcom bo jest kapitalna pogoda i foty fajnie wychodziły :) obrabiam i zrzucam :)
wushu - Nie Cze 27, 2010 15:18

Bog zaplac :mrgreen:
harpoonka - Nie Cze 27, 2010 15:55

mataforgana, wszystkim? :wink: Jestes aniolem :serducho: :serducho: :mrgreen:
Anomalia - Nie Cze 27, 2010 15:59

Dzięki. :)
To w takim razie Quake'a chcę zmienić na Querido. :mrgreen:
Już wcześniej zamierzałam wybrać to, lecz rodzicom się nie podobało...
A co tam, nię będę się rodziców słuchać, no nie? W końcu to moje szczury. :DD

Anonymous - Nie Cze 27, 2010 16:16

DZIEWCZYNKI

Quilla - cudowna modelka, bardzo podobało jej się pozowanie, grzecznie robiła minki do aparatu:

Queen - mała wiercipupka, ciągle niuchała i z wdziękiem księżniczki kręciła się w kółko badając nowe miejsce:

Qla i Quintesencja - Qla to typ zadziornej chłopczycy, wszędzie jej pełno i ciągle kombinuje. a Quintesencja, w przeciwieństwie do siostry, jest oazą spokoju, próbowała wygodnie się ułożyć i spokojnie opalać:

Qlka - mały leniuszek, była bardzo niezadowolona, że ją zmuszam do pozowania inaczej niż na leżąco:

Quetzal - bardzo ciekawska mała, trudno było ją uchwycić, bo biegała i zwiedzała zupełnie niezainteresowana pozowaniem:

Quciapa - połączenie explorera z leniwcem. najpierw się wyszalała, później rozłożyła i wystawiła pyszczek do słońca:

CHŁOPCY

Qremkline Qundelek - powiem krótko - słodki naleśniczek:

Quart de cercle - chyba największy z miotu, ciekawski ale i przylepny chłopiec:

Queequeg i Qujo - obaj są bardzo grzeczni i przytulaści, a w czasie sesji byli zadziwiająco zgodni w kwestii pozowania:

Quill i Quickstep - w tym duecie to Quickstep gra pierwsze skrzypce. Quill z kolei dzielnie podąża za bratem:

Qui pro quo - wolny! - mały M7 wciąż czeka na swojego ludzia. chłopiec jest jednocześnie ciekawski i grzeczny, choć troszkę nieśmiały. wzięty na ręce i przytulony przymyka z zadowolenia oczka i się przymila. może ktoś z was zechce dać mu dom?

...kto mnie pokocha? [polecam foto w powiększeniu]

LalaAla - Nie Cze 27, 2010 16:25

Ranyyyyy fotki cudne :serducho: :serducho: :serducho: Dziękuję ogromnie za krótki opis charakterku maluszków :) O takiej oazie spokoju marzyłam, nawet nie wiecie jak się cieszę :) Marzyłam o małym miziaku przytulaku :)
Anomalia - Nie Cze 27, 2010 16:26

O rany, jakie pysie! :DD :serducho:
Myślałam, że właśnie Quill będzie bardziej odważny...
A tu proszę. Ale to chyba dobrze. :wink:
Querido nie myśl, że Cię nie kocham. Kocham was obu, tak samo mocno. ^^ :serducho:
Chętnie bym tego czarnego wzięła, lecz jak na razie rodzice się nie zgadzają na trzeciego. :evil:

Mata, Który jest bardziej do tulenia? :lol1:

harpoonka - Nie Cze 27, 2010 16:30

Ludzie, brac M7!!! :serducho: :serducho: :serducho: Jaki on kochany jest i slodziutki ! :serducho: Ja sie skusilam na jednego czarnuszka, ktos z was tez moze :)

mataforgana, dziekuje za zdjatka i opisy ;) Ciesze sie, ze moje chlopaki grzeczniutkie sa i mam nadzieje, ze tacy zgodni zawsze beda :)

Poza tym Qlka :serducho: Kochany nalesniczek :)

Anonymous - Nie Cze 27, 2010 16:36

alez proszę, focenie maluchów przy tak dobrym świetle było samą przyjemnością :D może tylko zmniejszanie i wrzucanie jest upierdliwe, no ale dałam radę ;)

jak ktoś ma ochotę ukraść zdjęcia na tapetę czy do tematu swojego stada, proszę się nie krępować ;)