To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot E SunRat's - 3 LATA i 8 MIESIĘCY EMI

PATY$$ka - Wto Cze 22, 2010 20:32

Dobra, ważyłam przed chwilą Emra. Więc...mój chłopaczek waży 238 gram :serducho: :mrgreen:
Zrobił się dzisiaj szalony, ale to pewnie dlatego, że wie o jutrzejszym spotkaniu z nowym lokatorem :roll: :serducho:

emileczka - Wto Sie 03, 2010 15:37

Elipsa - wariat i słodziak, szaleje i nie potrafi usiedzieć 2 sekund w miejscu - 'baw się, baw się ze mną'

Jak reszta rodzeństwa?

Sysa - Wto Sie 03, 2010 16:15

Essie to mała lizawka :) Nasz najbardziej proludzki szczur. Dziewczyna z charakterem. Skumplowała się z Bąblem i nie daje się starszakom. Jest kolejna opiekunka nowych szczurów w naszym stadku :mrgreen: :serducho:
PATY$$ka - Wto Sie 03, 2010 16:19

Emro...to szalony chłopak :roll: Przytula się, ucieka przed ręką, a potem wraca, podgryza i potem znowu ucieka :roll:
Ciągle iska Verina...ale nigdy nie zauważyłam, by Verin iskał jego :shock: :P
Jest super!!! :serducho:
Niestety dodam zdjęcia dopiero po wystawie szczurów w Olsztynie(21-22.08), ponieważ teraz jestem w Ostrowcu i nie mam dostępu do swojego komputera... :roll:

Pozdrowienia od EMRA dla braciszków i siostrzyczek :mrgreen:

susurrement - Wto Sie 03, 2010 19:10

Elodie to wredna sucz, że się tak nieładnie wyrażę. tłucze wszystko co się rusza. ale jest przepiękna, więc można jej wybaczyć. obecna waga 240 g. :serducho:
wuwuna - Wto Sie 03, 2010 19:16

to tłuczenie innych szczurów mi się nie podoba. To conajmniej jak u G AR... :?
susurrement - Wto Sie 03, 2010 19:18

hmm.. nie sądzę, aby to było na jakimś agresywnym podłożu. nie potrafię Ci tego teraz konkretnie wyjaśnić, muszę jej się przyjrzeć w trakcie. ale z drugiej strony to jeszcze dziecko, one wszystkie w moim dziecięcym stadzie się tłuką.
wuwuna - Wto Sie 03, 2010 19:45

susurrement napisał/a:
mm.. nie sądzę, aby to było na jakimś agresywnym podłożu.
tego nie powiedziałam. W dodatku to panienka. Ale ich mama też jak Emilia napisała, jest złośnicą.

Góró też się tak zachowywał i ja to odbierałam jako zabawę. :wink:

Bel - Wto Sie 03, 2010 19:52

A E.T. jest najspokojniejszym szczurem z całych moich dwóch stad :D wiecznie rozdający na chama buziaki każdemu łącznie z osobami,które pierwszy raz widzi na oczy(np.pani aptekarka,pani weterynarz)waży już 313( a przynajmniej ważył tydzień temu)
No ale ma jedną wadę.. na boczku.. wyrósł mu 3-4 cm kręcony blond włos ;( wygląda komicznie...

wuwuna - Wto Sie 03, 2010 20:02

believe_86, pęsętę masz? :twisted:
Bel - Wto Sie 03, 2010 20:04

wuwuna, ty brutalu ;( mam :twisted:
wuwuna - Wto Sie 03, 2010 21:54

believe_86 napisał/a:
wuwuna, ty brutalu ;( mam :twisted:
ja ci pomogę, będziemy ciągnąć we dwie, jak w tej bajce kalarepę. :mrgreen:
emileczka - Śro Sie 04, 2010 12:28

susurrement, a może to jest zabawa, a nie tłuczenie, bo Elipsa uwielbia się bawić i zaczepiać co nie zawsze się podoba innym szczurom - szczególnie starszakom :wink:
babyduck - Śro Sie 04, 2010 12:40

Ex lubi zaczepki, często wpada "na trzeciego", ale nigdy nikomu nie zrobił krzywdy. Zakładam więc, że to jeszcze dziecięca głupawka.
PATY$$ka - Wto Wrz 14, 2010 06:56

Jak tam u E-braci i sióstr? :mrgreen: