Wystawy szczurów rodowodowych - VIII Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych w OLSZTYNIE
cytryn007 - Nie Sty 17, 2010 22:55
lol, spodziewałam się czegoś bardziej skomplikowanego, no ale dziekuje.
aaa a co do wyglądu to się wpasuje, ostatnio pani na stacji zapytałą się mnie o dowód! (w tym roku kończę 24...)
Anonymous - Nie Sty 17, 2010 23:14
Niedobre Wy, ja dopiero żem do domu wlozła, a Wy mnie o to ono posądzacie
Było po prostu zajebiście
Dziękuję M&M za wszystko, zwłaszcza za magię . Wszyscy jesteście super, kocham Was normalnie
pixel - Nie Sty 17, 2010 23:16
Wonaczyłaś się do domu
Mao - Nie Sty 17, 2010 23:19
Wrzucę trochę swoich zdjęć:
Wiem, że nie są jakieś super, ale coś tam i tak widać
Mała Mi - Nie Sty 17, 2010 23:23
sachma napisał/a: | na focie zbiorowej zabrakło pixela bo się za szybko do domu zawinął... ale mamy dużo zdjęć pixela więc można w photoshopie wstawić jak będzie bardzo chciał |
pixel napisał/a: | Ja właśnie wszedłem do domu, chciałbym również gorąco podziękować Małej Mi za to, że jest. Nie wiem czy jestem w posiadaniu słów które były by potrzebne do opisania, dlatego zrobię tak samo jak inni ludzie gdy spotykają się pierwszy raz z zadziwiającymi zjawiskami magia |
sachma napisał/a: | a co do Mi, to z Maćkiem stworzyli tak rodzinną atmosferę, że ja, dzika nielubiąca zwalać się komuś na głowę osoba, czułam się u nich jak w domu i chętnie bym do środy została
no i tak dobrych placków ziemniaczanych nawet moja babcia nie robi!
a kanapeczki PYYYYCCCHHHHAAA!
Drań kot świetny i zaczepny, zmienia moje zdanie o kotach |
Ren napisał/a: | Dziękuję M&M za wszystko, zwłaszcza za magię . Wszyscy jesteście super, kocham Was normalnie |
OMG, zarumienilim się na maxa wszystko robiliśmy z głębi serca, chcieliśmy abyście czuli się jak najlepiej - sprawiło nam to naprawdę ogromną radość - tacy jesteśmy
pixel napisał/a: | Sachmy nie słuchajcie, bo ona miała jakieś dziwne sny o poduszkach, do tego posiada dar przekonywania innych do zdarzeń niezgodnych z ogólnie przyjętym wizerunkiem świata Pozatym jest kul
Reniowe to w ogóle jest paskuda i chyba nie mam czasu, żeby się tutaj dobrze rozpisać
Wunia lubi lodówkę, lubi na górze i ścięła włosy. A i jest młoda ...
Heniok lubi wódkę
A L. to ja się nawet śnię po nocach | PIXUŚ , jesteś boski! opisy rozwaliły nas totalnie! nic dodać, nic ująć
pixel napisał/a: | PS. A bym zapomniał, pozdrawiam Drania. | Drań dziękuje! i również pozdrawia Wszystkich - jak wyszliście stał przy drzwiach, a potem chodził po chałupie i patrzył gdzieście się pochowali
sachma napisał/a: | Oby w sierpniu spotkała się ta sama ekipa tylko tym razem ja nie śpię obok Gratis bo ona mnie tak kocha że swą miłością przygniata | hehe, nie da się Ciebie nie kochać, więc się nie dziwimy Gratis
dodam jeszcze, że rano eLka narzekała, że spała na wentylu od materaca i ją strasznie uwierał. Do końca jej nie rozumieliśmy, bo wentyl średnica 2,5 cm, gumowy nad głową, a ją w nogi uwierało... Rano okazało się, że pod materacem leżała sporawa plastikowa pompka od materaca, ale eLce sie nie chciało jej wyciągnąć Stwierdziła, że potem ułożyła sie tak, że pompka znalazła się w zgięciu nóg i było już dobrze Nasz Matołek
Ściskamy Was mocno i jeszcze raz dziękujemy za przyjazd i atmosferę!!! Pusto tu bez Was.. / Mama, Tata, Ciury i Drań
Anonymous - Nie Sty 17, 2010 23:27
no ja się chyba zaraz zapłaczę ! Nawet nie wiecie jak ja żałuję że mnie nie było
L. - Nie Sty 17, 2010 23:30
Mi, życie, no życie
pixel napisał/a: | Wonaczyłaś się do domu |
chyba wYonaczyłaś się albo zonaczyłaś się xDDD
a, tak w ogóle, to jak Was czytam to się sama twarz śmieje
banan od ucha do ucha
Off-Topic: | Viss, Cukinia jest HF ;d a i przy Othello zgubiłam literkę w point ; ) |
Anonymous - Nie Sty 17, 2010 23:33
Ja chcę jeszcze raz, najlepiej w przyszły weekend
gratis - Nie Sty 17, 2010 23:37
sachma, niee!
ja chcę przy Tobie spaaac!
ale następnym razem mogę spac przy drukarce, najwyżej będę się ewentualnie w Ciebie wtulac
MIIIII!!
Mamo! Ja wiedziałam, że ona jest cudna, ale nie wiedziałam, że aż tak. Samo patrzenie na Milenkę sprawiało, że człowieczkowi robi się tak cieplutko i w ogóle. Dziękiujędziękujędziękuję! I ja chcem do Was w sierpniu
Dzięki również Madzialkowi, Heniokom, Wu, którzy się ze mną użerali w taki czy inny sposób.
A no i jedno jest pewne. Do Olsztyna już w życiu nie przyjadę z większą ilością szczurów jak 2. Dla mnie to jedna z najbardziej pechowych wystaw. Na jednej ominęła mnie impreza podczas której Wu i Vedzionowy ze mną jeździli po szpitalach. Teraz po wetach. Koszmar.
Mała Mi - Nie Sty 17, 2010 23:38
Ren napisał/a: | Ja chcę jeszcze raz, najlepiej w przyszły weekend |
do Olsztyna tylko 4h ciapągiem
gratis napisał/a: | MIIIII!!
Mamo! Ja wiedziałam, że ona jest cudna, ale nie wiedziałam, że aż tak. Samo patrzenie na Milenkę sprawiało, że człowieczkowi robi się tak cieplutko i w ogóle. Dziękiujędziękujędziękuję! I ja chcem do Was w sierpniu | aż zatkało mnię i będziesz u nas w sierpniu!
gratis - Nie Sty 17, 2010 23:48
ale wiecie czego żałuję, że nie ma na zdjęciach Milenki, Macka i Pixusia
no i tak, ja chcę do Was, do Mi!
iiii... coś miałam pisac, ale zapomniałam
Oli - Nie Sty 17, 2010 23:50
gratis napisał/a: | Pixusia | bosze jak to brzmi... to już lepiej by było Łukaszka
noooooo dajcie te imprezoweeeee foty!
pixel - Nie Sty 17, 2010 23:51
Powinna być jeszcze grupowa seria zdjęć na kanapie
sachma - Nie Sty 17, 2010 23:53
nooo dobra, to obrabiam Pixel a mogę dać też twoją solówkę? majtki możemy sobie darować, ale resztę? aaaaaaaaaaaa ja przecie filmik na kom nagrywałam w kuchni!! to ten.. szukam już kabela
Oli - Nie Sty 17, 2010 23:54
sachma napisał/a: | majtki możemy sobie darować | oj widać działo się, działo
|
|
|