Mioty urodzone - rok 2008 - Miot Baśniowy Happy Feet - UWAGA str.24
gratis - Wto Wrz 08, 2009 16:49
dlaczego wszystko się sypie... ?
za wyniki histopatologii...
Azi - Sob Wrz 12, 2009 14:27
Z dniem 12.09.2009 przestała istnieć współwłasność hodowli Happy Feet.
Jedyną właścicielką przydomka staję się w tej chwili ja. I proszę o zmianę opisów hodowli wszędzie, gdzie to się znajduje - na wszystkich stronach, gdzie nie mogę zmienić tego sama.
Umowy miotu Baśniowego były wydawane przeze mnie i tu jest sprawa czyta - to do mnie bezpośrednio proszę kierować wszystkie informacje na temat maluchów, o których powinien wiedzieć hodowca, a także do mnie proszę kierować się z pytaniami. Co do maluchów z miotu D - tu mogę jedynie prosić właścicieli malców, o podobny kontakt ze mną, nie wiem, czy Dorota będzie odpowiadać na Wasze maile tudzież telefony i nie biorę za to odpowiedzialności.
L. - Sob Wrz 12, 2009 14:41
Azi napisał/a: | 12.11.2009 |
ale mamy jeszcze wrzesień
gratis - Sob Wrz 12, 2009 17:00
Azi, czy masz już jakieś informacje o wynikach histo?
Azi - Sob Wrz 12, 2009 17:16
gratis, nie, nie mam, dzwoniłam do pani Danki chyba we wtorek, a wtedy mówiła, że jeszcze jakiś tydzień. Więc poczekam na wiadomość do piątku, a jak nie uzyskam informacji, to zadzwonię
[ Dodano: Pią Mar 19, 2010 16:53 ]
Dostałam informacje, że Mantykora miała wznowę guza, nieoperacyjną. Weterynarz podjął decyzje o jej uśpieniu.
gratis - Wto Kwi 20, 2010 13:19
Baśniaczki dzisiaj kończą 20 miesięcy.
Funiulko już po drugiej stronie, zdecydowanie za wcześnie, wyniki histopatologii i wymazu płynu z płuc podam jak tylko je dostanę.
Gryfutek chory, ale to "tylko" problemy skórnie, także nasze dzisiejsze święto spędzimy w trójkę Figo, Gryf i ja, gdyż chłopcy nie powinni się kontaktowac z resztą stada.
Wiem, że to ni w kij ni w oko, ale 20 miesięcy jest ładne, a ja wracam do cieszenia się w każdego miesiąca powyżej roku, także... wszystkiego najlepszego !
yes - Wto Kwi 20, 2010 13:31
och gratisku! ale to fantastycznie, ze policzyłaś i pamietałaś
mata! ja cię po prostu kocham, dziewczyno! za to że się tak zniecierpliwilaś... bo Niksa to jest dla mnie szczur specjalny! szczur, który wziął mnie za rączkę, wprowadził do shsrp i na allo i który zawsze kumplem... kochanym pierwszy rasowy, ale najwazniejsze, ze więź fantastyczna. nigdy focha powaznego. zawsze moja
Niamey - Wto Kwi 20, 2010 16:30
A jaki dokładnie guz miała Mantykora? Jeśli jest to gdzieś opisane, to mnie przekierujcie
magnes - Wto Kwi 20, 2010 17:32
gratis napisał/a: | a ja wracam do cieszenia się w każdego miesiąca powyżej roku | znam to...
wszystkiego naj dla Baśniaczków
gratisik, wycałuj ode mnie Gryfka
Azi - Wto Kwi 20, 2010 19:15
Niamey, jak pisałam post wyżej - Dostałam informacje, że Mantykora miała wznowę guza, nieoperacyjną. Weterynarz podjął decyzje o jej uśpieniu.
Dodam - nie było sekcji, nie było histopatologii. Guz najprawdopodobniej był złośliwy.
Niamey - Wto Kwi 20, 2010 19:25
Azi napisał/a: | nie było sekcji, nie było histopatologii | szkoda, wiem, że to nie w Twojej gestii, ale mimo wszystko szkoda - wetka mnie pytała jakie dokładnie były guzy w rodzinie Diuny HF i szukałam jakichś informacji.
A poza tym dla wszystkich baśniowych, w końcu to też moja rodzina
Badoha - Śro Kwi 21, 2010 08:12
Baśniaki sa najcudowniejsze pod słońcem ode mnie też dla wszystkich baśniowych
yes - Pią Sie 20, 2010 14:32
wszystkim Basniakom 3 lat, 3 lat albo więcej. w zdrowiu i radościach
asia030984 - Pią Sie 20, 2010 15:33
och żyjcie jak najdłużej
gratis - Pon Lut 07, 2011 17:40
Dzisiaj odszedł Gryf.
Ech, z jednej strony uśmiech. Kupę, kupę czasu ze sobą spędziliśmy. Z drugiej cholerna pustka. Moje pierwsze stado - stado właśnie się skończyło.
Na pożegnania jeszcze przyjdzie czas. Tymczasem jego lampka staje w oknie.
Oczywiście ciałko jest na sekcji. Odbieram je za godzinę. Jeśli dowiem się czegoś niefajnego to oczywiście od razu wszystko opiszemy.
|
|
|