Grupowe zamówienia z e-sklepów - E-sklepy dla zwierząt - co i jak?
alken - Wto Lip 13, 2010 18:55
mogłabys się popytać w animalii, moze by sprowadzili bo mają selectiva dla koszatniczek, szynszyli, chomików, świnek, myszy
http://lewzoo.pl/Selective_Rat_2kg-1777.html znalazłam jeszcze tu ale nie znam tego sklepu
baradwys - Wto Lip 13, 2010 19:58
w kąciku pupila mają na 100%
Anonymous - Śro Lip 14, 2010 06:52
Do mnie dziś zadzwonił kurier, że paczka będzie między 9 a 11. Tylko nie wiem czy jedna czy dwie, bo powinny być dwie . Mam nadzieję, że się ogarną .
Nakota - Śro Lip 14, 2010 08:55
Do mnie zamówienie już dotarło, ale brakuje jednej paczki żarcia
AngelsDream - Śro Lip 14, 2010 11:55
Nakota, u nas ma dziś być kurier w okolicach 14.
GLS twierdzi, że ma dwie paczki, kurier, że jedną... Zobaczymy.
Anonymous - Śro Lip 14, 2010 14:05
Do mnie przyszły koło 11 dwie na szczęście.
AngelsDream - Śro Lip 14, 2010 16:48
U nas tylko jedna paczka, karmy nie ma.
Bel - Pią Lip 16, 2010 12:38
hop
AngelsDream - Pią Lip 16, 2010 12:45
Off-Topic: | believe_86, dzięki. |
Sprawa wygląda mocno tak sobie. Sklep zooplus odpowiada na pytania wymijająco albo w ogóle. W końcu napisali mi, że paczka z dwoma workami karmy będzie w dostawie dzisiaj, ale to zwyczajnie niemożliwe, ponieważ nadal w systemie GLS paczki fizycznie nie ma, a w aż takie opóźnienia nie wierzę. Zadzwoniłam do UOKiK i dowiedziałam się, iż mogę wystosować pismo, również mailem, w którym zawrę termin, do którego chcę otrzymać paczkę, a jeśli to nie nastąpi, odstępuję od umowy na podstawie 141 artykułu Kodeksu Cywilnego.
Zamówiliśmy 15 kg innej karmy (i tak planowaliśmy zmianę) w tele-karmie. Dostawa zaplanowana na poniedziałek, wszystko zaksięgowane od ręki, ponieważ mają opcję m-transfer. Poprosiłam o miarkę, już jest wpisana na listę do wysłania. Tak to powinno działać, a nie: czekaj, młotku, w nieskończoność...
Mam wrażenie, że zooplusowi zaszkodziła popularność, to przecież był kiedyś naprawdę świetny sklep.
babyduck - Pią Lip 16, 2010 14:13
Ja karmę kupuję tylko w tele-karmie. Jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Paczki zawsze są w terminie, a kurier wchodząc z 15 kg workiem na ramieniu pyta, gdzie postawić
LalaAla - Pią Lip 16, 2010 14:26
Mnie nadal konsekwentnie olewają Wyobraźcie sobie, że dostałam maila z GLSu, że moja paczka została zwrócona do Zooplusa bo adres zawierał tylko moje imię i nazwisko i miasto, w którym mieszkam I musiałam znów pisac do Zooplusa, że uprzejmie proszę ich o nadanie paczki na pełen adres
AngelsDream - Pią Lip 16, 2010 14:30
babyduck, cóż, widać i nam to pozostaje.
LalaAla, czyli GLS się z Tobą skontaktował, a sam sklep nie?
LalaAla - Pią Lip 16, 2010 15:47
Sklep łaskawie nadał paczkę po 2 (!!!!!) tygodniach.. To nic, że maila wysłali mi że paczka poszła dwa dni po złożeniu zamówienia A sam Zooplus skontaktował się ze mną dwa dni później po tym jak GLS napisał maila.. To jest skandal, jestem głęboko rozczarowana ich postawą i nic więcej od nich nie zamówię a szkoda bo mają szeroką i ciekawą ofertę.
AngelsDream - Pią Lip 16, 2010 15:52
LalaAla, nie Ty jedna.
Ja napisałam, że czekam na paczkę włącznie do środy, a potem odstępuję od umowy i czekam na zwrot pieniędzy.
LalaAla - Pią Lip 16, 2010 15:55
AngelsDream napisał/a: | Ja napisałam, że czekam na paczkę włącznie do środy, a potem odstępuję od umowy i czekam na zwrot pieniędzy. |
A oni mają na to swoje własne kruczki prawne lub chociaż coś takiego jak postanowienia wewnętrzne firmy i zagrają Ci pewnie na nosie.. Niestety ale każda firma jest przygotowana na takie ewentualności...
|
|
|