Szczury - [SHSRP] Ulotka o szczurach - roznoszenie, deklaracje, spis
Mao - Pon Cze 17, 2013 15:08
Pyl
Nie liczyłam, ile było, a ile jest grunt, żeby czytali, a zwłaszcza w Chironie czasem na wizytę trochę poczekać trzeba
Pyl - Pon Cze 17, 2013 15:17
No dobra, niech będzie, widać w Płocku znają pojęcie "czytelnia"
Kasik - Pon Cze 17, 2013 16:01
A ja spieszę donieść, że z Feniksa zniknęło 21 ulotek
Resztę ulotek obiecuję roznieść jak najszybciej, skończyły mi się zajęcia, więc na pewno jednego dnia się za to zabiorę.
Pyl - Pon Cze 17, 2013 16:28
Kasik napisał/a: | z Feniksa zniknęło 21 ulotek | Dobrze, mam nadzieję, że szczury ich nie zjadły
Kasik napisał/a: | Resztę ulotek obiecuję roznieść jak najszybciej, skończyły mi się zajęcia, więc na pewno jednego dnia się za to zabiorę. | OK, czekamy na wieści jak Ci się uda.
Nikky - Pon Cze 17, 2013 17:37
Melduję, że jutro ulotki będą w Kajmanie, dzięki polskiej szkole i nauce
Starsza Pani - Pon Cze 17, 2013 19:14
Ulotki i plakat są na Gagarina na parterze (na blacie recepcji nie wolno rozkładać, więc wstawione są w stojak jakiejś firmy od psów). Nie wiem, czy jest sens dawać na piętrze, bo tam czynne tylko wtedy jak dr Marciński i dr od kotów przyjmuje. Dziś było zamknięte i brak recepcji.
Na Książecej nie było gdzie zaparkować (pojechałam po 19), więc spróbuję podjechać później.
Pyl - Pią Cze 21, 2013 15:05
Nikky, i jak, dotarły?
Starsza Pani, myślę, że warto. Do Marcińskiego sporo szczurniętych przychodzi, osobiście tam kogoś edukowałam w poczekalni na górze.
limomanka - Pią Cze 21, 2013 20:04
Byliśmy dziś w Silesia-vecie (lecznica gryzoniowa w Bytomiu) na przeglądzie. Jak weszłam to się zdziwiłam, że nie ma ulotek, a Pani doktor poprosiła o drugą porcję - bo pierwsza rozeszła się jak świeże bułeczki I strasznie się cieszy z takich inicjatyw - uznała, że to (i wszelkie działania fundacji zajmujących się małymi zwierzętami) może spowodować, że wreszcie pojawią się na rynku leki typowo gryzoniowe, zamiast niosących różne dziwne skutki uboczne psio-kocio-ludzkich. Plakat wisi dumnie, a druga przewidziana porcja 50 ulotek również rozłożona.
Cegriiz - Sob Cze 22, 2013 00:18
Pyl, potwierdzam, że dr Karolina rozniosła ulotki po Galeriach i lecznicach
Pyl - Wto Cze 25, 2013 16:04
limomanka, miłe wieści Bardzo mnie cieszą pozytywne reakcje i znikające ulotki. Jeśli by się okazało, że kolejna partia zniknie to dawaj znać, warto w takie miejsca dosłać kolejne.
Cegriiz, dzięki za info, już koloruję w pierwszym poście
Pyl - Wto Cze 25, 2013 16:13
Melduję, że dotarł do mnie dodruk plakatów i ulotek
Jutro mam nadzieję zabrać się za pakowanie i wysyłkę.
Proszę o brakujące dane do wysyłki:
jancia - ocenę wielkości lecznic i adres do wysyłki (na PW)
tatankayotanka4 - adres do wysyłki (na PW)
olus_165 - adres do wysyłki (na PW)
jakasiek - kiedy będziesz w PV?
Akiś - jak Ci przekazać? Bywasz w Warszawie czy mam wysłać?
nimka - kiedy będziesz w PV?
Zizollo - Wto Cze 25, 2013 18:46
vetimus przyjął ulotki i plakat z otwartymi rękoma
w wolnym czasie pójdę skontrolować co słychać w lecznicach i cy ulotka ma wzięcie
Pyl - Wto Cze 25, 2013 21:24
Zizollo,
Jakby brakowało to już mamy dodruk i mogę dosyłać (choć lepiej w większych paczkach, ze względu na koszty).
A Polvet też już załatwiony? Bo u mnie jeszcze "czarny".
Zizollo - Śro Cze 26, 2013 07:47
Pyl, oki jak będę potrzebować to dam znać ale najpierw muszę skontrolować czy w ogóle jest nimi zainteresowanie.
Polvet jeszcze nie
Pyl - Śro Cze 26, 2013 11:06
Zizollo, jasne
|
|
|