To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty adoptowane - [Miot] Gluty - w nowych domkach. O maluchach słów kilka :)

valhalla - Sob Paź 08, 2011 21:40

Trzymam kciuki dalej w takim razie. Mam nadzieję, że Bubelkowi to przejdzie :)
Kasia_89 - Sob Paź 08, 2011 21:42

Przejdzie, podobno pomaga siedzenie w ciepełku ^^
Pyl - Sob Paź 08, 2011 21:43

Martwica może być takim zgrubieniem skóry zanim się zrobi strupek. Ale gulki nie widziałam, chyba, że tak jak pisze Kasia_89 nie wchłonął się zastrzyk - ale wtedy to raczej jest od samego początku po zastrzyku i nie rośnie. Jeśli rośnie to zastanawiała bym się nad jakąś miejscowa reakcja alergiczną - co to za antybiotyk? Jeśli to coś rośnie to bym szukała pomocy weta, choćby telefonicznie informacji co można zrobić.
miss kludiik - Sob Paź 08, 2011 21:50

Tzn czy rośnie to nie wiem... bo chyba już powoli świruje.. poczekam troszkę i przyjrzę się czy się to powiększyło.. Dostał zastrzyk Baytril-u, i jak wrócił do domku to położył się w hamaczku i spokojnie sobie leżał.. a jak wpuściłam Gutka na trochę i sobie pobiegali to właśnie ta gulka mu wylazła :(
I dziękujemy za kciuki :) na pewno się przydadzą :D

Pyl - Nie Paź 09, 2011 10:22

No i jak?
miss kludiik - Nie Paź 09, 2011 10:26

Pyl, gulka nie rośnie, jest cały czas taka sama - więc o tyle dobrze.
Poza tym Bubelek jest radosny, biega po klatce i nie wygląda jakby go to bolało.. :)
Jak narazie Wet nie odbiera (w końcu niedziela jest), więc zobaczymy czy jeszcze dzisiaj nam się uda czy dopiero jutro rano..

Onia - Nie Paź 09, 2011 10:52

Będzie dobrze, kciuki są nadal :kciuki:
Pyl - Nie Paź 09, 2011 10:54

No to spoko :)
wushu - Pon Paź 10, 2011 16:05

http://www.youtube.com/watch?v=2THHEamouQ0 Pozdro :P
Onia - Pon Paź 10, 2011 17:38

wushu napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=2THHEamouQ0 Pozdro :P

Widze , że wszystkie rosną jak na drożdżach :mrgreen:

wushu - Pon Paź 10, 2011 17:59

Tak, Chmurka to zdecydowanie drożdż! I w dodatku wredny, rzuca się na starsze koleżanki, wpycha się przed nie, a potem jak już przegnie wszelkie możliwe granice i dostanie po uszach, to piszczy i ucieka do pańci na ręce. Oto co Sysa wychowała na własnym łonie :lol:
valhalla - Pon Paź 10, 2011 18:01

wushu napisał/a:
Oto co Sysa wychowała na własnym łonie :lol:

:shock: :lol:

Chmurka jest cudna :)

Sysa - Pon Paź 10, 2011 22:00

wushu napisał/a:
Tak, Chmurka to zdecydowanie drożdż! I w dodatku wredny, rzuca się na starsze koleżanki, wpycha się przed nie, a potem jak już przegnie wszelkie możliwe granice i dostanie po uszach, to piszczy i ucieka do pańci na ręce. Oto co Sysa wychowała na własnym łonie :lol:

:lol:
No nieeee, ja jej tego na pewno nie uczyłam, gdzie ona to podpatrzeć mogła, nie wiem! :P

Oli - Pon Paź 10, 2011 23:11

mnie rozwaliła Zuri jak jej chciałam dać chociaż jednego kolegę do towarzystwa - na neutralu powąchała, odsunęła się z obrzydzeniem i miną "a weź to, co żeś mi tu za paskudztwo dała?!" i polazła w sobie znanym kierunku :roll: więc musi poczekać na kolegów i mam nadzieję, że tak nosem kręcić nie będzie...
Ogoniasta - Pią Paź 21, 2011 00:56

Moja śliczna i kochaniutka Izzie :serducho: