To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2011 - Miot kontrolny L Happy Feet - malce w nowych domach

anaa - Nie Maj 12, 2013 05:01

odeszła Lili..
wieczorem jeszcze biegała, a teraz to horror, stan się tak pogorszył, wyginało ją na lewo i prawo i odeszła, tak szybciutko...Lili tak jak Loa cierpiała na nowotwór przysadki.

Lilcia do dziś jeszcze elegancko reagowała na leczenie, była najpiękniejszym łysolcowym motylkiem jakiego widziały moje oczy :serducho:
Moje nieszczęście jest spotęgowane, wczoraj musieliśmy poddać eutanazji Kayomi,a dziś Lili odeszła...dwa dni temu były cztery teraz są dwie...nie mam ochoty myśleć o niczym jak o nich,a co dopiero normalnie żyć...

Dziękuję za dziewczynki Lili i Loę, dwie fuzowe siostry, które tak bardzo pokochaliśmy :serducho: mojej przygody z eleczkami niestety koniec, pozostają wspomnienia, piękne wspomnienia, a reszcie życzę dużo zdrówka :kciuki:

AngelsDream - Pią Maj 17, 2013 16:29

anaa, bardzo mi przykro, że w krótkim czasie tyle przykrości... :(

Jednocześnie zwracam się do L-domków:

Cytat:
Liczi, Luxus, Leto Atryda, Lee-Chi, Leon, Lukier, Lucky, Lovin`You

Czy coś wiadomo o tych szczurkach?

Vaco - Pią Maj 17, 2013 17:20

Lucky w miarę ustabilizował się z charakterem, kłopotów zdrowotnych brak, a jutro urodziny :twisted:
Pacyfka - Pią Maj 17, 2013 21:38

Lukierek jest w nowym, wspaniałym domku. Charakterek nadal ma cudowny, zdrówko też dopisuje. Jego nowy domek jest totalnie w nim zakochany z wzajemnością :) Z nowymi kolegami dogaduje się średnio, ale ma stałe towarzystwo swojego człowieka :) no i w łączeniu nadal się nie poddają.
AngelsDream - Pią Maj 17, 2013 21:39

Vaco, Pacyfka, dzięki za odzew. :)
Mucha321 - Pią Maj 17, 2013 23:46

100 LAT 100 LAT !!! NIECH IM GWIAZDKA POMYŚLNOŚCI !!!

Lovin' ma się wyśmienicie :) Zdjęcia na stronie wstecz, ale nikt nie zauważył. :|

Pozdrawiamy :)

Vaco - Sob Lip 06, 2013 12:41

Od 4 lipca nastąpiło gwałtowne pogorszenie się stanu zdrowia Lucky'ego. Mimo podania antybiotyku i płynów wzmacniających nastąpił straszny katabolizm organizmu :( Dziś została podjęta decyzja o skróceniu jego cierpień, sekcja wykazała zmiany ropne w obrębie płuc i wątroby :( Jako że linia z tego co wiem nie będzie kontynuowana, jego choroba nie ma podłoża genetycznego, a i sam chłopaczek od dawna nie miał styczności z resztą stada (ze względu na problemy psychiczne mimo kastracji), nie podjęliśmy się dodatkowych badań.
Leć diabełku...Podobno niegrzeczni chłopcy nie idą do nieba, tylko tam gdzie chcą... [*]

AngelsDream - Sob Lip 06, 2013 15:48

Vaco, tulę. :glaszcze:
Mucha321 - Czw Paź 24, 2013 12:29

Dziś w nocy odszedł Lovin' You. Ostatnio źle się czuł. Dostawał antybiotyki i na początku wydawało się, że jest ok, ale z czasem przestał na nie reagować. Chciałam dziś skrócić mu cierpienia, ale postanowił odejść sam..

żył 2 L. i 5 mies. z haczykiem.

Żegnaj.. Łysku z pokładu Muchy.

quagmire - Czw Paź 24, 2013 12:36

Mucha321, przykro, przykro :glaszcze: