Mioty urodzone - rok 2008 - "El" Emerald Moon - 3 urodziny :)
vedzion - Pią Sie 29, 2008 14:50
Ja już nie mogę się doczekać, aż pojadę po Elmo , Elfisia i Elsika . Już tu fioła dostaję, a jeszcze tydzień...
Chętnie zobaczyłabym jakieś nowe fotki... Tu, uśmiech do L., żeby się ulitowała i chociaż jakieś grupowe pstryknęła...
Wszystkie maleństwa są urocze, jak zobaczyłam je na żywo, to już kompletnie oszalałam.
ntliee - Sob Sie 30, 2008 10:36
a co tutaj taka cisza?
wszędzie nowe foty a tutaj ani jednej, najmniejszej
vedzion - Sob Sie 30, 2008 10:42
No właśnie, wszyscy czekają, a tu ciiiiiszaaaa...
L. - Sob Sie 30, 2008 10:51
nie mam czasu
postaram sie chociaz grupową, ale nie obiecuje.
vedzion - Sob Sie 30, 2008 11:18
L., to może chociaż napisz, co u maluszków i Holy...
L. - Sob Sie 30, 2008 11:34
Maluchy mają się bardzo dobrze.
Broją, psocą. Są nieustraszone.
Wystarczy, że podejdę do klatki to się rzuca na mnie russian blutowo-siamkowa zgraja.
Chłopcom już ładnie schodzą jajeczka. W poniedziałek bede musiała ich już oddzielić od mamy i sióstr.
Wielorybiątka są w ogóle strasznie rozlatane, wszędzie ich pełno. A w nocy nie moge spać, bo urządzają sobie igrce i jest łomot w klatce.
A z wieści znaczeniowych to Diabełek i Dorado mają pojedyncze kropki na brzuszku i jajeczkach
Holy ma maluchów już serdecznie dosyć, ale co najlepsze nadal je karmi.
Więc w przerwach między jedzeniem suchego i zabawą wampirzątka rzucają się jej na cyce. Echh... od poniedziałku już sobie trochę odpocznie
vedzion - Sob Sie 30, 2008 12:47
Dzięki za wieści z placu boju.
Wspaniale coś wiedzieć, choć myślę, że i tak wszyscy już się nie mogą doczekać fotek i... odbioru maluchów.
Mam nadzieję, że Holy niebawem odpocznie od wampirzątek, choć pewnie jak maluchy trafia do nowych domków, będzie za nimi tęsknić.
lauril - Nie Sie 31, 2008 16:33
Chociażby po jednej jedynej malutkiej fotce każdego malucha?
Prosiiimyyyy
Mona - Nie Sie 31, 2008 22:01
Tak bardzo, bardzo ładnie prosiiiiiiimy
L. - Pon Wrz 01, 2008 09:58
Po pierwsze niestety El Diablo jest wolny myaku musiała zrezygnować z niezależnych od niej powodów.
Po drugie wszystkie inne domki proszę do czwartku o uregulowanie reszty kwoty za malce. (od niektórych nie dostałam nawet zaliczki!)
Do piątku chciałabym wiedzieć jak z odbiorem. Tzn. kto odwiedzi mnie osobiście a które maluchy mam wysłać konduktorką.
Maluchy na ntliee, lauril i Matrix prawdopodobnie przywiozę osobiście
Do tych osób od których mam zaliczki dzisiaj wysłałam umowy.
Proszę nie zapomnieć o kserokopiach dowodu.
(z vedzion już podpisane także sie martwić o to nie musi)
Chciałabym również wysłać umowy do reszty, bo bez podpisanego papierka malca nie wyślę.
Tałatajstwo rośnie z dnia na dzień.
Nie wiem czy o tym pisałam, ale dwa dni temu miałam niezłą eskapadę po pokoju ;d wyłamały mi się z jednej strony w ich klatce dwa pręty XD" i o tym zapomniałam.
Wchodze do pokoju a na podłodze śmiga Elf i jeden z braci-prawie bliźniaków.
Elize i jeszcze jeden malec wycieczkują po łóżku
A El Diablo urządza sobie wspinaczki po zewnętrznej stronie klatki
..myślałam, że dostane zawału dobrze, że ostatnio klatke dużych bab postawiłam wyżej, bo by pierdółki dostały niezły łomot
vedzion - Pon Wrz 01, 2008 10:41
Ja bym chyba dostała zawału na Twoim miejscu. Na własne oczy widziałam liczenie rozłażących się na wszystkie strony maluchów i wyobrażam sobie, co musiałaś przeżyć, widząc takie wycieczki.
Poza tym ostateczne odliczanie już się rozpoczęło... Już coraz mniej dni zostało do odbioru maluchów, a ja coraz bardziej nie mogę się doczekać.
Ninek - Pon Wrz 01, 2008 11:57
Przepraszam za zwłoke z przelaniem kasy, ale kompletnie nie miałam czasu, żeby skoczyć do banku. Dzisiaj przeleje, tylko jeszcze nie wiem czy całość od razu.
Ile doliczyć za konduktorke?
Myślałam, że może zrobie sobie wycieczke do Olsztyna, ale niestety mi sie nie uda. Będe miała niezłego stresa jak malutka będzie jechać
Też zaliczyłam jedną ucieczke maluchów Myślałam, że dostane zawału jak zobaczyłam je obok towera (dobrze, że moje stado przesiaduje na górze, nawet ich nie zauważyły)
L. - Pon Wrz 01, 2008 12:03
Ninek, spoko
Za konduktorke 25 zł.
masz PW
ntliee - Pon Wrz 01, 2008 12:08
L., Super że akurat będziesz jechać do trójmiasta
tylko dlaczego nie możemy doczekać się ostatnich fotek? co by nam trochę osłodziło to, że nie możemy się doczekać na swoje malce
vedzion - Pon Wrz 01, 2008 12:10
Ja jadę w sobotę lub niedzielę po maluszki. Jadę z Warszawy, więc jeśli ktoś potrzebuje, aby pomóc w przetransportowaniu maluchów do Warszawy lub okolic to chętnie pomogę.
|
|
|