Mioty urodzone - rok 2008 - O-pisklaki - 30 miesięcy!
Anonymous - Czw Sty 24, 2008 13:44
nezu napisał/a: | Ori bardzo przypomina mi w charakterze mamusię, takie samo ADHD połączone z niezwykłą proludzkością i nieustraszonością, wszystko ją interesuje i niczego się nie boi, mam wrażenie, że gdyby kot zaczął wąchać klatkę, skończył by z jej ząbkami w nosie... . Apetyt ma złoty i rozwija się bardzo szybko. |
pięknie mam nadziejkę, że się dogada z Zuliną i Nan razem będą mogły psicę ganiać
a że proludzkość, nez, to mnie wcale nie dziwi, wszak ja znam Ciri
cieszę się strasznie z tej małej...
Matrix - Czw Sty 24, 2008 15:01
Świetne są A czemu takie śliczne? No bo tatusiem jest Imre,ojciec mojej Nejki Miziaki dla maluchów.
satis_verobrum - Czw Sty 24, 2008 18:49
nezu: ciekawe co będzie jeśli dziś znów będziesz miała bezsenną noc...
filmik...
nezu - Pią Sty 25, 2008 05:38
To na smaka, a reszta pewnie po weekendzie
Justka1 - Pią Sty 25, 2008 12:31
Uwielbiam takie foty
persefona4 - Pią Sty 25, 2008 13:12
http://www.fotosik.pl/sho...7e8957888bc614a cudeńka! ja bym tych śliczności nikomu nie oddała
i zgadzam się, że Omar i Opal najpiękniejsi też kocham czarne a jak jeszcze dumbo
samar - Pią Sty 25, 2008 17:21
jejkuuu...myslalam ze dostane fiola! wiedzialam ze maja byc zdjecia a nagle zostalam odlaczona od sieci z powodu remontu u mnie w domu... i nie wiem kiedy znow bedzie net (teraz jestem u kolegi) a Oddisiem moim biednym kochanym to nikt sie w zastepstwie nie zachwycil nawet.. ale to nic, jestem juz, chociaz chwilowo i chcialam powiedziec ze to najsmakOwsze dziecie pod sloncem i ze go kocham i ze jest piekny i ze ma piekne ogromne uszka..i sliczne rodzenstwo
a to:
nezu napisał/a: | Oddi tak poza tym lubi ludzkie ramię i wszelkiego rodzaju kieszenie |
to tylko potwierdzenie ze to ideal idealow jak dla mnie, bo taki mial byc, hy hy..i wiem ze nezu go dla mnie specjalnie spreparowala i zmodyfikowala genetycznie by byl takim idealem ..tak tak Oddiś, przygotowuj sie na roznorakie spacerki, trzeba bedzie wiedziec wtedy gdzie zajac miejscowe zeby bylo najwygodniej
Matrix - Pią Sty 25, 2008 23:03
Byłam dziś u Nezu i powiem że maluchy są wspaniałe i słodkie Duże już z nich szkraby Kochane,zsocjalizowane i wchodziły na mnie cała gromada
Poza tym widziałam tez kilka dorosłych i wszystkie cudowne Lord jest wielki Najbardziej to mnie w sobie rozkochał pan Puzzelek Ale będziesz miała fajnego dzieciaczka Layla Oak to grubasek śliczny
Layla - Sob Sty 26, 2008 11:11
Matrix napisał/a: | Najbardziej to mnie w sobie rozkochał pan Puzzelek Ale będziesz miała fajnego dzieciaczka Layla |
Aaaaaajjjj Już nie możemy się doczekać, nawet Ludwik jak na zawołanie kończy okres dojrzewania i jest grzeczniutki. Nezuś, a jak tam jajeczka mojego uszatka? Schodzą już ?
zasadzkas - Sob Sty 26, 2008 12:34
Przepraszam, bo nie orientuję się, choć czytam regularnie: czyja księżniczka Oliwka?
Cudnie rosną, łebki jeszcze jak tułowik, pokraki małe
Layla - Sob Sty 26, 2008 12:36
zasadzkas napisał/a: | czyja księżniczka Oliwka? |
Nezowa
zasadzkas - Sob Sty 26, 2008 12:40
no, cóż
Matrix - Sob Sty 26, 2008 13:49
Layla, pewnie, już widać że to mali mężczyźni i przystojniacy
Dory - Sob Sty 26, 2008 14:13
Nezu wczoraj miała gorączkę, więc pewnie zdjęcia i relacje będą dopiero za jakiś czas.
Anonymous - Pon Sty 28, 2008 22:25
halo halo, nezz, jak się czujesz? nie żebym popędzała czy coś, ale mam nadzieję, że dzieciaki zdrowo rosną...
|
|
|