Szczury - [SHSRP] Ulotka o szczurach - roznoszenie, deklaracje, spis
Selldine - Sob Cze 08, 2013 12:50
A dziękuję, dziękuję
katkanna - Sob Cze 08, 2013 19:39
Ulotki zaniesione do Sfory w Łodzi. Pani doktor powiesiła plakacik na honorowym miejscu na tablicy w poczekalni, a ulotki wzięła do gabinetu i powiedziała, że będzie je rozdawać osobom, bo w poczekalni zaraz znikną.
Muszę jeszcze podskoczyć na Łagiewnicką, ale to w jakiś luźniejszy dzień. Na razie codziennie po pracy mam coś na głowie i po prostu nie zdążam do lecznicy zanim ją zamkną. Dlatego tyle to trwa.
Pyl - Sob Cze 08, 2013 21:03
katkanna, dzięki, pokolorowałam w 1. poście
hekatomba - Pon Cze 10, 2013 16:50
Nie wiem, czy to właściwy wątek (jakby co, proszę mnie przenieść ), ale śpieszę poinformować, że ulotki, które miały trafić do lecznicy "Na Polance" w Poznaniu, są tam i mają się dobrze. Plakat również
Vaco - Pon Cze 10, 2013 18:32
W Świnoujściu już wszystko poroznoszone, ale zdjęć póki co nie mam kiedy zrobić
Postaram się jak najszybciej Maćka wyciągnąć na moment. Jak chcecie to można wrzucić póki co te z telefonu
Pyl - Śro Cze 12, 2013 13:30
hekatomba, dzięki za info. Wątek odpowiedni
Vaco, dzięki, zaktualizowałam w 1. poście
hekatomba - Czw Cze 13, 2013 16:23
W związku z tym, że w ostatnich dniach zaliczamy maraton po poznańskich lecznicach, kontrolujemy przy okazji stan ulotek i plakatów Dziś odwiedziliśmy Centrum Zdrowia Małych Zwierząt. Nawet udało mi się cyknąć fotkę
limomanka - Czw Cze 13, 2013 18:04
Mamy załatwione pozostałe moje lecznice - Gliwice, Daszyńskiego i Tarnowskie Góry - Teofila Królika. Ulotki i plakat przyjęte miło i z zainteresowaniem.
Właśnie się zorientowałam, że nie napisałam, że w gliwickiej lecznicy na Toszeckiej nie oddano mi plakatu (który nie przeszedł weryfikacji władz lecznicy, a podejrzewam, że nawet tej weryfikacji nie został poddany), bo nie wiedzą co się z nim stało... Naprawdę nie ma sensu dokładać tam ulotek - sporo jeszcze leży.
Pyl - Pią Cze 14, 2013 14:57
hekatomba,
limomanka, już aktualizuję 1. post
Szkoda plakatu, ale czasem tak się zdarza. A skoro ulotki nie schodzą to nie dokładaj. Coś Ci jeszcze zostało? To może zobacz czy masz jeszcze gdzie je zostawić.
A czy whitelemurro odebrała od Ciebie ulotki? Nie wiesz co u niej z roznoszeniem? Dawno jej na forum nie było.
Szczurówka - Pią Cze 14, 2013 17:30
Kiedy mogę się spodziewać plakatów?
hekatomba - Pią Cze 14, 2013 18:01
Szczurówka, Pyl zapowiadała dodruk, który wg informacji sprzed dwóch dni właśnie trwa
limomanka - Pią Cze 14, 2013 18:21
Pyl, whitelemurro była za granicą, ale odbierze i rozniesie ulotki jak tylko się pojawi. Myślę, że da radę do końca czerwca.
Moje ulotki i plakaty zeszły wszystkie - wykorzystałam nadwyżki w dwóch mniejszych lecznicach, ale wszystko w pierwszym poście się zgadza
Pyl - Pią Cze 14, 2013 21:38
Szczurówka, jest dokładnie tak jak pisze hekatomba. Plakaty już są wydrukowane i czekają na odbiór. Ulotki będą się drukować albo w poniedziałek albo we wtorek, w zależności od tego jak się drukarnia obrobi z bieżącą robotą. Planuję, że pod koniec tygodnia wszystko będę rozsyłać.
limomanka, dzięki za info.
Mao - Pon Cze 17, 2013 14:47
Spieszę donieść, że plakat w Primavecie grzecznie sobie wisi niemal w centralnym punkcie ichniejszej tablicy, ulotki grzecznie leżą i w Primavecie, i Chironie - to Płock
Pyl - Pon Cze 17, 2013 15:06
Mao napisał/a: | ulotki grzecznie leżą i w Primavecie, i Chironie | Buuu... nikt ich nie chce?!?
|
|
|