O szczurach ogólnie - KnAS, czyli Klub (nie)Anonimowych Szczuroholików
limomanka - Sob Gru 21, 2013 18:36
Pyl, mnie można usunąć z pierwszego posta. Stado na pewno wygaszam, a do szczurów będę wracać za dłuższy czas dopiero. Potrzebuję przerwy - jestem tego pewna.
Nikky - Nie Gru 22, 2013 20:06
Ja sobie założyłam "kaganiec" dopóki będą inne zwierzęta, maksymalnie 5 szczurów
svietlana - Nie Gru 22, 2013 23:45
To jest jakaś klątwa
Chociaż Amelke i Une przywiozłam do domu dopiero w Piątek...cichcem już dopytywałam sie o waciki..moze na nowy rok??? Mam wrażenie, ze moje GMR zaraz zapuka i przywita się ze mną przez próg jak jakiś stary przyjaciel, a plułam sobie w twarz, ze "więcej do tego nie dopuszcze"
Pyl - Pon Gru 23, 2013 01:32
Nikky, dopisać Ci w 1. poście?
svietlana, chcesz wstąpić do klubu czy znaleźć usprawiedliwienie? Mimo dość żartobliwego charakteru tego wątku jest on całkowicie poważny i staramy się sobie wzajemnie pomagać nie podsycając wzajemnie GMR.
Szczurówka - Pon Gru 23, 2013 08:48
A ja nie wiem czy zakładać sobię kaganiec mam na razie dwa szczury
Nikky - Pon Gru 23, 2013 09:22
Pyl, tak, tak, przyspieszone noworoczne postanowienie
Cegriiz - Pon Gru 23, 2013 09:56
svietlana, pamiętaj również aby stado było rozróżnione wiekowo, jeśli będzie duże. Pięć szczurów, które są w tym samym wieku i chorują, to zabójstwo dla portfela.
Szczurówka, póki nie będziesz miała większej klatki to nie musisz
Pyl - Pon Gru 23, 2013 12:21 Temat postu: Re: KnAS, czyli Klub (nie)Anonimowych Szczuroholików limomanka, zmienione. Smutno, ale Cię rozumiem.
Nikky, dodane
limomanka - Pon Gru 23, 2013 16:04
Pyl napisał/a: | limomanka, zmienione. Smutno, ale Cię rozumiem. |
Dziękuję.
jokada - Pon Gru 23, 2013 16:55
moje postanowienie można wywalić....
zamiast 4 - zrobiło się 5 i większa klatka
fakt, że taka liczba zostaje, aż do zmniejszenie sie liczebności stada
i to juz nie podlega mojej wewnętrznej GMRowej dyskusji...
Pyl - Pon Gru 23, 2013 19:03
jokada, to wywalić czy zmienić?
jokada - Pon Gru 23, 2013 19:28
można zmienić - na 5 ogoniastych maksymalnie
Pyl - Wto Gru 24, 2013 12:37
jokada, zrobione.
A przy okazji świątecznego okresu - może ktoś chce dopisać swoje świąteczne czy noworoczne postanowienia? Albo zrewidować aktualne?
Niezależnie od tego życzę Wam wszystkim wytrwałości w walce z nałogiem oraz dużo radości i dużo czasu dla tych ogonów, które macie.
Nikky - Śro Gru 25, 2013 09:48
Trochę z innej beczki noworoczne postanowienie: podliczać bardzo dokładnie moje szczury przez najbliższy rok, może wtedy z główką zrobi mi się lepiej
Pyl - Śro Gru 25, 2013 18:10
Nikky, tylko uważaj, bo to boli
|
|
|