Mioty urodzone - rok 2010 - Miot Q of Anahata - 03.06.2010 - rezerwacje str. 12
LalaAla - Czw Cze 24, 2010 18:57
W sumie nieważne jakie będą Po prostu chciałabym miec jedno zdjęcie i wiedziec, że jest na nim na 100% moja mycha i Tomka
Anonymous - Czw Cze 24, 2010 19:01
LalaAla, a przy rezerwacjach to się nie liczy?
LalaAla - Czw Cze 24, 2010 19:04
W sensie, że to zdjęcie przy rezerwacjach?? Chodziło mi o aktualniejsze ale ok będe czekac cierpliwie
Anonymous - Czw Cze 24, 2010 19:30
LalaAla, proszę, twoje dwie dziewczynki
PATY$$ka - Czw Cze 24, 2010 19:38
A czarni chłopcy nadal wolni? No nie wierzę! Bierzcie, bierzcie. Oni są pikni
LalaAla - Czw Cze 24, 2010 19:39
O jaaaaaaaaa Dziękuję.. Jesteście cudowne Kocham Was Teraz wszyscy będą chcieli indywidualne
Jeszcze raz ogromne dzięki mata
Anomalia - Czw Cze 24, 2010 19:44
To ja w takim razie też chcę.
Oczywiście, jak będziecie czas miały.
LalaAla - Czw Cze 24, 2010 21:01
Ja już jestem kompletnie zakochana Totalnie oszalałam na ich punkcie.
Anonymous - Czw Cze 24, 2010 21:12
PATY$$ka, ano póki co raczej wolni, nikt się na 100% nie zadeklarował jutro porobię im może zdjęcia w dobrym świetle, jak ogarniemy z Renką sprzątanie.
LalaAla, ależ proszę słodkie te twoje dziewczynki - szczerze, nie jestem w stanie sprecyzować ci ich charakterów - obie są rozbrykane, lepią się do rąk (może Qla dzisiaj ciut bardziej była namolna w podgryzaniu palców ), biegają, skaczą, zaczepiają i chcą się bawić ot wesołe dzieciaki...
Agaska, Quill i Quake:
z chłopców to w czasie dzisiejszego focenia Quake miał śpiocha i tylko patrzył, gdzie by tu się schować pod ręcznik i sobie zasnąć, a Quill niuchał, którędy nawiać żeby pobiegać po łóżku
harpoonka - Czw Cze 24, 2010 22:51
LalaAla napisał/a: | Ja już jestem kompletnie zakochana Totalnie oszalałam na ich punkcie. |
Nie dziwie Ci sie Ja tez zaczelam wariowac i nie moge przestac myslec o moim chlopcu
Moj biedny chlopak juz mnie sluchac nie chce
Ps. Moglabys tez dostac indywidualne zdjatko mojego Queequega? Prosze?
LalaAla - Czw Cze 24, 2010 22:54
Na szczęście mój tez się cieszy, że będziemy miec te maluszki więc mogę mu gadac i gadac o nich
harpoonka - Czw Cze 24, 2010 23:33
LalaAla napisał/a: | Na szczęście mój tez się cieszy, że będziemy miec te maluszki więc mogę mu gadac i gadac o nich |
Zazdroszcze Ja, zeby sie wygadac, musze na forum uciekac U mnie wszyscy niby lubia szczurki, ale za duzo nie moge o nich nawijac, bo sie nudza
http://s33.photobucket.co...nt=IMG_9076.jpg fajnego masz pieska
Anomalia - Pią Cze 25, 2010 06:13
O Jezusiu, jakie one śliczne!
Dziękuję wam bardzo.
A ja wam powiem, że szczury mi się co noc śnią. harpoonka napisał/a: | Ja, zeby sie wygadac, musze na forum uciekac U mnie wszyscy niby lubia szczurki, ale za duzo nie moge o nich nawijac, bo sie nudza |
Ja także.
Anonymous - Pią Cze 25, 2010 09:05
harpoonka, twoi chłopcy z dzisiejszego poranka - zaspani i niezadowoleni, że wyciągnęłam ich spod kupki rodzeństwa
martussia - Pią Cze 25, 2010 09:11
a będą zdjęcia wolnych chłopaków?
|
|
|