To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot Q of Anahata - 03.06.2010 - rezerwacje str. 12

LalaAla - Czw Cze 24, 2010 18:57

W sumie nieważne jakie będą :serducho: Po prostu chciałabym miec jedno zdjęcie i wiedziec, że jest na nim na 100% moja mycha i Tomka :)
Anonymous - Czw Cze 24, 2010 19:01

LalaAla, a przy rezerwacjach to się nie liczy? :P
LalaAla - Czw Cze 24, 2010 19:04

W sensie, że to zdjęcie przy rezerwacjach?? Chodziło mi o aktualniejsze ;) ale ok będe czekac cierpliwie :)
Anonymous - Czw Cze 24, 2010 19:30

LalaAla, proszę, twoje dwie dziewczynki :)

PATY$$ka - Czw Cze 24, 2010 19:38

A czarni chłopcy nadal wolni? No nie wierzę! :serducho: Bierzcie, bierzcie. Oni są pikni :P :serducho:
LalaAla - Czw Cze 24, 2010 19:39

O jaaaaaaaaa :shock: :shock: Dziękuję.. Jesteście cudowne :serducho: :serducho: :serducho: Kocham Was :DD Teraz wszyscy będą chcieli indywidualne :D
Jeszcze raz ogromne dzięki mata :* :* :*

Anomalia - Czw Cze 24, 2010 19:44

To ja w takim razie też chcę. :mrgreen:
Oczywiście, jak będziecie czas miały. :)

LalaAla - Czw Cze 24, 2010 21:01

Ja już jestem kompletnie zakochana :) Totalnie oszalałam na ich punkcie.
Anonymous - Czw Cze 24, 2010 21:12

PATY$$ka, ano póki co raczej wolni, nikt się na 100% nie zadeklarował :( jutro porobię im może zdjęcia w dobrym świetle, jak ogarniemy z Renką sprzątanie.

LalaAla, ależ proszę :) słodkie te twoje dziewczynki - szczerze, nie jestem w stanie sprecyzować ci ich charakterów - obie są rozbrykane, lepią się do rąk (może Qla dzisiaj ciut bardziej była namolna w podgryzaniu palców ;) ), biegają, skaczą, zaczepiają i chcą się bawić :) ot wesołe dzieciaki...

Agaska, Quill i Quake:

z chłopców to w czasie dzisiejszego focenia Quake miał śpiocha i tylko patrzył, gdzie by tu się schować pod ręcznik i sobie zasnąć, a Quill niuchał, którędy nawiać żeby pobiegać po łóżku :)

harpoonka - Czw Cze 24, 2010 22:51

LalaAla napisał/a:
Ja już jestem kompletnie zakochana :) Totalnie oszalałam na ich punkcie.

Nie dziwie Ci sie :lol: Ja tez zaczelam wariowac i nie moge przestac myslec o moim chlopcu ;P
Moj biedny chlopak juz mnie sluchac nie chce :lol1:

Ps. Moglabys tez dostac indywidualne zdjatko mojego Queequega? :oops: Prosze? :P

LalaAla - Czw Cze 24, 2010 22:54

Na szczęście mój tez się cieszy, że będziemy miec te maluszki więc mogę mu gadac i gadac o nich :)
harpoonka - Czw Cze 24, 2010 23:33

LalaAla napisał/a:
Na szczęście mój tez się cieszy, że będziemy miec te maluszki więc mogę mu gadac i gadac o nich :)

Zazdroszcze ;) Ja, zeby sie wygadac, musze na forum uciekac ;P U mnie wszyscy niby lubia szczurki, ale za duzo nie moge o nich nawijac, bo sie nudza :D

http://s33.photobucket.co...nt=IMG_9076.jpg -> fajnego masz pieska :mrgreen:

Anomalia - Pią Cze 25, 2010 06:13

O Jezusiu, jakie one śliczne! :) :serducho:
Dziękuję wam bardzo. :mrgreen:
A ja wam powiem, że szczury mi się co noc śnią. :]
harpoonka napisał/a:
Ja, zeby sie wygadac, musze na forum uciekac U mnie wszyscy niby lubia szczurki, ale za duzo nie moge o nich nawijac, bo sie nudza

Ja także. :roll:

Anonymous - Pią Cze 25, 2010 09:05

harpoonka, twoi chłopcy z dzisiejszego poranka - zaspani i niezadowoleni, że wyciągnęłam ich spod kupki rodzeństwa ;)

martussia - Pią Cze 25, 2010 09:11

a będą zdjęcia wolnych chłopaków? :)