To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot P of Anahata

mrófka - Sob Lut 27, 2010 23:37

Ren, transporterek wraz z ręcznikiem wysłany a umowa leży w środku :) a jaki tytuł przelewu zrobić na panią konduktorkę?

... właśnie ciekawe kiedy mała pierdziaweczka będzie już ze mną :mrgreen:

Anonymous - Nie Lut 28, 2010 09:11

mrófka napisał/a:
a jaki tytuł przelewu zrobić na panią konduktorkę?

"mrófka - konduktorka" :P

Anouk - Nie Lut 28, 2010 10:44

Dzisiaj Pisklaczki kończą miesiąc :urodziny:
baradwys - Nie Lut 28, 2010 10:47

o matko i córko... a przy dobrych wiatrach za tydzień będą świętowały z nami swój piąty tydzień życia ^^
mrófka - Nie Lut 28, 2010 20:51

Ren, he he tak by było logicznie ale ja ostatnio mało co ogarniam bo ciągle w pracy :wink: za to czas mi szybciej zleci i może zanim się obejrzę maluch już będzie ze mną :)

Shy_Lady, takie małe pierdzioszki ale to będzie wielkie święto :mrgreen:

Anonymous - Nie Lut 28, 2010 20:58

Fotki niestety będą chyba dopiero w czwartek, mam urwanie głowy... Ale na pocieszenie podam kilka ciekawostek :P . Phoenix jest chyba sheep-ratem, bo mu się wyłysiało na boczkach :shock: . Kilku panów ma plamki na jajkach :mrgreen: . Najlepiej zareagował na nie Renowy - podniósł Paradoksa, powiedział "fuj, kupa" i odłożył go :lol: . Poza tym wyhodowałam chyba nową odmianę fuzzów :P . Głowę mają jak standardowo-uszne maluchy, ale są dumbo :shock: . Wygląda to dość komicznie :P
Anouk - Nie Lut 28, 2010 21:15

Heh, tak się zastanawiałam, czy będą sheepy :D Szkoda że Pipa nie jest sheepem, bo miałabym przez moment 'fuzziątko' :D
magnes - Nie Lut 28, 2010 21:18

Anouk napisał/a:
Pipa
:hahaha:
Jak ten czas szybko leci, przecież dopiero co maluchy się urodziły a już za tydzień się rozjeżdżają :shock:

Anonymous - Nie Lut 28, 2010 21:32

Ren napisał/a:
Phoenix jest chyba sheep-ratem

czad ;]

kieeedy mi go przyniesieeeesz, kieeeedy? chce już, no... :P

Anonymous - Pon Mar 01, 2010 13:26

Dziś przyszło trochę transporterów :P . Mam już umowę od Lunacy, mrófki i Anouk; transportery od Neverestin, mrófki, Anouk i Urszuli R. Czekam na resztę :]
Anouk - Pon Mar 01, 2010 13:31

Kamień mi z serca spadł... Już się bałam, że nie dojdzie na czas :D Nie przeraź się ilością gazetek z carrefoura, miałam traumę faunaboxową po tym, jak ostatnio mi przyszłedł w paczce w kilkunastu kawałkach :P
Anonymous - Pon Mar 01, 2010 17:29

Bardzo proszę wszystkich, aby wysłali mi PW jakie pociągi im pasują, żeby odebrać malucha. Precelki mogą być wysyłane w świat od piątku. Większość osób chce w sobotę, więc fajnie by było jakbym się wyrobiła ze wszystkim jednego dnia, a nie latała przez cały tydzień dwa razy dziennie :wink:
baradwys - Pon Mar 01, 2010 17:32

ja się dopasuję do Lunacy ale proszę uwzględnić że mi pasuje sobota po południu

btw jak moja paczuszka dopełzła?

Anonymous - Pon Mar 01, 2010 18:13

Shy_Lady napisał/a:

btw jak moja paczuszka dopełzła?

Jeszcze nie dopełzła.

baradwys - Pon Mar 01, 2010 18:18

hahaha... właśnie jakaś miła pani dostarczyła mi świsteczek, moja paczka nie spełnia jakiś norm ^^ :lol: :lol: :lol: ciekawe co wymyślili ^^ jutro tam idę i pozabijam :D