Mioty urodzone - rok 2010 - Miot P of Anahata
mrófka - Sob Lut 27, 2010 23:37
Ren, transporterek wraz z ręcznikiem wysłany a umowa leży w środku a jaki tytuł przelewu zrobić na panią konduktorkę?
... właśnie ciekawe kiedy mała pierdziaweczka będzie już ze mną
Anonymous - Nie Lut 28, 2010 09:11
mrófka napisał/a: | a jaki tytuł przelewu zrobić na panią konduktorkę? |
"mrófka - konduktorka"
Anouk - Nie Lut 28, 2010 10:44
Dzisiaj Pisklaczki kończą miesiąc
baradwys - Nie Lut 28, 2010 10:47
o matko i córko... a przy dobrych wiatrach za tydzień będą świętowały z nami swój piąty tydzień życia
mrófka - Nie Lut 28, 2010 20:51
Ren, he he tak by było logicznie ale ja ostatnio mało co ogarniam bo ciągle w pracy za to czas mi szybciej zleci i może zanim się obejrzę maluch już będzie ze mną
Shy_Lady, takie małe pierdzioszki ale to będzie wielkie święto
Anonymous - Nie Lut 28, 2010 20:58
Fotki niestety będą chyba dopiero w czwartek, mam urwanie głowy... Ale na pocieszenie podam kilka ciekawostek . Phoenix jest chyba sheep-ratem, bo mu się wyłysiało na boczkach . Kilku panów ma plamki na jajkach . Najlepiej zareagował na nie Renowy - podniósł Paradoksa, powiedział "fuj, kupa" i odłożył go . Poza tym wyhodowałam chyba nową odmianę fuzzów . Głowę mają jak standardowo-uszne maluchy, ale są dumbo . Wygląda to dość komicznie
Anouk - Nie Lut 28, 2010 21:15
Heh, tak się zastanawiałam, czy będą sheepy Szkoda że Pipa nie jest sheepem, bo miałabym przez moment 'fuzziątko'
magnes - Nie Lut 28, 2010 21:18
Jak ten czas szybko leci, przecież dopiero co maluchy się urodziły a już za tydzień się rozjeżdżają
Anonymous - Nie Lut 28, 2010 21:32
Ren napisał/a: | Phoenix jest chyba sheep-ratem |
czad
kieeedy mi go przyniesieeeesz, kieeeedy? chce już, no...
Anonymous - Pon Mar 01, 2010 13:26
Dziś przyszło trochę transporterów . Mam już umowę od Lunacy, mrófki i Anouk; transportery od Neverestin, mrófki, Anouk i Urszuli R. Czekam na resztę
Anouk - Pon Mar 01, 2010 13:31
Kamień mi z serca spadł... Już się bałam, że nie dojdzie na czas Nie przeraź się ilością gazetek z carrefoura, miałam traumę faunaboxową po tym, jak ostatnio mi przyszłedł w paczce w kilkunastu kawałkach
Anonymous - Pon Mar 01, 2010 17:29
Bardzo proszę wszystkich, aby wysłali mi PW jakie pociągi im pasują, żeby odebrać malucha. Precelki mogą być wysyłane w świat od piątku. Większość osób chce w sobotę, więc fajnie by było jakbym się wyrobiła ze wszystkim jednego dnia, a nie latała przez cały tydzień dwa razy dziennie
baradwys - Pon Mar 01, 2010 17:32
ja się dopasuję do Lunacy ale proszę uwzględnić że mi pasuje sobota po południu
btw jak moja paczuszka dopełzła?
Anonymous - Pon Mar 01, 2010 18:13
Shy_Lady napisał/a: |
btw jak moja paczuszka dopełzła? |
Jeszcze nie dopełzła.
baradwys - Pon Mar 01, 2010 18:18
hahaha... właśnie jakaś miła pani dostarczyła mi świsteczek, moja paczka nie spełnia jakiś norm ciekawe co wymyślili jutro tam idę i pozabijam
|
|
|