Wystawy szczurów rodowodowych - VIII Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych w OLSZTYNIE
L. - Nie Sty 17, 2010 20:49
Oli, nawet dwie osoby
było odgórne zarządzenie, że tradycje Oli trzeba pielęgnować :}
Oli - Nie Sty 17, 2010 20:49
sachma - Nie Sty 17, 2010 20:51
no ja mam same imprezowe foty o.O więc ich nie wrzucę ale to co mam i mogę to dam
nasze wszystkie nagrody
kilka fot z pierwszego dnia ale było za ciemno i mi się foty nie podobały więc przestałam robić
wszystkie puchary i kotyliony
no i szczurzy pokój u Mi
Anonymous - Nie Sty 17, 2010 20:59
ale fajna ekipa ! Poznaję parę osób !
a mnie tam nie było
Oli - Nie Sty 17, 2010 21:02
pokój powalający... napiszcie kto jest kim na zdjęciu (ja wprawdzie nie poznaję 3 osób tylko ale wiadomo jak to jest )
sachma - Nie Sty 17, 2010 21:03
na focie zbiorowej zabrakło pixela bo się za szybko do domu zawinął... ale mamy dużo zdjęć pixela więc można w photoshopie wstawić jak będzie bardzo chciał
Oli - Nie Sty 17, 2010 21:08
daaaajcie te z imprezyyyyy...
futrzasta - Nie Sty 17, 2010 21:09
pierwszy raz byłam na wystawie szczurków. fajnie było zobaczyć na żywo wszystkie futrzaste i te mniej piękne.... tylko zazdrościć że takie cuda macie w domach no i fajnie było użytkowników forum pooglądac, żeby tylko jeszcze wiadomo było kto jest kim najlepsza "bagażowo ciuchowa" wystawa była za waszymi plecami szkoda, że nikt zdjecia nie zrobił
sachma - Nie Sty 17, 2010 21:12
pierwszy rząd od prawej :
Roth, Emilka, Azi, Badoha, Ren, Wu, Viss, ja i Neverstine, znów od prawej, Heniok, Shy, baby, pół twarzy L. bo jak zawsze zołza się chowa.. dalej dimishka, między głową Ren i Wu jest Gratis, z tyłu wysoki Arthas i między mną a Viss przykro mi bardzo, ale nie wiem kto nie usłyszałam nicka
futrzasta ładnie to tak się nie przedstawić? chyba że jak się przedstawiałaś to ja latałam
Oli - Nie Sty 17, 2010 21:14
sachma napisał/a: | między mną a Viss przykro mi bardzo, ale nie wiem kto nie usłyszałam nicka
| no właśnie nie wiem kto to te dwie osoby między wami
pixel - Nie Sty 17, 2010 21:56
sachma, nie no zdjęcia imprezowe jak najbardziej wrzucić, ale moje indywidualne z piątku jak śpiewałem to chyba mnie nie kręci ; p
Ja właśnie wszedłem do domu, chciałbym również gorąco podziękować Małej Mi za to, że jest. Nie wiem czy jestem w posiadaniu słów które były by potrzebne do opisania, dlatego zrobię tak samo jak inni ludzie gdy spotykają się pierwszy raz z zadziwiającymi zjawiskami magia
Następna sprawa, to szkoda, że Gromada Squad nie pojawił się w sobotę, MOIM skromnym zdaniem było lepiej niż piątek. ale powiedzmy, że rozumiem
Dla Gratisowej z powodu Figo, przypominam, że twój ból jest miarą serca jakie wkładasz w te szczury, tak więc spójrz na to z tej strony, że to mogło się przytrafić wielu innym osobom które nie są tak oddane 'sprawie'. Trzymaj się i nie puszczaj
Sachmy nie słuchajcie, bo ona miała jakieś dziwne sny o poduszkach, do tego posiada dar przekonywania innych do zdarzeń niezgodnych z ogólnie przyjętym wizerunkiem świata Pozatym jest kul
Reniowe to w ogóle jest paskuda i chyba nie mam czasu, żeby się tutaj dobrze rozpisać
Wunia lubi lodówkę, lubi na górze i ścięła włosy. A i jest młoda ...
Heniok lubi wódkę
A L. to ja się nawet śnię po nocach
i wiele wiele innych, ale jak widać coraz bardziej nie mam siły się rozpisywać, może potem uzupełnie posta
PS. A bym zapomniał, pozdrawiam Drania.
Oli - Nie Sty 17, 2010 21:59
pixel napisał/a: | z piątku jak śpiewałem | oj chciałabym to zobaczyć!!! to co pixel, następnym razem duecik? ja tańczę, Ty śpiewasz
L. - Nie Sty 17, 2010 21:59
sachma napisał/a: | między mną a Viss przykro mi bardzo, |
to Mao i Maowy
NIEPRAWDA! ja się wyjątkowo nie chowałam... byłam święcie przekonana, że mnie widać .
może madzial będzie coś miała.
x x x
pixel, i co ja na to poradzę?
pixel - Nie Sty 17, 2010 22:05
ehh Oli tam było stanowczo za dużo alkoholu, na początku mnie to też śmieszyło ale jak mi Shy po raz n-ty wypomniała to zaczęło mi być troszkę smutno ; /
sachma - Nie Sty 17, 2010 22:08
pixel napisał/a: | Sachmy nie słuchajcie, bo ona miała jakieś dziwne sny o poduszkach, do tego posiada dar przekonywania innych do zdarzeń niezgodnych z ogólnie przyjętym wizerunkiem świata |
jjjaaaaaaaassssssssssnnnnnnnnnne myśl tak dalej, ja mimo wszystko będę przy kolejnej okazji (a mam nadzieję że się wydarzy ) poduszkę swoją trzymać z dala od ciebie a i trasę ci na pierwszą noc do drzwi wyznaczyć trzeba, cobyś znów po ludziach nie deptał
a co do Mi, to z Maćkiem stworzyli tak rodzinną atmosferę, że ja, dzika nielubiąca zwalać się komuś na głowę osoba, czułam się u nich jak w domu i chętnie bym do środy została
no i tak dobrych placków ziemniaczanych nawet moja babcia nie robi!
a kanapeczki PYYYYCCCHHHHAAA!
Drań kot świetny i zaczepny, zmienia moje zdanie o kotach
Oby w sierpniu spotkała się ta sama ekipa tylko tym razem ja nie śpię obok Gratis bo ona mnie tak kocha że swą miłością przygniata
oj tam pixi ty teraz gwiazda youtoube będziesz cieszyć się powinieneś ciesz się bo nie łatwo stać się tak lubianym koziołkiem ofiarnym na wystawie
a od Ren nawet usłyszałeś że się coraz przystojniejszy robisz cieszyć się trzeba a nie smutkać
|
|
|